chose Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Já mám zase podobný problém s V E K3, další 4 hodinky se natahujou normálně a tyhle se prostě jen vozí. K trojky mě taky trápí, ani po týdnu ve winderu se nedostanou na plnou rezervu, na ruce jo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Nojo, tak to je v háji. Seika na ruce taky v pohodě. Mechanismus podobnějch hodinek má prostě "přidřený" ložisko. Tenhle víkend mám volno a tak budou na ruce venčeny Omegy a Monstra budu trápit na kolotoči. Uvidíme, kdy jim dojde dech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Jestli to dobře chápu, tak se vám některé hodinky nenatáhnou naplno, ale jen částečně. Takže když je necháte v natahovači déle, stejně pořád půjdou. Nebo by se úplně zastavily? Taky mám podobný natahovač a zatím jsem s žádnými neměl problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Já jsem koupil od Cybera tento natahovač a nemám problémy ani s Etou, ani s Valjoux. Doporučuji. http://cgi.ebay.de/Uhrenbeweger-Beco-Techn...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Kamile je to tak, ty K3 při denním nošení nedělají potíže, ve winderu běží týden v kuse, ale když jsem je před spaním vyndal a od rána nosil, zpozdily se do odpoledne o 4 minuty (moc jsem toho nenaběhal). S těma monstrama je to zvláštní, 7s35 v mých samuraích by měla být skoro totéž, a žádný problém se nekoná. Používám toto: http://cgi.ebay.de/LCD-Uhrenbeweger-ODP-Li...1QQcmdZViewItem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 Jestli to dobře chápu, tak se vám některé hodinky nenatáhnou naplno, ale jen částečně. Takže když je necháte v natahovači déle, stejně pořád půjdou. Nebo by se úplně zastavily? Taky mám podobný natahovač a zatím jsem s žádnými neměl problém. <a href="http://xs.to" target="_blank"> </a> To právě teď zkouším, jestli pořád půjdou. Pokud se vůbec nenatahují, měly by se zastavit cca v neděli. Podle toho co je vidět na tom videu, stane se tak. Je to stejný kalibr jako je v rotujících monstrech, jen jsou tam normálně upnuty ciferníkem nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 27. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2007 Tak se nakonec ani po třech dnech v natahovači nezastavily. Lze tedy usuzovat, že se asi trochu natahují, jen nabraly nějaké zpoždění. Docela dost znatelné oproti normálu. Co to znamená nevím, ale mám dojem, že to bylo se zastavením jen tak tak. Když jsem poslechl Seika z blízka při vrtění, bylo za jednu otáčku slyšet 1-4 cvaknutí, tak že se asi přece jen trochu natahují. To mi ovšem rozbouralo moje výpočty ohledně shodné doby natahování Seamasterů a Monster :-) takže i nadále v tom nemám moc jasno a přemýšlím zdali nenatahuji málo, nebo moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se