People Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Juno a Cobra79 sa zatial nevyjadrili, ale obaja maju zhodne jeden prispevok, ktory dosiahli pripisanim sa do zoznamu v tomto vlakne. Financ sa tiez nevyjadril. Zatial to vyzera 18 proti (ratam no date, je mi to jedno, zvazim) datumu a 14 za datum (opat ratam date, je mi to jedno, zvazim.) CO SA DEJE TERAZ? Finalizuje sa niekde dizajn v SZ? Cakame na nejake info od davosy? Budeme este o niecom hlasovat? Upraveno 22. února 2015 uživatelem People
financ Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Tak to uzavřeme, asistentka to už sečetla a bude tedy varianta bez data.Martin nám dokreslí verzi bez fleku a Mário to na Baselu probere s vedením Davosy, hodinky bych rád měl v létě
ava Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Tak já odstupuji, bez data rozhodně pilotky NE !
ondralbc Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Taktéž out. Vzhledem k tomu jak se to vleče a financ neumí reagovat bez posměšku. Přeju hodně zdaru. Aroganci též Upraveno 22. února 2015 uživatelem ondralbc
financ Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Taktéž out. Vzhledem k tomu jak se to vleče a financ neumí reagovat bez posměšku. Přeju hodně zdaru. Aroganci téžMůj veselý a pozitivní přístup k životu asi nebude ten pravý důvod.Hodinky tu vznikají v pár lidech, ve chvilkách volna, ani Sedlin a ani já z toho nic nemáme. Odpoledne jsem nabídnul převzetí projektu Peoplovi a nechce. Chceme hodinky? Pojďme s tím něco udělat. Společně. Dva, tři lidi tu káru neutáhnou sa nam to tu nejako sype ...ještě nic nemáme, je potřeba 30 lidí na jednu variantu a ty tu nejsou
Sedlin Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 financ je na zařízení s nulovou interoperabilitou fórum / obrázkové přílohy. Dávám za něj. snad teda už final, bez červenýho smrkance.
ivan_989 Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 nadherne vizualizacie. Skoda ze som prehodinkovany
juno Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 sorry za prodlení... ale volím bez datumovky...
Hampejz Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Musim pochvalit.. Neskutecne pekna prace. Bude to krasny kousek
cobra79 Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Ahoj všem,doplnil jsem svoje stanovisko....omlouvám se za zpoždění. financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Shadow177 (datumovka)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)
JohnyP Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Pokud by to bylo s datem, tak bych nad tím uvažoval, bez data ne.
Kasper Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 ...typ strojku sme uz uzavreli? Bude rovnaký ako u modelu Military - ETA 2824-2
Shadow177 Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Odesláno 25. února 2015 Pánové je to pěkné, ale pro mne je to bez datumovky out - takže hodně štěstí ať se zadaří, ale beze mne
PaloZV Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 (upraveno) ....spravim update, kolegu som nakazil tak ho dopisujem pod svoje meno kedze nie je clen...shadowa som vyhodil, upravime tabulku na realne pocty?....uz po hlasovaniach....financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)ondralbc (date)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se) Upraveno 2. března 2015 uživatelem PaloZV
ondralbc Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)octaviakk007 (date)obchodnik-o3 (radsej by som s datumom...)parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petrán - date, velikost 42 OKhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)bedan (pouze velikost 40 mm a datumovka)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se