Robo7 Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Zdravim, dnes jsem si dovezl Starbucks. Posledni dva roky mam rad zelenou, ne vojenskou. Libi se mi nova krabicka od Rolex, pekne jim to cele ladi vcetne cestovniho pouzdra. A sice Seiko sem nepatri, dal jsem je vedle neb jsou taky zeleny. Pekne combo. Co rikate? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 1
Murphy97 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Davis Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ABCDE Odesláno sobota v 21:45 Nahlásit Odesláno sobota v 21:45 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
African Odesláno neděle v 12:18 Nahlásit Odesláno neděle v 12:18 On 3/25/2026 at 3:24 PM, Vit said: Moc pěkné. Můžeš pro mě prosím někdy vyfotit EXP II a Seadweller na stejné ruce, ve stejné kompozici a stejné vzdálenosti od objektivu? Jsou pocitově ty Seadwellery o hodně větší? Promiň, ale trocha jsem nestíhal, furt něco....tady nějaké to srovnání, ale jak jsem psal za mě nositelné oboje mega na pohodu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
Vit Odesláno neděle v 13:51 Nahlásit Odesláno neděle v 13:51 před 1 hodinou, African napsal: Promiň, ale trocha jsem nestíhal, furt něco....tady nějaké to srovnání, ale jak jsem psal za mě nositelné oboje mega na pohodu Nádhera, to jsem přesně chtěl, moc děkuju.
XZACM102 Odesláno pondělí v 05:12 Nahlásit Odesláno pondělí v 05:12 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ygys Odesláno pondělí v 06:40 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:40 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
vonmisses Odesláno pondělí v 17:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:25 (upraveno) Jedna pracovní . Moje ruka je jen jedna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pondělí v 17:26 uživatelem vonmisses 1
ondralbc Odesláno pondělí v 17:32 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:32 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PavelH Odesláno úterý v 13:52 Nahlásit Odesláno úterý v 13:52 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam je moc rad 4
ADIkov Odesláno úterý v 14:53 Nahlásit Odesláno úterý v 14:53 Tieto pre drahu, aleeee ja to asi niekedy hodim aj na svoju ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
bradda Odesláno včera v 07:17 Nahlásit Odesláno včera v 07:17 Stale se seznamujeme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
ADIkov Odesláno včera v 13:35 Nahlásit Odesláno včera v 13:35 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 2
baza Odesláno včera v 17:49 Nahlásit Odesláno včera v 17:49 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
ADIkov Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
African Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Velikonoční se špetkou tedy té červené Různé barvy matného ciferníku nemají na sluníčku chybu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se