casiotron Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Ty jsem měl v sbírce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 Ty jsem měl v sbírce. P5085958.JPG žluté jsou hezčí oboje jsou pěkné , měl? kaput? a co na ně říkáš, spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Prodaný. Pro mě, jako Casiáčkaře ovládání hrozně chaotický, jinak poměrně solidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Casio 82 M 22 Melody od váženého člena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Ty se ti povedly! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Casio 82 M 22 Melody od váženého členaNadhera a navic se mi moc libi celkova Casio-kompozice cele fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Ahoj,děkuji. Ještě by se mi tam líbilo toto, ale bohužel, nemám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 to jsem celý já, jakmile mam nějaké hodinky, musím blbnout s řemeny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Ahoj,děkuji. Ještě by se mi tam líbilo toto, ale bohužel, nemám.Tak toto jsem nevidel ani v katalogu a ac nehodinky, tak to je nadhera. Sveho casu jsem mel i psaci stroj Casio s displejem, bohuzel uz je to historie. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tady si dovolím jeden odkaz na youtube a už dám pokoj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tady si dovolím jeden odkaz na youtube a už dám pokoj :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bořivoj Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Tady si dovolím jeden odkaz na youtube a už dám pokojTen je pěknej, ten ještě nemám (sbírám hranatý radiomagnetofony). Ale mám třeba tyhle hodinky s rádiem a kazeťákem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Digitálky v těchhle japonských mašinách jsou většinou značky Sharp. Kvalitní,přesný, s trvanlivým displejem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 konečně je mám a v supr stavu, v takovém to stavu se už ani moc nevidí na Ebay, kluci jsem fakt šťastnej, jak malé děcko. Jen teď nevím jestli je nosit nebo je uložit do měkkého polštářku a jen se kochat ze šuplíku, kdo fandí Casio G-Shock-rozumí tak tedy Casio G-Shock DW 8300 StarGate Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Já tak ZÁVIDÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 hada nebo hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Hezký, gratuluju. Jako majitel pár kousků doporučuju z nich udělat úloženky a vzít si je jen jednou měsíčně pro radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Taky gratuluji a naopak si myslím, že tyhle hodinky přímo vybízejí k nošení. Jsou nádherné. Být příznivcem G-Shocků, chtěl bych je mít na ruce každý den. Upraveno 23. května 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 oni opravdu mají své kouzlo, na ruce nepřehlédnutelné, ale zároveň dobře padnoucí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Já mám doma hlodavce, proto hada neberu Ale ty hodinky jsou opravdu SUPER !!! Jsem fanda toho seriálu a G-Shocků vůbec. Pasu po nich za rozumnou cen, už řadu let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 TY mam doma od brachy. A vypadaj jako když prosli nekolika valecnejma ofenzivama :-) tyhle tvoje ty sou famózní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se