Návštěvník dabelM Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jsou nádherný... Co si jde z produkce RLX k nim představit do komba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jsou nádherný... Co si jde z produkce RLX k nim představit do komba ?214270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Nejsou na ruce, ale.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) 214270 39mm Explorery I. jsem měl v hledáčku do komba ke svým GMTčkám také, ale během jejich prohlídky v Hodinářství Bechyně jiskra nepřeskočila... Tak hledám dál... Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Jsou nádherný... Co si jde z produkce RLX k nim představit do komba ?Speedy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 39mm Explorery I. jsem měl v hledáčku do komba ke svým GMTčkám také, ale během jejich prohlídky v Hodinářství Bechyně jiskra nepřeskočila... Tak hledám dál...Z nového portfolia těžko říct, já pořídil 14060 a jsem spokojený parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 (upraveno) Nejsou na ruce, ale.. Ale, štveš me Upraveno 27. listopadu 2014 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Z nového portfolia těžko říct, já pořídil 14060 a jsem spokojený parchant Explorerům I. dám stejně časem druhou šanci, ale Sub No Date nejsou špatnej nápad :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Explorerům I. dám stejně časem druhou šanci, ale Sub No Date nejsou špatnej nápad :-)Expy jsou super a mám je rad, ale poslední dobou mi přijde , ze co nechrasti není poradny rolex po letech na R vlně už to chápu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Nejsou na ruce, ale.. Nejhezci Rolady ever! Ta zelena je omamna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Po dlouhé době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZZalesky Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2014 Po servisu jako nove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Na obědě v Lokále v Dlouhé a Černý nefiltrovaný Kozel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 .....o vikendu Rolby opět na pryži......:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Streete sorry ale to je slušnej velehnus,to je prznění bez vkusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Jsou nádherný... Co si jde z produkce RLX k nim představit do komba ?Něco z roku narození?to bude můj cíl,suby z roku 1976 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 (upraveno) Něco z roku narození?to bude můj cíl,suby z roku 1976 To je také můj směr, příští rok chci navštívit San Francisco a kouknout se v H.Q.Milton. na jejich nabídku. Bohužel konto nebude s tímto směrem souhlasit. Upraveno 30. listopadu 2014 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Něco z roku narození?to bude můj cíl,suby z roku 1976 Blbe se 1976 shani, silnej rocnik! Nejen Husakovy deti dival jsem se taky, ale s notama a slusnym stavu je to raketa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Já zůstanu vzhledem k finanční náročnosti koupě Subu z roku mého narození u nějakých chrastících z přelomu tisíciletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Streete sorry ale to je slušnej velehnus,to je prznění bez vkusu ....sorry,ja bych spis rekl,ze tomu nemuzes rozumet...... :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se