t2 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 ten klíček se nosí na klíčích, nebo je v dýnku nějaká prohlubeň, nebo na krku na řetízku? A hodinky se mi líbí a gratuluju T2 k fajnovému přírůstku. Díky. Ten klíček má svoje místo ve sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Zajímavý je, že pod značkou Pulsar se prodávají mnohem dráž. Přitom je to to samý. Ale uvažuju o nich, protože jsou krásný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Po delší době zase nový přírůstek do sbírky - ABC Casia SGW-1000, modul 3439. Dobrá koupě na Aukru, použité, ale po malém vyčištění jako nové. Mám z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Gratuluji, krásné jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Po delší době zase nový přírůstek do sbírky - ABC Casia SGW-1000, modul 3439. Dobrá koupě na Aukru, použité, ale po malém vyčištění jako nové. Mám z nich radost. DSCN2350.JPG DSCN2363.JPG DSCN2356.JPG DSCN2362.JPG DSCN2377.JPGKeby mali rádio a solár, veľmi by som o nich uvažoval, už dávno pred nimi, ma lákal typ SGW-100, tie sú krásne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 SGW-100 se mi vzhledově taky vždycky moc líbily, ale kdyby tak měly o pár milimetrů větší průměr, na průměrnou ruku mi přijdou hodně malé. SGW-300 taky nejsou vzhledově špatné, navíc mají pro mě praktičtější kombinaci výškoměr - teploměr než kompas - teploměr u SGW-100, ale ty jsou hezčí. No ale tyhle moje nové tisícovky mají funkce všechny, jsou to plnohodnotné ABC hodinky, vzhledově se mi taky moc líbí (vždycky jsem měl rád hodinky s kompasovou lunetou), velikost je ještě tak akorát, výhoda je, že jsou ploché a lehké, takže se dobře nosí. Ale zase je to plast, holt vždycky něco za něco... Mám ještě starší ABC Protreky PRG-50, a ty jsou již pro mě na běžné nošení moc masivní. Chybějící rádio mi vůbec nevadí, na vteřinové přesnosti nebazíruji, solár bych asi ocenil, ale jednou za čas tu výměnu baterky překousnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 ty SGW-1000 jsou pěkný a nadupaný. docela mě překvapilo, že do téhle řady instalovali komplet ABC. SGW-100 jsou taky fajn, už jen pro wr200 a minerální sklo. ale mají stopky myslím jen do 1hodiny. sám mám SGW-200 s krokoměrem, což je pro mě z těchto přidaných fičur nejzajímavější - používám na běhání a měří to kupodivu dost přesně, navíc mají snad nejlepší displej co jsem na digi viděl.jen by mě zajímalo, pač o nich docela uvažuju, jestli ten ABC senzor v SGW je stejnej / stejně rychlej, přesnej, jako třeba na rangemanech nebo posledních protrekách, nebo jde o nějakou starší verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 lub: JJ, když mluvíš o plastových sklíčkách, tak tyhle tisícovky ho mají taky, to jsem zapomněl napsat do nevýhod, sice si žádné hodinky nijak cíleně nerasuju, ale za minerál bych byl raději. Ale ten plast jde zase na druhou stranu snadno vyleštit, když se tam nějaký ten škrábanec objeví. SGW-200 mám taky v hledáčku, až se někde objeví za slušnou cenu a v dobrém stavu. S tím senzorem těžko říct, ale zase se mi nezdá, že by Casio mělo odstupňovanou řadu senzorů podle kvality, i když možné to samozřejmě je. Rangemany nemám, z Protreků mám jen stařičké PRG-50, a ty nosím jen sporadicky, tak jsem si ani ještě nehrál s jejich nastavením. Ale myslím, že senzory budou stejné, úspor u téhle levné řady SGW se dle mého dosahuje hlavně pouzdrem, jak už jsem psal, je to jen jednoduchý plast. Ale vypadá to pěkně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Přišel jsem k nim jak slepý k houslím. Na ruce se zatím moc neohřály, ale přidám je k ProTrekům jako pracovky. Takže od zítřka na ruce a uvidíme. Zatím jsou mi ale docela sympatické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Nové SGW pro srovnání vedle staršího bráchy (PRG-50). Celkovým průměrem pouzdra jsou +- stejné, ale PRG, hlavně díky většímu průměru displeje a vyššímu pouzdru působí na ruce mnohem masivněji: V hodinkovnici byly zrovna vedle sebe, tak mě to zaujalo... David a Goliáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 9. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Casio W 735H, pořízené jako jednoúčelový stroj do posilovny Mají timer, to byl hlavní požadavek a čínské děti to vyrábí skoro zadarmo. Trochu napováženou je, že před 3 týdny jsem neměl žádné hodinky a po nákupu prvních následovaly druhé za 3 týdny (i když plastový digitálky) Ale plní co mají, v režimu timeru i ukazují čas (pokud zrovna aktuálně neodpočítávají) a mají vibrace, jsem příjemně překvapený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Tak budík je doma !!! Je to celkem obr. Vše dopadlo dobře i když putoval takovou dálku. Top stav, dokonce původní baterie. Jen ta krabice je trochu ošoupaná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Gratulace, je parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 (upraveno) Nádherný funkční kousek. Upraveno 16. prosince 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Z Polska. Měl i GQ-200 ale tam to uteklo o kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2016 Z Polska. Měl i GQ-200 ale tam to uteklo o kousek.JJ, už jsem to dohledal, hlava děravá... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Tak už dorazili. Bezel je v totálu. Skličko doďubané, ale nic co bych nezkousl. Nové díly už mám objednané z Fastu.Dnes došly díly, tak jsem přehodil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 parádní výsledek, gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Z druhé ruky, vybitá baterka. Tak jsem se pustil do výměny. Pružina svírající baterii nešla za boha povolit a tak přišla na řadu sborka rozborka. Kdybych věděl co bude následovat tak bych nad tím ještě nějakou chvíli špekuloval. Největší marast byla ta zlatá pružinka. Ale nakonec vše dobře dopadlo.(Foto 2,3,4 použito z watchuseek.com)Casio G-Shock G-9100 Gulfman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2017 Hezky jsi je porichtoval, hlavně, že jedou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se