tictackate Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 v pondeli jsem dostal k svatku danajsky dar-dalsi /druhe/ primky od zlatnika.....krasny dar ale nechal si je zaplatit...takze radost udelaly jen ta cenova visacka na nich me malilinko rozhodila...slibil mi ze mi uz zadne dary delat nebude .......nicmene se aspon pochlubim myslim si ze jsou mnohem povedenejsi nez ty prvni...
Foundryman Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 Pěkné, jenom drobná piha na kráse se vyskytla - dole má být dle mého šestka (VI) a ne čtverka (IV).
tictackate Odesláno 20. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2007 je to rusky zlatnik..mozna ta azbuka..kazdopadne to predelava protoze hodinky jsou v chromu a ramecek ciselniku je ve zlute barve.......
netvor Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 Foundryman napsal: Pěkné, jenom drobná piha na kráse se vyskytla - dole má být dle mého šestka (VI) a ne čtverka (IV). dobry postreh
vaurien Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Odesláno 21. června 2007 pěkné. budu si muset časem něco podobného taky pořídit...
quin Odesláno 1. července 2007 Nahlásit Odesláno 1. července 2007 tictackate napsal: v pondeli jsem dostal k svatku danajsky dar-dalsi /druhe/ primky od zlatnika.....krasny dar ale nechal si je zaplatit...takze radost udelaly jen ta cenova visacka na nich me malilinko rozhodila...slibil mi ze mi uz zadne dary delat nebude .......nicmene se aspon pochlubim myslim si ze jsou mnohem povedenejsi nez ty prvni... ty první jsou taky fajn
clockyclock Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 Kolik jsi za ně dal, smím li se zeptat?Jinak jsou krásné..
bohus76 Odesláno 10. března 2012 Nahlásit Odesláno 10. března 2012 V 10. 3. 2012 v 20:22, 'clockyclock' napsal: Kolik jsi za ně dal, smím li se zeptat? Jinak jsou krásné.. Nechci Ti kazit radost,ale Mike tu byl asi naposledy někdy v roce 2007,tak nevytahuj kostlivce ze skříně
atomicsteve Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 Ale aspoň vyzvedl opět na světlo boží vážně pěkný kousek... Musím uznat, že tyhle skeletony převyšují ty mé alespoň o třídu...
kerob Odesláno 13. března 2012 Nahlásit Odesláno 13. března 2012 pekna prace, zavidim, ale delat bych to nechtel, nekde tu byl odkaz na stareho pana nekde v cizine, ktery to predvadel v realu,ale cena byla v mega
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se