African Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) Vyzvedl jsem kluka z expedičního tábora a rovnou hurá na tu nejlepší Svíčkovou v širokém okolí Trochu nám u stolu smrděl, tak jsem to aspoň komenzoval Expy I Upraveno 23. srpna uživatelem African 2 2 1
Roubass Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Po 6 dnech tady (v Dubaji) očekávám, že budu černější než ten cifernik! 1
patprom Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Původně jsem je zamýšlel k saku a vůbec formálním příležitostem, ale nakonec se z nich vyklubaly každodenní hodinky, asi vůbec ty nejpohodlnější co mám 2
African Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna 20 minutes ago, tomas_mpb said: Je 42 moc? U dvojek určitě ne.... 2
Jemi Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Zkouším je nosit na pravačce a celkem to už jde ale na zvykání trvalo skoro týden...nutno ovšem uznat, že pro mě, jako pro leváka to je skutečně praktičtější. A hodinky i mnohě méně trpí. A ještě jedna výhoda, tím že škrábance na sponě vznikly při nošení na druhé ruce, tak při přehození nejsou defakto vůbec patrné 1
Jemi Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Na pravou ruku se tudíž mohly dostat "hodinky", které jsem dostal od tříletého syna s tím, že bych je měl nosit nikdy jsem z žádných hodinek neměl takovou radost. 2 4
Davis Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 37 minutami, Jemi napsal: Zkouším je nosit na pravačce a celkem to už jde ale na zvykání trvalo skoro týden...nutno ovšem uznat, že pro mě, jako pro leváka to je skutečně praktičtější. A hodinky i mnohě méně trpí. A ještě jedna výhoda, tím že škrábance na sponě vznikly při nošení na druhé ruce, tak při přehození nejsou defakto vůbec patrné Na ľavú môžeš dokúpiť daydate v žltom zlate, bude to dokonalé kombo
Jemi Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 9 minutami, Davis napsal: Na ľavú môžeš dokúpiť daydate v žltom zlate, bude to dokonalé kombo Tam jsou ty modré od syna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se