Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 5
  • Dát hlas 2
  • Odpovědi 26,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Steel Reef SwiftLink, čekání sice dlouhé, ale výsledek fajn. Konstrukčně pěkné udělané, materiál 904L, EDM obrábění v tovární kvalitě. Plynulá regulace udělaná do starých tahů a spon. Na foto shodou okolností i OnTheFly, což je zase v podstatě Easylink do starého tahu. Teď je tam jako poslední dílek místo standardní diver extenze, která je k ničemu a zabere půl spony.

Plynulý má sice o 1mm volnosti méně (4 vs. 5), ale není potřeba hodinky rozepínat ani sundávat.

• Like 3
Odesláno
před 45 minutami, Rimmer napsal:

Steel Reef SwiftLink, čekání sice dlouhé, ale výsledek fajn. Konstrukčně pěkné udělané, materiál 904L, EDM obrábění v tovární kvalitě. Plynulá regulace udělaná do starých tahů a spon. Na foto shodou okolností i OnTheFly, což je zase v podstatě Easylink do starého tahu. Teď je tam jako poslední dílek místo standardní diver extenze, která je k ničemu a zabere půl spony.

Plynulý má sice o 1mm volnosti méně (4 vs. 5), ale není potřeba hodinky rozepínat ani sundávat.

To vypada super, nasazeni jednoduche?

Odesláno
před 2 hodinami, Rimmer napsal:

Na tenhle dílek jsem se díval, ale chtějí za to jak za celou sponu. Masakr.
Co se týče těch jejich klasických easy link, to se už pode mě vyplatí sehnat origo Rolex easy link a hodit to na starý tah a sponu. 

Odesláno
Před hodinou, Fade napsal:

Na tenhle dílek jsem se díval, ale chtějí za to jak za celou sponu. Masakr.
Co se týče těch jejich klasických easy link, to se už pode mě vyplatí sehnat origo Rolex easy link a hodit to na starý tah a sponu. 

Ono řešit cost-value, nosím Casio jako papež František :D

Nepoužitý Easylink imho pořád vychází více, aspoň co jsem našel.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 16 hodinami, Rimmer napsal:

Ono řešit cost-value, nosím Casio jako papež František :D

Nepoužitý Easylink imho pořád vychází více, aspoň co jsem našel.

Tak když se neřeší value jako to dělá papež Franta, je zcela jedno jestli stojí origo více a navíc je to origo, ne? :D 

Odesláno
před 32 minutami, Fade napsal:

Tak když se neřeší value jako to dělá papež Franta, je zcela jedno jestli stojí origo více a navíc je to origo, ne? :D 

Jj v tomto případě jsem vědomě zvolil aftermarket :D Jednak nemám nervy řešit pokusy s kompatibilitou té řady verzí mezi sebou, protože to není tovární kombinace a jednak jsem chtěl podpořit kluky, co se rozhodli zaprásknout tuhle díru na trhu. Objednám, dorazí, neřeším...

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...