Zdeneli Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Nešel by nápis One of.... umístit do orámování - dvou kruhů po celém obvodě, tak jak to máš na mark 16?Takhle mi to přijde docela prázdné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 České nápisy na dýnku už jsme zavrhli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ahoj , mohu jeste nastoupit do listu zajemcu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 Ahoj , mohu jeste nastoupit do listu zajemcu ? jasne, muzes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 jasne, muzes Jdu do toho znovu . financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)obchodnik-o3parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petránhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71jebigararaLu.ck (červená koncovka vteřinovky potěší)Popikmartin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2015 jestli dobře počítám, 41 lidí, to je slušný. Strop je 50 ks, víc se jich neudělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Ja do toho taky jdu, vypada to dobre... financpeople (NO DATE)Maríno ( no date )junoZdeneli (No date)sashator (No date)Kasper (no-date i date)PaloZV (date, ale akceptujem i no-date ak by date nebolo)YENKEE - kontakt cez PaloZV(no Date accepted)obchodnik-o3parnistroj (datum ani velikost nerozhoduje)Dzos (preferuji nodate)Thor (na datumu mi nezáleží)Michal Petránhuhu4d - nodatecobra79 (no date, 40mm, ale ve finále se možná přizpůsobím)Peter Velký - date, 42 mm OK, verziu bez datumu zvazimJörg8X (nodate)pinkoid (nodate)Vjace (42mm date, ale přizpůsobím se)Klingac (NODATE)ava ( 42 a rozhodně datumovka)Baldric (pouze 42 mm, bez datumovky)Zorrn (date, ale přizpůsobím se)sluniqtommivarjagsibirVjaceFrantikVojta1ondralbcDenjlAlexiongoosemanOndřej71jebigararaLu.ck (červená koncovka vteřinovky potěší)Popikmartin151LovecK - no date Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Já se vám tady ve volným čase a zadáčo mašlím se Do PR_dele Z_ku_rveně zastolicovaným vizu dýnka a vy máte v krku jen prohozený slova.Co třeba:" Sedline, seš megaborec! Tři tejdny žiješ s 3D čmárátkem a na rodinu a spony s..eš jen kvůli našim rozmarům! Satanášek Tě zvelebuj!"NEBO jiný podobný pochvaly, vždyť jich máme tolik a tolik variant, nemusíte hned používat "megaborec" třeba jen "borec", ten úplně stačí, nebo "krutor", "sekáč", atp. ale vy ste řekli "NE". To sou jen kurzy angličtiny, zploštělý a samý ciferníky a ručky . . . . . . . ALE co já? Já sem citlivý a jemný hoch, toužící vlídných slovech.Moc ste si na ty vizualizace u různejch limitek zvykli a berete to příliš automaticky, co? šeckíííím: Soráč za OF OUT / OUT OF N_A_S_R_A_T !!! Ahoj Sedlin.Myslím, že je to všude stejné, pokud se nepochválíš sám, nikdo jiný to za Tebe neudělá. Podle konečné varianty je vidět, že jsi nad tímto projektem strávil spoustu svého času. Odvedl jsi obrovský kus úžasné práce s krásným výsledkem. Spousta přihlášených lidí to jasně dokazují. _____autor předešlý text zamýšlí jako nadsázku, ironii a jako snahu dosáhnout čtenářovic lehkého pousmání. ALE KOUKEJTE HO POCHVÁLIT !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odstranil som anketove doplnky a ocisloval som zoznam, aby bolo lepsie vidiet, ze kolko je este volnych miest do hranice 50 kusov. Prekvapuje ma, ze zo starych pák fora je tu len par kusov. Limitka fora v podstate za hubicku s ceskoslovenskou tematikou a svajciarskou kvalitou (ziadny PRIM). 1. financ2. people 3. Maríno 4. juno5. Zdeneli 6. sashator7. Kasper 8. PaloZV 9. YENKEE - kontakt cez PaloZV10. obchodnik-o311. parnistroj 12. Dzos 13. Thor 14. Michal Petrán15. huhu4d 16. cobra79 17. Peter Velký 18. Jörg8X 19. pinkoid 20. Vjace 21. Klingac22. ava 23. Baldric 24. Zorrn 25. sluniq26. tommi27. varjag28. sibir29. Vjace30. Frantik31. Vojta132. ondralbc33. Denjl34. Alexion35. gooseman36. Ondřej7137. jebiga38. rara39. Lu.ck 40. Popik41. martin15142. LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Odstranil som anketove doplnky a ocisloval som zoznam, aby bolo lepsie vidiet, ze kolko je este volnych miest do hranice 50 kusov. Prekvapuje ma, ze zo starych pák fora je tu len par kusov. Limitka fora v podstate za hubicku s ceskoslovenskou tematikou a svajciarskou kvalitou (ziadny PRIM). 1. financ2. people 3. Maríno 4. juno5. Zdeneli 6. sashator7. Kasper 8. PaloZV 9. YENKEE - kontakt cez PaloZV10. obchodnik-o311. parnistroj 12. Dzos 13. Thor 14. Michal Petrán15. huhu4d 16. cobra79 17. Peter Velký 18. Jörg8X 19. pinkoid 20. Vjace 21. Klingac22. ava 23. Baldric 24. Zorrn 25. sluniq26. tommi27. varjag28. sibir29. Vjace30. Frantik31. Vojta132. ondralbc33. Denjl34. Alexion35. gooseman36. Ondřej7137. jebiga38. rara39. Lu.ck 40. Popik41. martin15142. LovecK 43. df-otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
df-otto Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Mám také zájem už jsem se dopsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Uctivost !! O par postu zpet padla otazka na ohraniceni napisu x/y jako na iwc, to by se mi osobne celkem libilo. Mel bych k tomu jeste jednu doplnujici otazku - kdo bude zajistovat gravirovani ? Umim si predstavit, ze bych lehce priplatil, abych mel dynko podle sebe (aktualne uvazuju o tom nechat jenom zvetseny jiz existujici (moc hezky vyvedeny, si hustej borec Sedine !) motiv, bez napisu limited edition a poctu kusu, oboje mi pripada nepodstatny, a prijde mi, ze to to dynko kazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Uctivost !! O par postu zpet padla otazka na ohraniceni napisu x/y jako na iwc, to by se mi osobne celkem libilo. Mel bych k tomu jeste jednu doplnujici otazku - kdo bude zajistovat gravirovani ?Umim si predstavit, ze bych lehce priplatil, abych mel dynko podle sebe (aktualne uvazuju o tom nechat jenom zvetseny jiz existujici (moc hezky vyvedeny, si hustej borec Sedine !) motiv, bez napisu limited edition a poctu kusu, oboje mi pripada nepodstatny, a prijde mi, ze to to dynko kazi.služebníček gravírování bude dělat Davosa. Od nich dostaneme komplet a žádný domorobo provozovat nebudu.Znak na dýnku považuju za hotový, nápisy okolo projdou ještě drobnou evolucí, tady spokojený nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Diky za info. Ja to na zaklade tech vizualizaci chapal tak, ze to zajistije Sedin, pripadne spriznena firma. V tomhle pripade pak jakakoliv uprava opravdu nedava smysl. Omlouvam se, pokud to vyznelo blbe, chapu ze bez tech cisel je to "radikalni" a nechtel jsem zavdavat pricinu dalsimu hlasovani Ja jsem pro to oramovani, na textu ciferace mi nijak zasadne nezalezi. Klidne bych rekl "financi se sedinem, dynko proste urcete, dejte cislo uctu a poslu prachy".. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Financi můžeš tady prosím tě dát vizualizaci ciferníku s datumovkou? Je tam bílý věnec, nebo černý? A nejde doladit barvu věnce podle barvy ciferníku? Jestli platí to, že k nim bude i tento druhý cifr, tak se přidávám taky. A jak to dopadlo s červeným koncem vteřinovky? Jestli tady už ty informace jsou, tak se omlouvám, ale nenašel jsem je. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sluniq Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Tak ja nevim. Je to o stranky zpatky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Financi můžeš tady prosím tě dát vizualizaci ciferníku s datumovkou? Je tam bílý věnec, nebo černý? A nejde doladit barvu věnce podle barvy ciferníku?Jestli platí to, že k nim bude i tento druhý cifr, tak se přidávám taky.A jak to dopadlo s červeným koncem vteřinovky?Jestli tady už ty informace jsou, tak se omlouvám, ale nenašel jsem je. Díky.tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77426-davosa-pilotky-raf/?p=1494440 červený konec na fteřinovku si může každý (za pomoci šikovného hodináře) dovyrobit sám, budou k tomu i ručky navíc Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 (upraveno) Díky moc za info. Upraveno 9. srpna 2015 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Řeknu Valisovi, aby přikoupil plechovku červený barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2015 Přesně to mám v plánu, když už bude měnit cifr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se