milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Moc pěkné. Tenhle klasický tvar pouzdra mám rád. Kdybych někdy nějaká Géčka kupoval, vypadaly by takhle. Děkuju, mě seděly nejlíp, líbí se mi i GX56, ale ty už jsou na mě moc veliký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Děkuju, mě seděly nejlíp, líbí se mi i GX56, ale ty už jsou na mě moc veliký. Co je to za typ, prosím? Moc se v tom nevyznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Jsou to Casio G-shock DW5600E-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 No vypadá to, že to fakt nejde. I strejda Google je bezradný a v manuálu ani zmínka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 No vypadá to, že to fakt nejde. I strejda Google je bezradný a v manuálu ani zmínka. Taky jsem hledal a nenašel, ale vzhledem k pořizovací ceně se s tím celkem rychle smířím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 A o GW M5610-1 jsi neuvažoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Ten zvuk vypnout nejde, to ber jako fakt...jinak tyhle géčka se mi taky líbí, škoda, že nemají delší pásek (což většina lidí ale nepotřebuje). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 A o GW M5610-1 jsi neuvažoval? Hledal jsem hodinky na sport, přemýšlel jsem ještě o hodinkách suunto, ale nepotřebuju moc funkcí, tenhle základní model se mi plně vyhovuje a když jsem dostal možnost koupit je za 1400 i s poštou, tak jsem po nich sáhnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan.w Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Ten zvuk vypnout nejde, to ber jako fakt...jinak tyhle géčka se mi taky líbí, škoda, že nemají delší pásek (což většina lidí ale nepotřebuje). Nedávno jsem někde viděl "redukci" na použití nato řemenu, vzhledově mě to noc neoslovilo, ale mohlo by to vyřešit problém s délkou řemínku (pro ty co to potřebují, já takovou tlapu nemam). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2014 Hledal jsem hodinky na sport, přemýšlel jsem ještě o hodinkách suunto, ale nepotřebuju moc funkcí, tenhle základní model se mi plně vyhovuje a když jsem dostal možnost koupit je za 1400 i s poštou, tak jsem po nich sáhnul. Tak to je slušná cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tyhle bych snad i nosil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tyhle bych snad i nosil.a v reálu jsou poměrně překvapivě dobře zpracované (mám podobný typ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Dokonce jsem je i pár dnů takhle bez života nosil. Strašně příjemně se nosí a jsou mile těžké. Takový tah bych uživil i jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Tyhle bych snad i nosil. Pamatuju doby, kdy je lidi skutečně nosili. Jedny mám ve sbírce taky. Jenže v době jejich největší slávy jimi lidi spíš pohrdali a dělali si z nich srandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 29. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2014 Tehdá jo, ale dneska? Sám beru Elektroniku jako takovou exotiku. Pár jich taky mám. Řekněte kdo jinej dělal kapesní hodinky v digi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Tak už jsou doma, teda zatím v práci... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 Gratulace, jsou hezký :-) ...taky bych je bral, ale ta cena..musím počkat, až budou zastaralé, obyčejné a levné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Taky se hlásím s novým přírůstkem moje první Géčka. Omlouvám se za kvalitu, foceno kalkulačkou Upraveno 30. října 2014 uživatelem Rifik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 30. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2014 (upraveno) Tak už jsou doma, teda zatím v práci... :-)Také gratuluji a myslím, že nebudeš litovat.... Já tedy nelituji.. Pro mě zatím poslední "svatý grál" ke kterému nemám co bych dodal. Upraveno 30. října 2014 uživatelem FranaD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se