rado74 Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 2 minutami, ZZalesky napsal: a pak že růžová není vražedná počuj, Ty tie Rolexy meníš jak trenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 před 46 minutami, rado74 napsal: počuj, Ty tie Rolexy meníš jak trenky tak aspon nejaky spestreni, kdyz ziju v monogamnim vztahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 17 hodinami, rado74 napsal: Na parádu, na Daytony som sa ani nepýtal mal som objednané aj Datejusty, ale po roku som objednávku zrušil , na referenciu ktorú som chcel sa čaká 1,5 - 2 roky. Yachty ma potešili presne na chlp rok od objednávky No je to jak u blbých na dvorku, já u jednoho dealera čekám od roku 2016 a když jsem to u nich vzdal, tak jsem se šel přihlásit jinde a od jinud mi před 14 dny volali, jestli mám pořád zájem a já že určitě ano. Tak jsem zvědavý, nechci to zakřiknout a radost bude o to větší, že se mi nová reference líbí ještě o kus víc. Dnes jsem upravil tah, bylo mi to volný . Teď sedí perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Hehe, podobnej styling GMT ze včera;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Prezul som do aligatora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 5 hours ago, M3maniac said: No je to jak u blbých na dvorku, já u jednoho dealera čekám od roku 2016 a když jsem to u nich vzdal, tak jsem se šel přihlásit jinde a od jinud mi před 14 dny volali, jestli mám pořád zájem a já že určitě ano. Tak jsem zvědavý, nechci to zakřiknout a radost bude o to větší, že se mi nová reference líbí ještě o kus víc. Dnes jsem upravil tah, bylo mi to volný . Teď sedí perfektně. Tak drzim palce! Ja som sa zapisal na modre DJ41, vraveli ze cca pol roka by to mohlo byt. Inak cez Velku noc mali v Prahe na predajni 2ks suby rolesor (bluesy a cierne) k okamzitemu odberu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Véča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 1 hodinou, bluman napsal: Tak drzim palce! Ja som sa zapisal na modre DJ41, vraveli ze cca pol roka by to mohlo byt. Inak cez Velku noc mali v Prahe na predajni 2ks suby rolesor (bluesy a cierne) k okamzitemu odberu. Díky, no jak je vidět se situace lehce mění k lepšímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borco77 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Deepsea vs. Ultradeep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 suby v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Dneska je hezkySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 krasne je, tak co na vikend na ruku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 23 minutami, Sarka Farka napsal: krasne je, tak co na vikend na ruku ? za mě Yachty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 35 minutami, botswan napsal: za mě Yachty asi jo, chtelo by to treti ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 V 20. 4. 2023 v 16:21, yegor napsal: Prezul som do aligatora Nevypada to veru zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Aka cigan hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 V 20. 4. 2023 v 16:21, yegor napsal: Prezul som do aligatora Moc pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Ja dnes ocelové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se