Frostie Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 No vždyť jo, kluk kolotoč, ty klasické... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Mně se ten maskáč líbí moc. Popravdě už minimálně rok uvažuju, že si je na takové to domácí chození po zahradě pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Grafika displeja je úplne úžasná, Casio len pomaly mení grafiku na displejoch, čo je také netypické, ale mohlo by sa to rozšíriť aj do iných modelov, hodinky vyzerajú veľmi dobre, sú lákavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto2705 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 robia mi radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Tak jsem prolomil nákupní depresi. Pořídil jsem si letos už dva nový kousky.Kdo pozná který z těch na obrázku jsou ty nové?A pak tyhle devadesátkový klasiky JP 200w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Snažím se to vymyslet a zdá se mi, že ty nové by mohly být ty úplně vlevo...podle toho, že je na nich jiný (asi ještě letní a neseřízený) čas...ale je to jen moje domněnka :-) Jinak všechny jsou moc pěkný - gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Nene to jsou moje nejstarší. A jediné čím se liší je že mají na sobě napsáno Japan. Vzadu jsou ale stejné jako ostatní s modulem 1156. Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Myslím, že je úplně jedno, které jsou nové, protože pěkné jsou všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Nene to jsou moje nejstarší. A jediné čím se liší je že mají na sobě napsáno Japan. Vzadu jsou ale stejné jako ostatní s modulem 1156. Aha....no ale ty vlevo se mi stejně líbí nejvíc - a nápis Japan jim navíc dodává nezaměnitelnou příchuť kvalitnějšího výrobku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Myslím, že je úplně jedno, které jsou nové, protože pěkné jsou všechny To je správná odpověď. Ale už vám to prozradím. Jsou to ty vpravo. No nekupte to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 Dnes ... moje první "smart watch" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 No výborně, další chlapec s CA 53 W.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 No výborně, další chlapec s CA 53 W....Mám už nějaký G-Shock, takže to je fajn kombinace. Kolegové v práci nechápou ... jeden den Rolexky, další Casio ... mají mě za podivína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2016 No jo, však střídat Rolexky a Casia CA-53W, to jen tak někdo nedokáže ...ale jinak samozřejmě gratulace k CA-53W - tomu říkám za málo peněz hodně muziky a k tomu kalkulačka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak se taky trochu pochlubím novými přírůstky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Mám už nějaký G-Shock, takže to je fajn kombinace. Kolegové v práci nechápou ... jeden den Rolexky, další Casio ... mají mě za podivína A já v tom vidím typ hodinově vyzrálého muže...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Tak se taky trochu pochlubím novými přírůstky.Nádherný vintazni kalkulajdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Rozhodně zajímavé kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Conic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) OMEGA cal. 1616Jsou skoro jako nové, jen mají dva tři mini škrábanečky, ale hodně malinký. Upraveno 11. února 2016 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se