Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Návštěvník Chilliluk

Ono Orientů nějak moc v ana-digi verzi k dostání není, označení modelu je záhadný, nemůžu ho s jistotou určit. Já je našel ke koupi např. tady:

http://www.watchmann.com/proddetail.php?prod=FVZ02002W

EDIT: ...ale bacha na to, že displej je inverzní a nemají žádný osvětlení. Na velký využívání displaje to není, hlavně za šera. Ale mají např. funkci počitadla dní od určitého data, to mi připadá zajímavý.

Jinak mají screwback, jsou samozřejmě celokovový, tah je z plných dílků, mají šroubovací korunku, kterou se nařizuje analog - ten je na displaji zcela nezávislý. Celkové zpracování působí velice kvalitním dojmem, vodotěsnost 100M, pohon klasická baterie.Vyšly mě na nějakých 56000 forintů, což je skoro přesně 5000,- CZK.

Upraveno uživatelem Chilliluk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 25. 7. 2015 v 18:51, JaRooN napsal:

Ty jsou fakt parádní. Nějaké ana-digi už dlouho obhlížím, ale Orienty jsem nějak přehlížel... Jaky to je typ, prosím?

V 25. 7. 2015 v 19:16, Chilliluk napsal:

Ono Orientů nějak moc v ana-digi verzi k dostání není, označení modelu je záhadný, nemůžu ho s jistotou určit. Já je našel ke koupi např. tady:

http://www.watchmann.com/proddetail.php?prod=FVZ02002W

U nás viz zde: model CVZ02002W0

Odkaz ke komentáři

V 24. 7. 2015 v 22:30, t2 napsal:

Chtěl jsem to trochu dávkovat, ale už je to venku. 

attachicon.gifxP7240009.JPG

Původně jsem chtěl toto:

attachicon.gifyyyyyyyyyyy 11.JPG

Šetřil a šetřil a šetřil, ale furt nic. Pak se mihly, ale za 60. Takže jako by nebyly. A Pak u Dušáka těch 60 procent dolu.... Koupil jsem je po jedný kávě. Ještě mají jeden kus. 

Ty Rado vypadají velice zajímavě. Jak je na ně vidět?

V 25. 7. 2015 v 15:00, Chilliluk napsal:

Gratulace :-)

..já si dnes na dovolené v Maďarsku v Sárváru pořídil tyto ana-digi Orient v takovém zapadlém hodinářství/zlatnictví:

attachicon.gifDSC_8835.JPG

attachicon.gifDSC_8836.JPG

attachicon.gifDSC_8837.JPG

attachicon.gifDSC_8838.JPG

Velice pohodlně se nosí a celodenní koupání v lázních už mají taky za sebou. Mám z nich velkou radost, co může být lepší suvenýr z dovolené než hodinky?   :)

Gratulace. Orienty prostě nezklamou. Něco podobného tu měl nebo stále ještě má Vraby.

Odkaz ke komentáři

V 25. 7. 2015 v 19:50, siwi napsal:

Ty Rado vypadají velice zajímavě. Jak je na ně vidět?

Překvapivě dobře i z úhlu:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

i kontrast je překvapivě dobrej:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Chilliluk

Takhle vedle sebe vypadají dost dobře - ať žijí zlatý devadesátý léta - já myslím, že tak povedený desetiletí už asi nezažijeme. Byl to vrchol, jak co se týče digitálek, tak i v jiných odvětvích - věci se dělaly poctivě, panovala dobrá nálada, všichni nenáviděli komunisty a měli radost z jejich pádu, což lidi spojovalo, všichni měli velké plány do budoucna. Spoustu věcí, za co by vás dneska zavřeli, bylo legálních..takže stačilo se nebát a měli jste prachy  :D  ...a my byli také ve svých nejlepších letech. Prostě to byl zlatý věk, tak to vidím já. 

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je ten včerejší přírůstek. DW 8800 s oboustranným překladačem do morseovky a japonštiny. Asi jakási limitka. Jeden kousek už sice mám, ale nenosím ho páč je NOS. Tohle je obouchaná stará vojna. Jak byste mi poradili nabarvit bezel? Mám na mysli čím.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

tak konečně doplnění dalšího kousku do mé sbírky, v luxusním stavu, trpělivost a čekání se vyplatilo, kluci tyhle G-Shocky mají fakt gule :thumbsup_anim:  Casio G-Shock GX-56-1B v Made in Thailand za pár stovek ..........

dolarů :D jinak kdo má a prodá ty samé ale s Multiband 6 a NE Made in China v PERFEKTNÍM stavu, tak můžu nabídnout pro někoho dost slušnou částku ;)

Upraveno uživatelem Standis
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...