t2 Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Na plechu ještě nejsem, je to nějaká plastová fólie. Modul možná taky není úplně ok. dokáže se zastavit na požádání. Při stisku tlačítka MR se zastaví a při dalším se opět rozběhne. Což by mi mohlo pomoc že bych nemusel pro nastavení odmontovávat dýnko.
Návštěvník Chilliluk Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Odesláno 3. března 2014 Tak to je opravdu podivné chování - ale věřím tomu, že je to celé způsobeno vadným pouzdrem.
casiotron Odesláno 4. března 2014 Nahlásit Odesláno 4. března 2014 No to si musíš tu hranu obrousit šmirglem, aby byl dostatečně ostrej. Přece nebudeš volit šířku šroubováku podle jeho hrany. To taky nemusí být dostatečně ostrej žádnej.... Protože tyhle velký kopyta se nevejdou do drážky na malinkejch šroubkách a tudíž nejde s nima šroubovat. Nedávno jsem dával kamarádovi novou batt do casií a byla tam mižota. musel jsem to točit hrotem na kružítku. Ven to šlo hrozně, ale zpátky to už takle nešlo vůbec. Nadával jsem a strávil u toho dost času než se mi to konečně povedlo. Na každou práci má bejt správný nářadí.
t2 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Tak další dva kousky do sbírky: oba Twincepty.
Frostie Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 tak na ty se na srazu těším, té dvojko! Mně se nedávno podařilo pořídit zcela nové ABX20, ale ty tvoje jsou z té tzv. vyšší řady...
t2 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 (upraveno) Jojo je to opravdu kovový. Ale Hotbiz to ještě není. Upraveno 7. března 2014 uživatelem t2
Frostie Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Jojo je to opravdu kovový. Ale Hotbiz to ještě není.to sice ne, ale i tak se jedná o poměrně těžko sehnatelné kousky, ke kterým je nutno ti pogratulovat!
Návštěvník Chilliluk Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Tak další dva kousky do sbírky: oba Twincepty. x124852.jpg Gratulace - velice pěkné kousky. To ti určitě spraví chuť po těch nevydařených DBX-100.
jou81 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Dovolil jsem si udělat dnes radost :-) Casio DB-580. Co mě ale trápí - displej byl ne moc dobře čitelný, proto jsem rovnou koupil novou baterku, tu vyměnil, ale situace pořád stejná :-/ Měřil jsem tu starou, měla 2,8V, a kupodivu i ta nová má 2,8V, tak jsem z toho zmaten, není už taky "jetá"? Je fakt, že blistr té baterky je docela potrhaný... Ještě zajímavá byla výměna, kdy po vložení nové hodinky nešly a bylo potřeba pinzetou propojit AC a + baterky - spadl mi kámen ze srdce :-)
nAscA Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Ještě zajímavá byla výměna, kdy po vložení nové hodinky nešly a bylo potřeba pinzetou propojit AC a + baterky - spadl mi kámen ze srdce :-) U digitalek, alespon u Casia, je to casty postup
t2 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Dokonce nutný pro správnou funkci. Jen ještě k tomu kontrastu displaye: když dochází baterka tak většina casií s data bankou si umí říct. Na tom horním řádku se napíše "BATT".
Návštěvník Chilliluk Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Tak se mi zase jednou podařil úlovek, ze kterého mám opravdovou radost - Casio DBC-610 původní Japan verze s WR a krásnou vintage žárovičkou. Jsou ve velice pěkném stavu, pouzdro bez známek opotřebení, akorát klávesnice je napříč prasklá, což je způsobeno spíš věkem než používáním. Jsou z Aukra za krásné 4 stovky
siwi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Vypadají moc hezky. Gratuluju k úlovku
Frostie Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 nádherný kousek, věřím, že dáš tu klávesnici dohromady! Gratulace
t2 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Taky gratuluju a objednávám se k očímu. Nějak jsem si jich nevšiml, jinak bych trochu přitopil.
pavel1980 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 Dnes pro doplnění sbírky klasika Casio F-91W - koupeno v akci za 249,- v klenotnictví v Globusu v Pardubicích, za tu cenu, nekup to (je to originál). A doma s bratříčkem F-28W:
ggrand Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 pavel1980 : Gratuluju k parádní koupi. Měl jsem pár těhle klasických modelů od Casia, ale F-91 ještě nikdy. Třeba časem. Mimochodem ty F-28 mám taky. Asi nesmrtelné hodinky.
pavel1980 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 No ona to byla víceméně náhoda, předevčírem jsem je zahlíd v letáku a protože jsem měl dnes cestu do Pardubic, tak jsem neodolal. Ale předpokládám, že budou ve všech Globusech. Každopádně v Pardubicích jich měli docela dost (společně s druhým akčním modelem Casio, nějaký jednoduchý plastový analogy, po přesným typu jsem se nepídil, taky za 249,-).
Frostie Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 (upraveno) paráda. Za těch 250 jsou ty F91W i u několika prodejců na ebayi vč. pošty. Jsou to v podstatě nezničitelné hodiny, vč. dobré vodotěsnosti /přestože se udává jen WR/ Jinak předpokládám, že ty jednoduché analogy jsou MQ24, viz např.: http://www.ebay.com/itm/CASIO-Analog-Watch-MQ-24-7E-Quartz-Gents-OLD-SKOOL-CLASSIC-/320803442338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab1600ea2 Upraveno 21. března 2014 uživatelem Frostie
t2 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Odesláno 21. března 2014 F28W Tenhle model mám moc rád. Je to vlastně takovej dinosaurus. Modul pochází z minulýho tisíciletí. Mám dva a bojím se, že si koupím ještě aspoň jeden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se