Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na plechu ještě nejsem, je to nějaká plastová fólie. Modul možná taky není úplně ok. dokáže se zastavit na požádání. Při stisku tlačítka MR se zastaví a při dalším se opět rozběhne. Což by mi mohlo pomoc že bych nemusel pro nastavení odmontovávat dýnko. 

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak to je opravdu podivné chování - ale věřím tomu, že je to celé způsobeno vadným pouzdrem.

Odesláno

No to si musíš tu hranu obrousit šmirglem, aby byl dostatečně ostrej. Přece nebudeš volit šířku šroubováku podle jeho hrany. To taky nemusí být dostatečně ostrej žádnej....

Protože tyhle velký kopyta se nevejdou do drážky na malinkejch šroubkách a tudíž nejde s nima šroubovat. Nedávno jsem dával kamarádovi novou batt do casií a byla tam mižota. musel jsem to točit hrotem na kružítku. Ven to šlo hrozně, ale zpátky to už takle nešlo vůbec. Nadával jsem a strávil u toho dost času než se mi to konečně povedlo. Na každou práci má bejt správný nářadí.

Odesláno

tak na ty se na srazu těším, té dvojko! Mně se nedávno podařilo pořídit zcela nové ABX20, ale ty tvoje jsou z té tzv. vyšší řady...

Odesláno

Jojo je to opravdu kovový.   :thumbsup_anim:

Ale Hotbiz to ještě není.

to sice ne, ale i tak se jedná o poměrně těžko sehnatelné kousky, ke kterým je nutno ti pogratulovat!

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak další dva kousky do sbírky: oba Twincepty. 

attachicon.gifx124852.jpg

Gratulace - velice pěkné kousky. To ti určitě spraví chuť po těch nevydařených DBX-100.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dovolil jsem si udělat dnes radost :-)

Casio DB-580. Co mě ale trápí - displej byl ne moc dobře čitelný, proto jsem rovnou koupil novou baterku, tu vyměnil, ale situace pořád stejná :-/ Měřil jsem tu starou, měla 2,8V, a kupodivu i ta nová má 2,8V, tak jsem z toho zmaten, není už taky "jetá"? Je fakt, že blistr té baterky je docela potrhaný...

Ještě zajímavá byla výměna, kdy po vložení nové hodinky nešly a bylo potřeba pinzetou propojit AC a + baterky - spadl mi kámen ze srdce :-)

IMG_0712.jpg

Odesláno

Ještě zajímavá byla výměna, kdy po vložení nové hodinky nešly a bylo potřeba pinzetou propojit AC a + baterky - spadl mi kámen ze srdce :-)

U digitalek, alespon u Casia, je to casty postup ;)

Odesláno

Dokonce nutný pro správnou funkci. Jen ještě k tomu kontrastu displaye: když dochází baterka tak většina casií s data bankou si umí říct. Na tom horním řádku se napíše "BATT".

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak se mi zase jednou podařil úlovek, ze kterého mám opravdovou radost - Casio DBC-610 původní Japan verze s WR a krásnou vintage žárovičkou. Jsou ve velice pěkném stavu, pouzdro bez známek opotřebení, akorát klávesnice je napříč prasklá, což je způsobeno spíš věkem než používáním. Jsou z Aukra za krásné 4 stovky  :)

post-12565-0-74585600-1395264091_thumb.jpg

post-12565-0-57897600-1395264089_thumb.jpg

post-12565-0-92518200-1395264092_thumb.jpg

Odesláno

Dnes pro doplnění sbírky klasika Casio F-91W - koupeno v akci za 249,- v klenotnictví v Globusu v Pardubicích, za tu cenu, nekup to (je to originál).

post-32641-0-87611200-1395417173_thumb.jpg

A doma s bratříčkem F-28W:

post-32641-0-63826600-1395417211_thumb.jpg

Odesláno

pavel1980 : Gratuluju k parádní koupi. Měl jsem pár těhle klasických modelů od Casia, ale F-91 ještě nikdy. Třeba časem. Mimochodem ty F-28 mám taky. Asi nesmrtelné hodinky.

Odesláno

No ona to byla víceméně náhoda, předevčírem jsem je zahlíd v letáku a protože jsem měl dnes cestu do Pardubic, tak jsem neodolal. Ale předpokládám, že budou ve všech Globusech. Každopádně v Pardubicích jich měli docela dost (společně s druhým akčním modelem Casio, nějaký jednoduchý plastový analogy, po přesným typu jsem se nepídil, taky za 249,-).

Odesláno (upraveno)

paráda. Za těch 250 jsou ty F91W i u několika prodejců na ebayi vč. pošty. Jsou to v podstatě nezničitelné hodiny, vč. dobré vodotěsnosti /přestože se udává jen WR/

Jinak předpokládám, že ty jednoduché analogy jsou MQ24, viz např.:

http://www.ebay.com/itm/CASIO-Analog-Watch-MQ-24-7E-Quartz-Gents-OLD-SKOOL-CLASSIC-/320803442338?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab1600ea2

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

F28W  :thumbsup_anim:  Tenhle model mám moc rád. Je to vlastně takovej dinosaurus. Modul pochází z minulýho tisíciletí. Mám dva a bojím se, že si koupím ještě aspoň jeden.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...