Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vyzvedl jsem kluka z expedičního tábora a rovnou hurá na tu nejlepší Svíčkovou v širokém okolí :guitar: Trochu nám u stolu smrděl, tak jsem to aspoň komenzoval Expy I 😂

20250823_121058419.JPG

20250823_121113677~2.JPG

20250823_134035557~3.JPG

Upraveno uživatelem African
  • Like 2
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
  • Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Původně jsem je zamýšlel k saku a vůbec formálním příležitostem, ale nakonec se z nich vyklubaly každodenní hodinky, asi vůbec ty nejpohodlnější co mám

028aeabd29f756b742679b18fbbaf736.jpg

• Like 2
Odesláno

Zkouším je nosit na pravačce a celkem to už jde :) ale na zvykání trvalo skoro týden...nutno ovšem uznat, že pro mě, jako pro leváka to je skutečně praktičtější. A hodinky i mnohě méně trpí. A ještě jedna výhoda, tím že škrábance na sponě vznikly při nošení na druhé ruce, tak při přehození nejsou defakto vůbec patrné :)

IMG_3709.jpeg

• Like 1
Odesláno

Na pravou ruku se tudíž mohly dostat "hodinky", které jsem dostal od tříletého syna s tím, že bych je měl nosit :) nikdy jsem z žádných hodinek neměl takovou radost.

IMG_3707.jpeg

• Like 2
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 37 minutami, Jemi napsal:

Zkouším je nosit na pravačce a celkem to už jde :) ale na zvykání trvalo skoro týden...nutno ovšem uznat, že pro mě, jako pro leváka to je skutečně praktičtější. A hodinky i mnohě méně trpí. A ještě jedna výhoda, tím že škrábance na sponě vznikly při nošení na druhé ruce, tak při přehození nejsou defakto vůbec patrné :)

IMG_3709.jpeg

Na ľavú môžeš dokúpiť daydate v žltom zlate, bude to dokonalé kombo :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...