Olin.uj Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Baterie byly určitě původní z výroby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 V Pákistánu něco ve stavu N.O.S.. A ještě se štítkem. To koukám, tam to mají většinou ve stavu bléé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Taky sem koukal... -a jak as na tamni pomery normalni tak konecna cena byla polovicni oproti vyvolavaci.Mohls-li by dat dobrozdani? dle obrazku rok 76? oki? o to vic se divim, ze batt. byly ve stavu jak byly. ..Jak to pred 40-ti lety delali, ze nevytekali? ..................Cena 388,- DM .............. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Krásná tiskovina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Ten modul vypadá moc zajímavě. Gratuluju ke skvělému úlovku. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Tomu by se dalo věřit. Orient sice moc datovat nedokážu, ale vzhledem k ceně by to mohlo sedět. V roce 1977 se začaly digi dělat ve velkém v Hong Kongu a ceny digitálek tím pádem výrazně klesly. Srovnatelné digi by v roce 1977 stály tak půlku. Taky sem koukal... -a jak as na tamni pomery normalni tak konecna cena byla polovicni oproti vyvolavaci.Mohls-li by dat dobrozdani? dle obrazku rok 76? oki? o to vic se divim, ze batt. byly ve stavu jak byly. ..Jak to pred 40-ti lety delali, ze nevytekali? ..................Cena 388,- DM .............. Orient 1976 1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Diky a diky za pro mne novou info. A dle odkazu vyse kde jsou i "tiskoviny" rok 77 ty ceny presne koresponduji s tvym sdelenim. Pridam jeste Alba Y670 -tusim jeste jsem je sem nedaval. Rozsiri rodinu Y770,Y771,Y772...Rude foto vzhledem k omezenym moznostem -sry... vina na strane CT. Rezimy + Set. se meni korunkou... Mozno mit datum ve dvou verzich... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Tak ty jsou taky dost parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Přidávám se s pochvalou a obdivem. Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 Pod nápisem Alba je mála dírka?.. Byl to repráček?.. A water resist 100 m. ..Moc zajímavé digi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 13. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2019 (upraveno) Dik vsem za pochvalu -jj sou dobry a sem za ne rad... -a ano presne tak "dirka" = repracek(spise zvukovy vystup).A vrta mi hlavou proc to Seiko nedelalo pod svym jmenem. ? No ale tech modelu by bylo vicero... Jinak jeste se vracim k mluvicim na strane zpet... filo-boxer je prezentuje zde a stejne jako on jsem nedohledal datum prodeje.Tedy lisi se od roku 84 po 87 a pritom katalogy mlci... nenasel jsem v teto sbirce katalogu kde chybi rok 88 a 89...Byly verze A964 A965 A966 -nedobral se nekdo k tomu od ktereho roku jsou na trhu? Vracim se k tomu protoze jsem chtel pridat jeste jedny mluvici(japonsky) a to A860 -mam je uz dele kdy v tomto stavu byly tenkrat za par kacek... Upraveno 13. října 2019 uživatelem akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 (upraveno) CASIO DB-81 (1475), zatím bez baterie. Upraveno 14. října 2019 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Oživeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Oživeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Oživeno.Výborně, hned je na světě lépe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Mě to čekání snad zabije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Na RADIANT ? -odkud putujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Ze Španělska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2019 Tak asi oběhly měsíc kolem dokola a už konečně skoro přišly ke mě. Teda klasika s českou poštou. Pošťačka balíček nedonesla jen dala lístek do schránky přestože jsme teď permanentně doma. Nicméně na poště z lístečku (kam jsem se ZASE zbytečně vypravil) balíček neměli. Prý je na hlavní poště. Tak jsem šel na hlavní poštu. No hurá balíček je v mých rukou. Konec dobrý všechno dobré? Bohužel ne. Podle popisu prodejce prý funkční bez problémů. Hmm. Tak řemínek je dvakrát kaput a na hodinkách fungují jen dvě tlačítka ze čtyřech. Achjo. Včera večer jsem byl tak rozladěnej, že jsem uvažoval jestli se budu tahat s prodejcem nebo je vezmu kladivem. Nevím zatím co s nima. Přitom když vyndám modul tak funguje na tři kontakty. Takže JEN nejdou stopky. Včera se mi je nedařilo ani nařídit. Dneska už jo.Tah nedrží tvar u pouzdra asi je ta pacička už ulomená:A ulomený je i plíšek spony který má zaklapnout: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se