Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak mi přišel katalog Casia na léto 2008.   :thumbsup_anim: Je to celý psaný v rozsypaným čaji. :thumbsdown_anim: Kromě číslovek a na rozdíl od evropských katalogů jsou u modelů i ceny.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Casio G-Shock GW-M5600BC-1JF MULTIBAND 5

no nebudeme z toho dělat žádnou vědu :) - fotky nejsou moje a tah není kovový (kromě prostředních článků) jak jsem chtěl, ale možná to je lepší (nejsou těžké)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Pěkné, už po nich nějakou dobu koukám. Odkud je máš a co stály pokud to není tajné? :)

S protektorem musí vypadat báječně :)

EDIT: Dodatek

asi 230usd i s poštou jsou z ebay od J-pop store (tuším druhý nákup a opět v pohodě)

Odkaz ke komentáři

Tak včera jsem se vrátil z cest po vlasti české a nepřijel jsem s prázdnou. V jednom hodinářství jsem zahlédl a zakoupil DW 5600. Nejde mi to na rozum, tyhle se už "pár" let nedělají. No a když se dělaly tak stály skoro o půlku víc. Takže jde o téměř muzejní kus v NOS stavu a ještě se zárukou.  :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...