exell Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září (upraveno) Märkische Schweiz Upraveno 9. září uživatelem exell
rado74 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září pozerám, že tie 41 no date vizerajú aj na dámskom zápästí úplne v pohode ........... respect 1
Davis Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září @LanaCroft Fajn hodinky :). Podobné príspevky sú vítané. 1 1
Jarett Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září před 28 minutami, rado74 napsal: pozerám, že tie 41 no date vizerajú aj na dámskom zápästí úplne v pohode ........... respect Já bych řekl, že jsou to plechový 14060, ne @LanaCroft ? 2
rado74 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září před 2 minutami, Jarett napsal: Já bych řekl, že jsou to plechový 14060, ne @LanaCroft ? je to možné, aj napriek tomu platí čo som napísal ...........
LanaCroft Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září Před hodinou, rado74 napsal: je to možné, aj napriek tomu platí čo som napísal ........... Díky…a ano, jsou to 14060 1
Roland Sands Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září před 6 hodinami, Kid_A napsal: Parádní kousek je divný že se mi tyhle líbí více jak nový 126... i když je to jen kvůli strojovně před 5 hodinami, Monolith napsal: Vždy když vidím tvůj nick tak se těším na super root beerů ale poslední dobou to nějak zanedbáváš je jubilee pohodlnější jak oyster bracelet... Nebo je za tím něco jiného? 1 1
Monolith Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září 4 hours ago, Roland Sands said: Parádní kousek je divný že se mi tyhle líbí více jak nový 126... i když je to jen kvůli strojovně Vždy když vidím tvůj nick tak se těším na super root beerů ale poslední dobou to nějak zanedbáváš je jubilee pohodlnější jak oyster bracelet... Nebo je za tím něco jiného? Jubilee je opravdu pohodlnejsi, ale momentalne je za tim spis cestovani. Za par tydnu tu budou zase pravidelne fotky i Rootbeeru a zbytku R rodinky. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se