Gilius Odesláno 19. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2009 Jo, ale půjdou pryč. Nemají ručičky. Myslel jsem, že to unesu, ale není to ono. čéče...jeden z vlajkových modelů G-Shock a Ty se jej chceš zbavit jen proto,že nemá packy???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 čéče...jeden z vlajkových modelů G-Shock a Ty se jej chceš zbavit jen proto,že nemá packy???? Už to tak vypadá. Pošilhávám totiž po GW2000B-1A! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
navi Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 na ty jsem se koukal... krome ceny (koscom) jsou asi dokonaly... Bohužel ceny v "K" jsou fakt přehnaný. Jinak souhlasím a jak jsem říkal "bezručičkovky" nabídnu novému zájemci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 na ty jsem se koukal... krome ceny (koscom) jsou asi dokonaly... A není škoda se jich zbavovat???jsou supeeer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 jak "NEBUDU MÍT VYUŽITÍ"????? Chraň Tě ruka Alláhova to ještě vyslovit.....!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 (upraveno) Myslite, ze mych cca 30 gecek + Pathfinder + Carrera + Axcent ( ) nosim? Carrery jsem mel vsehovsudy 3x a zhruba 25 z gecek jsem jeste nikdy nenosil ) Upraveno 21. června 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 na to nemám....abych na hodinky jen koukal...co nenosím,jde z domu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Myslite, ze mych cca 30 gecek + Pathfinder + Carrera + Axcent ( ) nosim? Carrery jsem mel vsehovsudy 3x a zhruba 25 z gecek jsem jeste nikdy nenosil ) Auuuuuu škoda je nechat ležet ladem....já tedy střídám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zodiac39 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 na to nemám....abych na hodinky jen koukal...co nenosím,jde z domu...... tak to ne já si tedy ponechávám i Ty co nějaký čas nenosím,ale jednou za čas je provětrám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Tak mi přišel katalog Casia na léto 2008. Je to celý psaný v rozsypaným čaji. Kromě číslovek a na rozdíl od evropských katalogů jsou u modelů i ceny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Heč...ty *i-range* jsem už viděl live........jsou super,eňoňuňo.......odpověď Casia na nová "retroSeika"........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Jedny jsou nebo byly v nabidce na WUS. Mam nejaky norsky katalog z minuleho roku- a taky tam jsou ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Ty černý by stály za hřích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Něco podobnýho tu bylo k dostání v obchodech i u nás. Kovový radiový solárky. Stály 6500,- Obrázek ale nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Casio G-Shock GW-M5600BC-1JF MULTIBAND 5 no nebudeme z toho dělat žádnou vědu - fotky nejsou moje a tah není kovový (kromě prostředních článků) jak jsem chtěl, ale možná to je lepší (nejsou těžké) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 (upraveno) Pěkné, už po nich nějakou dobu koukám. Odkud je máš a co stály pokud to není tajné? S protektorem musí vypadat báječně EDIT: Dodatek Upraveno 8. července 2009 uživatelem Yvaine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Pěkné, už po nich nějakou dobu koukám. Odkud je máš a co stály pokud to není tajné? S protektorem musí vypadat báječně EDIT: Dodatek asi 230usd i s poštou jsou z ebay od J-pop store (tuším druhý nákup a opět v pohodě) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2009 Koukam, ze k povinne vybave chronomagika budou vedle Monster i Gecka Ale zrovna tobe se tusim Monstry nelibi, tak snad vezmes za sve alespon ty Gecka. Coz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 Tak včera jsem se vrátil z cest po vlasti české a nepřijel jsem s prázdnou. V jednom hodinářství jsem zahlédl a zakoupil DW 5600. Nejde mi to na rozum, tyhle se už "pár" let nedělají. No a když se dělaly tak stály skoro o půlku víc. Takže jde o téměř muzejní kus v NOS stavu a ještě se zárukou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2009 To jsou nějaký starý skladový zásoby. Taky jsem tu viděl třeba staré Protreky,které se již nedělají...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se