Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Ahoj,děkuji. Ještě by se mi tam líbilo toto, ale bohužel, nemám.

Tak toto jsem nevidel ani v katalogu a ac nehodinky, tak to je nadhera. Sveho casu jsem mel i psaci stroj Casio s displejem, bohuzel uz je to historie. ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady si dovolím jeden odkaz na youtube a už dám pokoj

Ten je pěknej, ten ještě nemám (sbírám hranatý radiomagnetofony). Ale mám třeba tyhle hodinky s rádiem a kazeťákem:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Digitálky v těchhle japonských mašinách jsou většinou značky Sharp. Kvalitní,přesný, s trvanlivým displejem.

Odkaz ke komentáři

konečně je mám a v supr stavu, v takovém to stavu se už ani moc nevidí na Ebay, kluci jsem fakt šťastnej, jak malé děcko. Jen teď nevím jestli je nosit nebo je uložit do měkkého polštářku a jen se kochat ze šuplíku, kdo fandí Casio G-Shock-rozumí :)

tak tedy Casio G-Shock DW 8300 StarGate

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Taky gratuluji a naopak si myslím, že tyhle hodinky přímo vybízejí k nošení. Jsou nádherné. Být příznivcem G-Shocků, chtěl bych je mít na ruce každý den. 

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...