Vit Odesláno 7. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) V 6. 11. 2014 v 19:18, Marcus napsal: Jako vždy moc pěkná recenze i fotky. Díky. A jestli tím ?přítmím hospody na srazu? myslíš poslední sraz 17.10. v UH, tak ti dávám za pravdu, že to mizerné osvětlení tam hodně ubralo na kráse nejedněm hodinkám, včetně tvých Seagullů. A dovolím si tvrdit, že snad ještě víc to uškodilo tvým FC. Z tohoto důvodu jsem tam nakonec ani nefotil. Příště by se při výběru místa pro srazy měl vzít do úvahy i tento aspekt. Barové přítmí není zrovna ideální pro prohlížení detailního zpracování hodinek. Děkuju.Ano, myslel jsem tento sraz. Příště to uděláme v létě někde na zahrádce. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 ještě Tě baví? už jsem dlouho neviděl žádný fotky:(vánoce se blíží, tak jsem si o ně napsal a dal seznam za okno:) - snad to malá neškrtla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 V 13. 11. 2014 v 11:53, Arthur N. napsal: ještě Tě baví? už jsem dlouho neviděl žádný fotky:(vánoce se blíží, tak jsem si o ně napsal a dal seznam za okno:) - snad to malá neškrtla! Doufám, že jsi napsal Ježíškovi do Číny, protože já je letos určitě neprodám.Pořídil jsem jim dokonce nový Nato. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Tak dlouho na mě Artur vyvíjel psychický nátlak, až jsem to nevydržel a v pátek mu je poslal (ještě se válí někde na poště).Doufám, že se mu naživo budou líbit a občas se tu pochlubí nějakou hezkou fotkou.Tyto hodinky u mě drží zajímavý unikát, ještě než jsem je fyzicky koupil, tak už na mě jeden člen (nebudu raději jmenovat (viz výše)) naléhal, ať mu je prodám.Hodinky se tak už vlastně podruhé prodaly bez inzerátu.Jakou náplast si něco vyzvednu ve čtvrtek v Praze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Promiň za nátlak a děkuji :notworthy:za krásný dárek k vánocům .Z práce jsem přišel po 19h, takže na poště už je mrtvo:( Už se těším na zítra.Ještě jsi nenapsal co hodláš koupit v tom Práglu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 1. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 V 1. 12. 2014 v 18:11, Arthur N. napsal: Promiň za nátlak a děkuji :notworthy:za krásný dárek k vánocům .Z práce jsem přišel po 19h, takže na poště už je mrtvo:( Už se těším na zítra. To jsem tedy čekal větší aktivitu. Dorazily ty Ruhly od tebe a jsou super, moc děkuju. V 1. 12. 2014 v 18:11, Arthur N. napsal: Ještě jsi nenapsal co hodláš koupit v tom Práglu! Uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2014 Tak JDOU k někomu novému.Doufám, že se nový majitel pochlubí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 11. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 viem, ze je po funuse, ale vdaka za super recenziu hladam nejaky cenovo dostupny chronograf a nechcem fejk, kopirku alebo honosne znejuci nazov na cifry z Ciny. ked je to cinske, nech je to cinske, ale nech to daju hrdo do sveta a nehanbia sa za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2017 Neměl jsem je dlouho, ale měl jsem je rád.Arture, u koho nakonec skončily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Pokud vím, tak je má mlčící člen Karel BMW, který mi ani neodpověděl na SZ, když jsem je z něj mámil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února (upraveno) Po jedenácti letech jsem znovu vstoupil do stejné řeky. Vidím, že tu od té doby nepřibyla ani jedna fotka ... Čekání na Daytony se vleče, tak jsem se rozhodl si tyto super hodinky znovu pořídit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. února uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se