Gilius Odesláno 14. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2008 Díky.... Citizeny mám od NIGHTinGALEa,jemuž tímto ještě jednou děkuji za obchod. Takový skvost v tak dobrém stavu,i světýlko stále svítí......mám z nich velkou radost. Hujerky budou....to je No.1 na wishlistu...prostě must have. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timex Ironman Odesláno 15. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2008 (upraveno) Jojo, dobrá volba. Měl jsem podobné než jsem je zapomněl v hokejové šatně. Teď už dělají radost jinému hokejistovi Díky, už jsem málem udělal change za Timex Ironman iControl (kvůli iPhone ve kterém mužeš z nich ovládat hudební přehrávač). Jenomže se do iPhone musí strkat takový čuflík (který bych možná časem urval, lepší by byl Bluetooth) a nejsou s ním plně kompatibilní (jsou dělané pro iPody), tudíž aby to fungovalo, přepne se iPhone do módu Airplane (nejde telefonovat). Nu, až to bude trochu promakanější a kompatibilní s iPhone, asi bych do toho šel, nýbrž zatím jsem spokojen s těmi co mám Upraveno 15. srpna 2008 uživatelem Timex Ironman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2008 ...pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 4 Kibi...ještě mne tak napadá......budeš je vůbec nosit,nebo jen do sbírečky???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Díky.... Citizeny mám od NIGHTinGALEa,jemuž tímto ještě jednou děkuji za obchod. Takový skvost v tak dobrém stavu,i světýlko stále svítí......mám z nich velkou radost. Hujerky budou....to je No.1 na wishlistu...prostě must have. Rádo se stalo. A to, že světýlko pořád funguje, to je malý zázrak. Hele a proč jsi sem nedal i foto těch druhých, které byly jako bonus zdarma? Hodinky s velbloudem se ti nelíbily? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Hele a proč jsi sem nedal i foto těch druhých, které byly jako bonus zdarma? Hodinky s velbloudem se ti nelíbily? :D Proč to prozrazuješ????Momentálně jim vybírám řemen(nebo tah) a potom,až budou ouplně super,sem dám fotku.....líbily se mi a jsou v bezva stavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Proč to prozrazuješ????Momentálně jim vybírám řemen(nebo tah) a potom,až budou ouplně super,sem dám fotku.....líbily se mi a jsou v bezva stavu Jsem si říkal, že nejsou moc vintage, tak žes je asi vyhodil. Ani nevím, kde jsem je vzal. Vypadají, že snad nebyly ani na ruce. Jsem rád, že se ti líbí a obohatí sbírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Jsem si říkal, že nejsou moc vintage, tak žes je asi vyhodil. Ani nevím, kde jsem je vzal. Vypadají, že snad nebyly ani na ruce. Jsem rád, že se ti líbí a obohatí sbírku Vyhodil???To v žádném případě......a právě,vypadají úplně nepoužitě. Radost ve sbírce mi určitě udělají.....je to sice trochu něco jiného,než po čem pasu,ale to nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 zatim mi je zabavila (fena) Olousek, potrebuje pravidelne kapat do oci a funkce timer se ji zalibila... a pry je to nadlouho... jojo...píppíp......"spolkni prášek".......:lol2:........znám.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2008 ale uz jsem ji nahlodal a zacala si hledat svoje digi... ono je to celkem problem - pokud maji mit timer delsi nez hodinu a nestat balik a mit nejakou odolnost... a libit se ji... Co nějaké Baby-G.....????jsou mezi nimi některé hodně pěkné kousky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 barevný jsou,pípaj taky......určitě spokojenost,ne?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2008 ať slouží....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Dnešní nové přírůstky.....omlouvám se za fotku,ale pořád jen mobilem......ty dvoje jsou stejné(pánské a dámské)-do sbírečky hodinek s digiciferníčkama....a ty větší v podstatě taky + nošení. Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Co to je za ty černé? Vypadají zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 (upraveno) Co to je za ty černé? Vypadají zajímavě jsou to tyto..... http://cgi.ebay.com/Vintage-80s-COUNTDOWN-...1QQcmdZViewItem ještě k nim borec přibalil druhý řemen s kompasem a náhradní baterku.......celkem fajn. Upraveno 26. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Jéé, super. Absolutně ve mě evokují asi tak 8. třídu ZŠ nebo gympl. Ouplná esence 80.let!!! To jsou NOS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 Jéé, super. Absolutně ve mě evokují asi tak 8. třídu ZŠ nebo gympl. Ouplná esence 80.let!!! To jsou NOS? Tváří se tak ...a pán jich ještě pár má,jak jsem koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2008 jen běž....já je mám chvilku,ale jsem moc spokojenej.....příjemné na ruce,na nic si to nehraje....a myslím,že za těch pár peněz stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2008 (upraveno) stve me akorat ta vodotesnost... A co bys nechtěl,za 35 zakroucenejch a přeškrtnutejch?? Koupel ve vaně včera přežily bez úhony.....hlásím. Upraveno 27. srpna 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timex Ironman Odesláno 30. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2008 Tady si můžete dokonce vyzkoušet jak to iControl ovládání funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se