kulix Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 a zobrali ste tomaskovi vietor z plachiet ...To si nemyslim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Z jakého roku jsou, jaká série?Z jakého roku jsou, jaká série?Jsou z konce roku 2002. Serie K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Takze sklicko odpovida, nebo ne? Je na nem korunka a antireflex na bradavici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Takze sklicko odpovida, nebo ne? Je na nem korunka a antireflex na bradavici To záleží jestli je v něm S nebo není K série může i nemusí mít LEC. Mimochodem, ta Pepsi vložka je si myslím servisní, původní by měla mít Serify. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A jsou lestene, majitel to ale nevedel. Pod svetlem je krasne videt plosky po kartaci Uz jsem je poslal zpatky... Ocekavam platbu... Pokud nekdo mate 16710 v nos - nelestenem stavu, tak sem s tim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Co to je serify? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Patky, je to vidět hlavně u 2ky Když už je posíláš zpátky na kolik tě vyšly? Klidně do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Aha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Leštěný možná byly, ale každopádně to podle fotek dělal někdo, kdo tomu rozumí...hrany vypadaj pěkně....ještě že mě plechový GMT tolik neberou, to je snad ještě větší alchymie než Suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 No to asi jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Leštěný možná byly, ale každopádně to podle fotek dělal někdo, kdo tomu rozumí...hrany vypadaj pěkně....ještě že mě plechový GMT tolik neberou, to je snad ještě větší alchymie než Suby Jo vypadaly dobře, ale když zaplatíš za neleštěné v původním stavu tak plně chápu rozhořčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Souhlasím s tebou, pokud je někdo prodal jako NOS, tak to není košer Upraveno 26. října 2017 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Je to zlo, na druhou stranu na ch24 píše unpoliert, non polished, každej teďka, takže těžké věřit někomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Pan to ale sam netusil. Postavil se k tomu ferove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Poslal jsem mu watche a on posle castku + postovne, takze fer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 To je fer deal. Ja posledne vytek na postovnym:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ono to neni jen postovny, ze jo? Ono to je o vymene za eura, poplatek za poslani a kdyby jeste za postovne, tak bych byl stratovy tak 100 ?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ja uz bych na CH24 plechy pod "NOS" nekupoval bo mi to prijde blbost. Hodinky stary 15 let proste musi vypadat jinak nez NOS ze jo....Kazdej plech v peknym stavu uz musi bejt lestenej. A na nahodu neverim pac asi nebudem jediny, kdo na CH24 lezou...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Naposledy som videl NOS v Salzburgu Full set ale bratm boli za 8200 juro mne sa to javilo ako hodne ale opäť som sa mýlil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Tak ten příběh dostal pointu v tom, že jsi je kupoval jako NOS. To jsem nevěděl.Na kolik vyšly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se