Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 23,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jestli to chceš k obleku tak bych asi moc nepřemýšlel a vzal bych spíš GMT z praktického hlediska. A tak nějak vůbec z těch fotek co si sem dal jsou nejhezčí na ruce ke košili.

Já bych samozřejmě bral modré Suby... :)

Jo, GMT jsou takove vyraznejsi. Navic pak stale zustava pripadny prostor pro ty puvodne zamyslene cerne suby nodate, mozna starsi model, ty se mi libi vic...

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ano. Ale vetsi odvaha to byla jit vubec vyzkouset. Na ruce uz to bylo v poho (az na ty modre, tam to jeste pracovalo).

Pozoruhodne je, jak se to meni. Bkcolory se mo vlastne nikdy moc nelibily (jako ze je to "moc"). Pred mesice. jsem sedel u stolu s manikem, ktery mel gmt master v bicoloru. Jeste jsem si rikal, brrr, ty jsou takove moc strakate. Jenze pak to pracovalo, podival jsem se na net, za vylohu, rikal si nene, nejsou sice vlastne tak hrozne.... jsou takove... no, vlastne nejsou tak hrozne... ujdou... takove zajimave.. tvl, ony jsou vlastne dobre.... asi je chci.

Takze tak :-D

Tak u me tak nejak podobne. Zacal jsem premyslet nad bilymi, pak me nadchly modry, zena pak nadhodila at nejsem takova konzerva a zkusim bic. Dal jsem je na ruku a bylo okamzite rozhodnuto...

Jinak za me modry. Ty jsem mel taky v sirsim vyberu.

post-39966-0-93005500-1499207141_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To sice jo, ale srovnávat barevne potencionalni koupi s tím co mam prave na sobe za saty nedava smysl, protoze zitra muzu mit na sobe uplne neco jineho. A obliba bilych kosil se lehce muze zmenit do barevnych nebo i klidne do tricek.

@VRJ - moc jsme ti nepomohli, co?:-)

Odkaz ke komentáři

To sice jo, ale srovnávat barevne potencionalni koupi s tím co mam prave na sobe za saty nedava smysl, protoze zitra muzu mit na sobe uplne neco jineho. A obliba bilych kosil se lehce muze zmenit do barevnych nebo i klidne do tricek.

@VRJ - moc jsme ti nepomohli, co?:-)

Ale jo, kazdy nazor pridava kosticku do mozaiky a prinejmensim docasne me ovlivni (jdi do modrejch.. hm, jasne, ma pravdu... jdi do gmt... jasne...gmt... modry...gmt.. modry .. a tak) :-)

Zatim jsem tak daleko, ze jsem z vyberu vyradil cerne suby bicor a zustava tak nize uvedene, t.j. gmt bicolor a modre suby. Obrazek sem davam jeste jednou, protoze to bude videt hned vedle sebe :-)

Byly by to prvni Rolex, nosene do prace k obleku (takrka denne), ale i k civilu (kdyz uz je budu mit, tak je prece budu nosit, anych si je uzil, ne :-)))

Pokud bych se presunul z klubu Omega do klubu Rolex, tak v tuto chvili dalsi kandidati byly GMT16710pepsi a (to bych musel vydychat cenu) cerne keramicke daytony 116500LN.

Ty modre jsou nepochybne zajimavejsi, hodne vyrazne (skoro az moc), gmt jsou nenapadnejsi a prijdou mi trochu univerzalnejsi (tu cernou vezmes ke vsemu).4b5898da93ea94ee0bdc20bfd08556bd.jpg7514eba211ff0a5884001e1177d58548.jpg

Odkaz ke komentáři

Ale jo, kazdy nazor pridava kosticku do mozaiky a prinejmensim docasne me ovlivni (jdi do modrejch.. hm, jasne, ma pravdu... jdi do gmt... jasne...gmt... modry...gmt.. modry .. a tak) :-)

Zatim jsem tak daleko, ze jsem z vyberu vyradil cerne suby bicor a zustava tak nize uvedene, t.j. gmt bicolor a modre suby. Obrazek sem davam jeste jednou, protoze to bude videt hned vedle sebe :-)

Byly by to prvni Rolex, nosene do prace k obleku (takrka denne), ale i k civilu (kdyz uz je budu mit, tak je prece budu nosit, anych si je uzil, ne :-)))

Pokud bych se presunul z klubu Omega do klubu Rolex, tak v tuto chvili dalsi kandidati byly GMT16710pepsi a (to bych musel vydychat cenu) cerne keramicke daytony 116500LN.

Ty modre jsou nepochybne zajimavejsi, hodne vyrazne (skoro az moc), gmt jsou nenapadnejsi a prijdou mi trochu univerzalnejsi (tu cernou vezmes ke vsemu).4b5898da93ea94ee0bdc20bfd08556bd.jpg7514eba211ff0a5884001e1177d58548.jpg

Na tvem miste bych jeste vyzkousel blnr. Mozna, ze to budou ty prave pro tebe. Modrocerna luneta je velmi pohledna a zaroven decentni. Alespon podle me.

Odkaz ke komentáři

Na tvem miste bych jeste vyzkousel blnr. Mozna, ze to budou ty prave pro tebe. Modrocerna luneta je velmi pohledna a zaroven decentni. Alespon podle me.

Ano, tak to me vcera taky napadlo, je tam totiz modra i cerna :-))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...