Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 8. 9. 2017 v 16:53, snake napsal:

Blnr jsem ted okukoval a vypadaly fajnove...barvicky jsou pekne oziveni gmt,ale zase to neni takovej kolotoc :)

Proste to mas hezky :)

Mel jsem je na ruce a jsou fakt super. Ve skutecnosti vypadaji lepe nez vsechny fotky co jsem pred tim videl. Hlavne ten prechod cerne a modre neni tak ostry jako na fotkach, ale pusobi spis jako odlesk cerne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 9. 2017 v 11:35, snake napsal:

Bicolory vypadaj hezky...

Ja si hraju s SDDS :)

SDDS i pres jejich velikost parádní... Dlouho jsem litoval, ze jsem nevzal aspon obyc seadwellery (mel jsem nabidku za stejné peníze suby nebo starsi SD)... Ale teprve nedavno, jsem si vsiml jedne drobnosti, kterou nechapu a ktera me na fotkach rozciluje.. napojeni tahu na pouzdro a nozky u SD... jak je koncovy dilek vylezly z nozek (narozdil od subu, kde je to spravne)... Je to snad u vsech, takze to je fakt design... Já to nechapu.. :-o

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2017 v 12:55, snake napsal:

Ja jsem je mel na ruce nekolikrat-jednou uz jsem je mel skoro i doma,ale proste nakonec mam cerny aa jsem spokojenej :)

Tak na jak dlouho?  :lol2:  :lol2:   Dal jsem si letos BLNR k narozeninám a jsou boží... Ale v hlavě mii furt něco vrtá :death: , že potřebuji i SUBy

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2017 v 15:09, Kat251 napsal:

Tak na jak dlouho? :lol2: :lol2: Dal jsem si letos BLNR k narozeninám a jsou boží... Ale v hlavě mii furt něco vrtá :death: , že potřebuji i SUBy

Ja mam stesti,ze nepotřebuju nic...ja si jen tak zkousim...ty sdds me bavi a jak me prestanou bavit-koupím si jiny ..nebo vyměním a tak...

Je ale fakt,ze jsem s tema deepsickama zabředl a uz trosku vymyslim jako co lepsiho vzit..

Ale jak rika klasik-jestli mas jiny rolexky na change-treba se domluvime :) :) :)

Ale spis si je zatim necham...chtel jsem fullgoldy,ale ty co se mi libily jsou pryc...

Upraveno uživatelem snake
Odkaz ke komentáři

pořád mě baví .... pár fotek z tohoto týdne ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

V 13. 9. 2017 v 18:20, here napsal:

Každopádně ty stříbrné co jsi chtěl, to bylo jiná káva. :-))

Ty modré jsem nikdy dříve neviděl v reálu. Jak jsem je nasadil na ruku, byly jasnou volbou. ;-)

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...