Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Čo sa týka presnosti, tak zatiaľ bez merateľného rozdielu oproti včerajšku, v popise sa uvádza odchýlka do 90 sekúnd mesačne a to v mojom prípade dodžané bude. Zabudol som dodať, že ovládanie je v pohode, tlačítka idú ľahko, no ich zvuk sa (asi) vypnúť nedá. Menu je: stopky, alarm, nastavenie sekúnd na hodinách a špeciálna fičúrka je, že po použití stopiek vás po stlačení MODE hodí rovno do štandartného (čas/dátum) módu. Boli kúpené ako náhrada za stratené Casio W-800H.

Frostie, tie nedostatky nie sú zas také hrozné, tá stežejka vyslovene vyzerala tak, že ju Číňan zabudol otočiť o 180° a dať znova do stroja... Momentálne nemám pri sebe mikroskop, ale presnosť opracovania je dobrá, aj keď celkový dojem trochu kazia tlačítka, ktoré viac-menej pôsobia ako lacné odliatky... tam vidím aj najväčší rozdiel oproti Casiu, kde kovové tlačítka pôsobia luxusne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čo sa týka presnosti, tak zatiaľ bez merateľného rozdielu oproti včerajšku, v popise sa uvádza odchýlka do 90 sekúnd mesačne a to v mojom prípade dodžané bude. Zabudol som dodať, že ovládanie je v pohode, tlačítka idú ľahko, no ich zvuk sa (asi) vypnúť nedá. Menu je: stopky, alarm, nastavenie sekúnd na hodinách a špeciálna fičúrka je, že po použití stopiek vás po stlačení MODE hodí rovno do štandartného (čas/dátum) módu. Boli kúpené ako náhrada za stratené Casio W-800H.

Frostie, tie nedostatky nie sú zas také hrozné, tá stežejka vyslovene vyzerala tak, že ju Číňan zabudol otočiť o 180° a dať znova do stroja... Momentálne nemám pri sebe mikroskop, ale presnosť opracovania je dobrá, aj keď celkový dojem trochu kazia tlačítka, ktoré viac-menej pôsobia ako lacné odliatky... tam vidím aj najväčší rozdiel oproti Casiu, kde kovové tlačítka pôsobia luxusne.

Pro mne by byl neprekonatelny nedostatek tech tebou uvadenych 90 sec/mesicne. Kdyz nektere z mych hodinek udelaji vic nez 10 sec za mesic, uvazuji nad vymenou... Ale treba to mame kazdy jinak

Odkaz ke komentáři

90 sekund do měsíce u digitálek? To se docela dost sichrujeou. Ale co by taky člověk chtěl za 6 Éček, že? Na druhou stranu není aspoň důvodu se o ně bát. A pokud dělají radost a chvíli ti vydrží, tak konec konců, proč ne.

Odkaz ke komentáři

Swiss Mode - to bude asi nějaká limitka, ne?

Mimochodem, zjišťuju, že nemám žádný digitálky. Máte někdo nápad na digi, co by měly kovový tah, kovový tělo a minerální sklíčko - na minulých jsem na plastovém sklíčku vyrobil tisíce jemňoulinkých vlásečnic jen od toho, jak jsem je furt blejskal hadrem. :-)

Upraveno uživatelem Bushman
Odkaz ke komentáři

Vzhľadom na veľký záujem posielam všetkým milovníkom lacných čínskych hodiniek ešte jednu krásnu koláž :D

Inak zatiaľ odchýlka za 2 dni +1 sek. takže asi majú tiež aktivovaný Swiss Mode  ;)

post-7551-0-84453600-1423651219_thumb.jpg

Upraveno uživatelem dizi
Odkaz ke komentáři

Mimochodem, zjišťuju, že nemám žádný digitálky. Máte někdo nápad na digi, co by měly kovový tah, kovový tělo a minerální sklíčko - na minulých jsem na plastovém sklíčku vyrobil tisíce jemňoulinkých vlásečnic jen od toho, jak jsem je furt blejskal hadrem. :-)

Az takove nejake objevis, tak dej vedet. Krome Seiko, ktere vlastni napr. Filo boxer mne zadne takove z dnesni aktualni produkce moc nenapadaji...

Odkaz ke komentáři

Junghans, nektere maji i sklo se safirem ;) BTW prave jedny prodavam. Seiko SBPG001 by to mely taky splnovat. 

Seika byly citovany, o tech tady vime... na Junghansy jsem zapomnel, nicmene ani ty nejsou ze soucasne produkce...

Odkaz ke komentáři

Musím přidat moje nová Casia SGW-300H.

Sice ihned po prvním vyzkoušení putovali na reklamaci kde došlo k přetěsnění a nyní je po měsíci vše v pořádku. Koupil jsem je na příležitostní sportovní a outdoorové aktivity k automatům Deep Blue. 

Primárně šlo o to abych měl digitálky s teploměrem a myslím, zrovna tyto jsou v poměru cena/výkon to nejlepší co jsem mohl najít.

Teploměr měří relativně přesně a hodinky mají pěkně čitelný display a velké číslice, takže velká spokojenost a mohu doporučit.

post-34828-0-33222200-1423732678_thumb.jpg

post-34828-0-30080900-1423732685_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...