ZLOjasna Odesláno 20. října 2014 Nahlásit Odesláno 20. října 2014 tak nové video na rýclo zbuchane nakolko v dobe jeho vzniku boli hodinky predane...pridavam niekolko fotiek variacii s roznymi lunetami a remenmi, foto lumi su vo vlakne kde recenzujem dievas vintage https://www.youtube.com/watch?v=G7hl5-ZyJ1c
Atta Odesláno 21. října 2014 Nahlásit Odesláno 21. října 2014 Super velký dík za video i fotky. Zase po nich koukám, ach jo
ZLOjasna Odesláno 21. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2014 ďakujem páni pridám ešte jednu, podla mňa dokonalú kombináciu, keby mi ten remeň prišiel skvor možno by zostali doma
Trojan Odesláno 22. října 2014 Nahlásit Odesláno 22. října 2014 No ty ručky /prošití ladí fakt hezky! Kolik máš obvod zápěstí, smím li se ptát?
ZLOjasna Odesláno 22. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2014 obvod mám cca 17 - 17,5 cm, upozornujem ze wristshot nie je moj ..celkovo hodinky sedeli dobre, len ta vyska je taka... ani ni moc, len nezvyk.. klavne preto ze s pohladu boku maly tvar obdlznika, ine hodinky maju tvar D, teda maju tiez max vysku velku, len na okraji pri lunete to je nizsie a posoby to menej velko..este som sa hral aj s patinovanim, mam to nafotene a snad zverejnim aj to ked bude trochu viac casu
Návštěvník LukeD Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Odesláno 24. října 2014 Za to video velký dík! Jedny z hodinek, nad jejichž koupí čas od času přemýšlím. Výměnné lunety jsou bomba. To, co mne odrazuje, je právě ta jejich výška, resp. ten zvláštní, válcovitý tvar pouzdra (který je ovšem na druhé straně činí osobitými)... Možná zbytečná otázka, nicméně položím ji. Na nějakou tu práci to s těmihle hodinkami vzhledem k jejich velikosti asi není, což?
ZLOjasna Odesláno 25. října 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2014 čo si predstavuješ pod prácou? Hlavne na gume som mal s nich adrenalínový pocit Ja nosím bežne 47 b uhr, kde som sa bál že ten veľký zafír ľahko rozbijem. Tá výška ich limituje iba k prácam kde ich ľahko obúchaš - napr ak kŕmi krokodílov že im pcháš ruku do tlamy
Návštěvník LukeD Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Odesláno 25. října 2014 Uf, tak to jsem si oddechl, poněvadž krokodýly tedy fakt nekrmím. Nicméně dravé ptáky poměrně často ano. A vůbec jsem furt tak nějak venku na vzduchu, sem tam mlátím kladivem, nebo se rukou ochomýtám kolem různých hran, dveří, strkám ji do úzkých prostor apod. Mimochodem, čo také si mám predstavit pod pojmom "adrenalínový pocit"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se