LanaCroft Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Date night Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
furo Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna u mňa každý deň to isté Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
bobi Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Expy II - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
dwg Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 6. 1. 2026 v 18:56, patprom napsal: Pro mě nejlepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou boží. Z těch nových barev mi tahle příjde nejlepší. 2
patprom Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Jsou boží. Z těch nových barev mi tahle příjde nejlepší.Souhlasím. Jedny z mála hodinek, které se mi ani po půlročním denním nošení neokoukaly a naživo vypadají ještě lépe než na promo fotkách od Rolexu. O přesnosti psát nebudu, je prakticky dokonalá. Navíc tahle reference přinesla tenčí a tím pádem pohodlnější sponu. Lakovaný matný ciferník je taky něco, co jsem přivítal stejně jako větší korunku. Prostě nádhera Teď se těším, až se dostanu k šeříkovému cifru. Já mám ty barvy fakt rád
Campino Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Prajem pekny den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Valderek Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Monolith Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Davis Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Valderek Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Stále a furt ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
whiler Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Do pristiho tydne moje fav Rolexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
African Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Expy one 40mm na závodech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1
Campino Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ygys Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna ten zlatý text im sadne ako uliaty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Traveller71 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laroaz Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Monolith Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
whiler Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna V 17. 1. 2026 v 1:29, whiler napsal: Do pristiho tydne moje fav Rolexy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mission accomplished Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Návštěvník Milosdvorak97@gmail.com Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna Vintage DD :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se