JaRooN Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Ty jsou fakt parádní. Nějaké ana-digi už dlouho obhlížím, ale Orienty jsem nějak přehlížel... Jaky to je typ, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 (upraveno) Ono Orientů nějak moc v ana-digi verzi k dostání není, označení modelu je záhadný, nemůžu ho s jistotou určit. Já je našel ke koupi např. tady: http://www.watchmann.com/proddetail.php?prod=FVZ02002W EDIT: ...ale bacha na to, že displej je inverzní a nemají žádný osvětlení. Na velký využívání displaje to není, hlavně za šera. Ale mají např. funkci počitadla dní od určitého data, to mi připadá zajímavý. Jinak mají screwback, jsou samozřejmě celokovový, tah je z plných dílků, mají šroubovací korunku, kterou se nařizuje analog - ten je na displaji zcela nezávislý. Celkové zpracování působí velice kvalitním dojmem, vodotěsnost 100M, pohon klasická baterie.Vyšly mě na nějakých 56000 forintů, což je skoro přesně 5000,- CZK. Upraveno 25. července 2015 uživatelem Chilliluk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 V 25. 7. 2015 v 18:51, JaRooN napsal: Ty jsou fakt parádní. Nějaké ana-digi už dlouho obhlížím, ale Orienty jsem nějak přehlížel... Jaky to je typ, prosím? V 25. 7. 2015 v 19:16, Chilliluk napsal: Ono Orientů nějak moc v ana-digi verzi k dostání není, označení modelu je záhadný, nemůžu ho s jistotou určit. Já je našel ke koupi např. tady: http://www.watchmann.com/proddetail.php?prod=FVZ02002WU nás viz zde: model CVZ02002W0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Díky kluci, já právě koukám po inverzním displeji, proto mě hned zaujaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Aha, tak vida, díky za odkaz :-) ...mají tam ještě jedny s modrým ciferníkem, ty bych si dal taky líbit: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 V 24. 7. 2015 v 22:30, t2 napsal: Chtěl jsem to trochu dávkovat, ale už je to venku. xP7240009.JPGPůvodně jsem chtěl toto:yyyyyyyyyyy 11.JPG Šetřil a šetřil a šetřil, ale furt nic. Pak se mihly, ale za 60. Takže jako by nebyly. A Pak u Dušáka těch 60 procent dolu.... Koupil jsem je po jedný kávě. Ještě mají jeden kus. Ty Rado vypadají velice zajímavě. Jak je na ně vidět? V 25. 7. 2015 v 15:00, Chilliluk napsal: Gratulace :-) ..já si dnes na dovolené v Maďarsku v Sárváru pořídil tyto ana-digi Orient v takovém zapadlém hodinářství/zlatnictví: DSC_8835.JPG DSC_8836.JPG DSC_8837.JPG DSC_8838.JPG Velice pohodlně se nosí a celodenní koupání v lázních už mají taky za sebou. Mám z nich velkou radost, co může být lepší suvenýr z dovolené než hodinky? Gratulace. Orienty prostě nezklamou. Něco podobného tu měl nebo stále ještě má Vraby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 (upraveno) V 25. 7. 2015 v 19:50, siwi napsal: Ty Rado vypadají velice zajímavě. Jak je na ně vidět?Překvapivě dobře i z úhlu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. i kontrast je překvapivě dobrej: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. července 2015 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 G - SHOCK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Kam dneska vyrazit? Hmm, jasně k vodě. To je jednoduchý! Ale horší je co na sebe: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. P.S. jen jedny jsou tady v premiéře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Takhle vedle sebe vypadají dost dobře - ať žijí zlatý devadesátý léta - já myslím, že tak povedený desetiletí už asi nezažijeme. Byl to vrchol, jak co se týče digitálek, tak i v jiných odvětvích - věci se dělaly poctivě, panovala dobrá nálada, všichni nenáviděli komunisty a měli radost z jejich pádu, což lidi spojovalo, všichni měli velké plány do budoucna. Spoustu věcí, za co by vás dneska zavřeli, bylo legálních..takže stačilo se nebát a měli jste prachy ...a my byli také ve svých nejlepších letech. Prostě to byl zlatý věk, tak to vidím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 To jsme na tom podobně. Jen s tím rozdílem, že pro mě jsou zlatá éra digitálek léta 80. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tak já jsem někde mezi. Pro mě je zlatá éra cokoliv do cca konce devadesátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 A já totéž. Mám rozpětí od Casiotronu do cca 1994. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Co se týče hodinek, zajímají mě i hodinky mnohem starší - ale obecně vzato za nejlepší časy považuju devadesátý léta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 pro mě jsou nejlepší 80-tky,resp. tak roky 79-84 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Tak tohle je ten včerejší přírůstek. DW 8800 s oboustranným překladačem do morseovky a japonštiny. Asi jakási limitka. Jeden kousek už sice mám, ale nenosím ho páč je NOS. Tohle je obouchaná stará vojna. Jak byste mi poradili nabarvit bezel? Mám na mysli čím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 (upraveno) tak konečně doplnění dalšího kousku do mé sbírky, v luxusním stavu, trpělivost a čekání se vyplatilo, kluci tyhle G-Shocky mají fakt gule Casio G-Shock GX-56-1B v Made in Thailand za pár stovek ..........dolarů jinak kdo má a prodá ty samé ale s Multiband 6 a NE Made in China v PERFEKTNÍM stavu, tak můžu nabídnout pro někoho dost slušnou částku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. září 2015 uživatelem Standis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Nezbývá než pogratulovat k vysněnénu kusů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Ty jsou fakt nádherný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ana digi temp Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 budík hjundeee,dnes dorazil, je pro matku,které jsem zabavil vintážní CASIO MA-1, nějak se mi líbí, tak nevím jestli si ho nenechám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se