aCIDfire Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Tak zde je pár obrázků mých nových milášků RLT19. Omluvte sníženou ostrost fotek(kompakt,resample). Na hodinkách jsem zatím našel jen 2 mouchy a to na pozici mezi 7-8 hodinou na ciferníku pár prachových častic,ve skutečnosti nejsou tak vidět jako na fotkách a druhá věc - u některejch indexů ne stoprocentně nanesená červená barva teček. I přes tyhle kosmet.nedostatky ze vzdálenosti očí-ruka nepostřehnutelné zatím max. spokojenost
saboter Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Dobréééééé, zvlášt ta tretia fotka je super.
odklizec Odesláno 2. března 2006 Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Pokud najdes nejake nedostatky, tak Royovi napis! Urcite ti napise, ze problem odstrani a postovne ti refunduje. Sice je budes muset poslat zpatky a chvili bez nich budes, ale aspon je pak budes mit 100%. Prach je svinstvo Mne se zase stalo, ze se neco vyklepalo ze strojku na pruhled. To vis, strojky mu dodavaji, takze bez rozebrani by na to neprisel a muselo se to uvolnit az pri transportu, jinak by to neprehlidnul. Byl to totiz dost velky kus a jednalo se o L.E., takze si daval dvojnasobneho majzla. Ale prach na ciferniku to musel prehlidnou pri skladani. Neni to prijemne ani moc omluvitelne, ale na druhou stranu, zase mas pocit jedinecnosti, kterou u seriovky typu Tissot mit nikdy nebudes
aCIDfire Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 Dobréééééé, zvlášt ta tretia fotka je super. Dík,ta třetí fotka je za přímého světla a natočením hodinek se to šrafování mění z horiz.na vertikální. Ten foťák to akorát trochu přihustil
aCIDfire Odesláno 2. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2006 2odklizec:..no nevím,když se vysype něco ze strojku,tak je celkem jasný že to je na "reklamaci",ale co tohle, jestli to má vůbec smysl posílat,když to otevře u nás hodinář,prach štětečkem vyčistí,vyjde to stejně ne? Akorát bych to musel zacvakat. Zas bych se nestrachoval co se s tím po cestě do Anglie a zpatky stane. A ty barevný indexy když tam nakapává,tak to asi nikdy netrefí všech 12 úlně přesně a ňáký přikapávání na už udělanej ciferník,to je asi blbost. Pocit jedinečnosti mám i s tím blbým prachem Asi skočím k nám do hodinářství,zda by mi to neprofoukli.
falkkon Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Moc hezký!Ani jsem nevěděl že to šrafování bude i na řemínku,tak jsem zkoušel jak dlouho stačí nosit hodinky aby se dotáhly,a zdá se že tak 3 hod.stačí.U práce je mít nemůžu tak je vemu vždycky na procházku se psem.Aspoň se oba provětrají. Jenže co dál?????????? RLT 22 jsou taky hezký...To rozhodování je hrozný.Ale zase vím že takový hodinky tak často nepotkám.
aCIDfire Odesláno 3. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Moc hezký!Ani jsem nevěděl že to šrafování bude i na řemínku,tak jsem zkoušel jak dlouho stačí nosit hodinky aby se dotáhly,a zdá se že tak 3 hod.stačí.U práce je mít nemůžu tak je vemu vždycky na procházku se psem.Aspoň se oba provětrají. Jenže co dál?????????? RLT 22 jsou taky hezký...To rozhodování je hrozný.Ale zase vím že takový hodinky tak často nepotkám. Když potkáš,tak to bude někdo tady z fóra Ono to šrafování není nijak moc viditelný,jen když svítí přímo sluníčko. Při moment.běžným počasí-zataženo-při pohledu na hodinky na ruce se zalesknou spíš ručičky,takže odečet času taky parádní.
falkkon Odesláno 19. března 2006 Nahlásit Odesláno 19. března 2006 Nejspíš dotaz na "odklízeče".Není možný zjistit jestli nebudou k mání 24hodinovky?
odklizec Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Mozna by bylo nejlepsi zeptat se primo Roye? Mam ale dojem, ze jsem nekdy v minulosti cetl, ze znovuobnoveni vyroby neplanuje. Bud byl problem s nedostatkem nebo kvalitou ruskych 24 hodinovych strojku. Fakt uz nevim. Mozna by se to dalo dohledat nekde v RLT foru?
saboter Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Update: Hmm pomýlil som si jednoručičkové z 24 hodinovkami. Asi som prepracovaný. Whatever. http://www.rltwatches.co.uk/forums/index.p...showtopic=13082
odklizec Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Ten link co jsi poslal neni na 24 hodinovky ale na jednorucickove!
saboter Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Ups, sorry. Mal som malu indirekciu ...
georg Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 2saboter: co je indirekce - fakt nevím, co to je, ale to by mi tak nevadilo, ale co když to mám taky!!!
saboter Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 .... tento pojem tymto spôsobom asi pouzivam len ja. Indirekcia = rovná sa bezcieľnosť. Sem tam sa mi stane že zle priradím nejakú informáciu ktorú si letmo pamätám nesprávne. Vedel som, že Roy začal pracovať na nejakých hodinkach ktoré dlho nerobil. Niečo sa mi marilo že mali nejako veľa malých indexov. Našiel som link a postol ... Bez kontroly. Takže pomyslený ukazovateľ na info o 24 hodinovkach ukazoval na 1-ručičkové. Nemal správny cieľ. Bol bez cieľa. Toľko moja veľmi svojská interpretácia myšlienkovej indirekcie.
georg Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Díky za vysvětlení a asi tento termín taky začnu používat - aspoň tomu nikdo nebude rozumět a já se budu bavit tím, jak budou ostatní vážně pokyvovat hlovou!
saboter Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 ... no ono to je vlastne diplomatická varianta ako povedať: "Trepem pekné blbosti." ...
georg Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Odesláno 22. března 2006 Neboj, já to takhle pobral od samého začátku, bohajeho.
saboter Odesláno 2. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2006 Asi som ten príchod dalších 24-hodinoviek tak trochu omylom predpovedal ... v každom prípade to vyzerá, že pravdepodobne Roy nejaké nové pustí do sveta. Mal by to byť ale Quartz. http://www.rltwatches.co.uk/forums/index.p...=0entry140351
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se