varjag Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Asi nahoda, ale tridenni odchylka - 0s! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Dnes / zajtra odíde väčšina hodiniek ku svojím majiteľom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Väčšinu kusov už majú majitelia buď doma alebo na ceste (poslané SZ). Prosím, napíšte mi tí, s ktorými som ešte nekomunikoval. Nech máme všetko v poriadku . Idem riešiť FA, dopošlem do správ koncom týždňa.Ďakujem. Upraveno 21. října 2016 uživatelem Kasper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jedna z dnešní radosti. Pánové, občas jsem pi(y)ndal, ale tohle je luxus a paráda. Čas neřešte, jak přišly, nebyl čas seřizovat čas, prostě musely na ruku. Děkuji moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Jedna z dnešní radosti. Pánové, občas jsem pi(y)ndal, ale tohle je luxus a paráda. Čas neřešte, jak přišly, nebyl čas seřizovat čas, prostě musely na ruku. Děkuji moc. Teším sa, že Ty sa tešíš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Nejsem majitel, ale mám také velkou radost. Sledoval jsem od samého začátku a nádherné finále To musí potěšit každého chronopacoše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) Vod tech mych mam zatim jenom cislo baliku, ale jedny jely kolem... vazne moc pekne, tesim se na pristi tyden na kuryra! Good job, boys! Upraveno 21. října 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Já mám dnes také radost !! Vydařená práce, děkuji organizátorům a všem, co se aktivně zapojili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 zatisie s toaletakom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) btw davosa ma hodinky uz na ofiko facebook site. Chcelo by to hodinky poriadne nafotit a poslat im. Upraveno 21. října 2016 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Parada. Fotak (a moje foto-fu) to ale zdaleka nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 btw davosa ma hodinky uz na ofiko facebook site. Chcelo by to hodinky poriadne nafotit a poslat im. Všetko bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Zkoušel jsem lumi - svítí to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Snad nikomu nebude vadit, tento příspěvek. Dnes po několika letech snažení jsem sehnal poslední odznak do sbírky. Jsou to odznaky všech perutí RAF s působením ČS pilotů za druhé světové války. Odznaky vyráběla firma RYNA, dnes už není a raznice jsou údajně zničené. Tak se chci podělit o trošku té radosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Parádní sbírka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 daur: krasa ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Klobuk dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Tak od včerejšího dne ke mě doputovaly také. Mám z nich velikou radost a děkuji všem, co přispěli ke vzniku tohoto nádherného kousku. Díky, díky, díky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Snad nikomu nebude vadit, tento příspěvek. Dnes po několika letech snažení jsem sehnal poslední odznak do sbírky. Jsou to odznaky všech perutí RAF s působením ČS pilotů za druhé světové války. Odznaky vyráběla firma RYNA, dnes už není a raznice jsou údajně zničené. Tak se chci podělit o trošku té radosti IMG_20161021_201909.jpgno fajn, pěkný, nemohl bys to více rozvést - perutě, lidi, osudy? Se mi zdá, že je toho víc, než se běžně ví...thx*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se