siki Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Casio PRG-80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Hezký přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Zde dvojice mých asi nejoblíbenějších Seiko z katalogu OTTO z roku 1980. Kalkulačky C-359 už NOS mam, tak mi scházejí jen tyhle.Parádní fotka, George! 300 DM, to bylo v roce 1980 celkem i dost peněz, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Dnešní NOS Seiko úlovek ... a ty kalkulačky musím sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Tyhle mám taky rád, sice už ne tolik, jako ty předchozí, ale natolik, že je nechávám ve sbírce. Mám je s bílým podkladem sklíčka. Zde zase foto z katalogu OTTO z roku 1980. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Tady jsou ještě v reálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 A tady jsou ty kalkulačky C359. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Všechny ty Seika jsou nádherný! Klobouk dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Kalkulacky su genialne!Stare dobre casy:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ta Seika jsou peckovni. Kdo by to byl rekl jakym smerem se nam Jarett rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 další: Seiko A904-5000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Tak mě to příjde docela zábavný, Seiko je relativně levná záležitost a já už jsem taky tak trochu retro Doba, kdy jsem měl doma desatery vintážní Rolexky a k tomu nějaký starý Omegy už je naštěstí pryč, takto saturuji svoji potřebu po starých hodinkách dostatečně a nepohybuji se v řádu settisíců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Dnešní NOS Seiko úlovek ... a ty kalkulačky musím sehnat FullSizeRender.jpg Tady jsou ještě v reálu. další: Seiko A904-5000 Všechny ty Seika jsou fantastický Já dnes taky nový přírůstek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Koukám dnes slušná úrodička Všem blahopřeji, krásné úlovky máte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Všechny ty Seika jsou fantastický Já dnes taky nový přírůstek:Značku jsem v eighties nezaregistroval, nicméně přírůstek je to parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Fotky perfektní! Hodinky snad taky. Ať dobře slouží. Hodnocení Ti tentokrát dát nemůžu, už nějaký čas to kupujícím nejde dát. Všechny ty Seika jsou fantastický Já dnes taky nový přírůstek: DSC_2897.jpgDSC_2895.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Fotky perfektní! Hodinky snad taky. Ať dobře slouží. Hodnocení Ti tentokrát dát nemůžu, už nějaký čas to kupujícím nejde dát. Jirko, díky za bleskové jednání. Hodinky vypadají ještě lépe, nž jsem čekal. Mám z nich obrovskou radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Značku jsem v eighties nezaregistroval, nicméně přírůstek je to parádní Díky. Já tu značku taky do teď vůbec neznal. Ale to není divu. Takových byly spousty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Teď mi docvaklo, že 329 DM byla docela slušná darda ... oficiální kurz 6Kč/1DM, ale běžně 20/1 ... což při mzdě kolem 2500Kč byla slušná láce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se