Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Rolex Introduces New Cellini Collections http://www.watchtime.com/wristwatch-industry-news/rolex-introduces-new-cellini-collections-heres-what-you-need-to-know/ Select Model SpecificationsCenter hour, minute and seconds handsCase39 mm, 18k white gold, polished finishDouble bezel, domed and flutedDomed case back, screw downFlared screw-down winding crown with Rolex emblemDomed sapphire crystalWaterproof to a depth of 50 metersMovementSelf-winding mechanical movement,Manufacture Rolex,COSC-certified chronometerBlue Parachrom hairspring with Breguet overcoil28,800 beats/hour (4Hz)31 rubiesApproximately 48-hour power reserve
Flipik Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Třeba to bude levnější než Prim ve zlatě :-). Ty s bílým cifrem jsou moc povedené.
Daemonultimate Odesláno 20. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Pohled na tyhle krásky mi malinko zlepšil dnešní nezaviněnou nehodou pokaženou náladu, moc se mi líběj.
zerfoss Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 su krasne vedel by som si ich predstavit na ruke
Chorche Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Skvělý!!!Uplně si dovedu představit si je v padesáti koupit a už je nesundat.
sashator Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 Jako pěkný jsou, ale až tak právě od těch padesáti ne, fakt jsou dobrý, akorát už to nejsou takový univerzály jako klasická Rolex kolekce....jinak ty bílý mají krásně zakomponovaný římský číslice, který já jinak na hodinkách moc nemusím
Daemonultimate Odesláno 5. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 A Dual Time v přímém přenosu:http://www.thehorophile.com/watches/rolex-cellini-dual-time/
Wrch Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Za mě všechny tři A klidně už od třiceti... Krásné, elegantní... super!!
jankoxxx Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 tak tie dual time nemaju jedinu chybu!! a to est eniesom patdesiatnik
OndraPod Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 To teda! Po prisernostech typu Sky-Dweller je tohle opravdu balzam Moc povedeny
vendaf Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Za mě všechny tři. Prostě paráda. Už še těším až je uvidím naživo...
vendaf Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Byl jsem v Carolinu a ty růžové s černým cifrem měl na ruce - prostě nádherné oblekovky!
novaky Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Odesláno 19. května 2015 a teď si ještě představte hrát golf jako Phil Mickelson.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se