milan.w Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 V Davose aktuálne dovolenkujú. K modelu Military sa kovový náramok nerobí.Děkuju za informaci.
gooseman Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Co se týče dýnka- jsem spíše pro anglickou variantu ONE OF 3... ve spodní části a 75th ANNIVERSARY ve vrchním půlkruhu Souhlasím se sashatorem. Červeným detailem na vteřinovce si nejsem jist, ve vizualizaci bez červený mně přijdou jako ideál. Takže za mě bez červený.
huhu4d Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Som za anglicke napisy na dynku. Cernevy detail na pilotkach nie...
sashator Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Pridavam se k odpurcum cervneho detailu. Myslim ze samotny modry sunburst cifr bude pomerne vyraznej, na racing chronech bych byl urcite pro, na pilotkach nee
Sedlin Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) vy si dycky namyslíte to, co se do zas_raný pr_dele zku_rveně modeluje, ale to, co je úplnej laláč, to se vám nelíbí. červenej konec vteřinky je v modeláři sfouklej za třicet vteřin, ale na dýnku nejradši rytinu jak od hieronima bosche, co?se vám na to vytentoc! _____autor předešlý text zamýšlí jako nadsázku, ironii a jako snahu dosáhnout čtenářovic lehkého pousmání Upraveno 16. července 2015 uživatelem Sedlin
F.B. Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ?čítaj dole, pod Sedlinovým textom F.
varjag Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Aha, těch blech jsem si nevšiml. Jsem si myslel, že Sedlinovi j*blo
financ Odesláno 16. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2015 aspoň víte, co si musím vytrpět při debatách o vizualizaci :-)
Michal Petrán Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Za mne pokud možno bez červený.....dafak
Baldic Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 (upraveno) Ja bych byl pro trochu cervene. Jedna mi tam sedi (coz je samozrejme hodne subjektivni), ale za druhe to zceli barvy trikolory, coz by (opet dle meho) podtrhlo duvod limitky. A jeste k tomu cislovani. Jsem pristupny celkem ledascemu, ale urcite ne takovemu kockopsu jako je one of 30. Bud 1 of 30, nebo one of thirty, ale rozhodne to nemichat. Mimochodem, korunka tohoto typu by nesla zaridit? Byl by vubec zajem? Upraveno 16. července 2015 uživatelem Baldic
Denjl Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 za náma přijeď někdy na pívo, tam se to debatuje aspoň víte, co si musím vytrpět při debatách o vizualizaci :-)
financ Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Díky za názory ohledně dýnka i červené vteřinovky. Dýnko se kreslí a ohledně červeného prvku zjišťuju ještě nějaké další varianty. Zatím můžeme otevřít téma lumi. Logo RAF určitě svítit nebude, nechci aby to vypadalo jak samolepka z jogurtu. K diskuzi dávám 2 obrázky, první je minimalistický styl IWC mark, druhý jsou fliegery ala BU. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vsudybyl Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Druhy a datum ještě a jdu do nich taky.pilotky mají svítit ve tmě Sent from my iPad using Tapatalk
financ Odesláno 19. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Druhy a datum ještě a jdu do nich taky.pilotky mají svítit ve tmě Sent from my iPad using Tapatalkdatumovka je vyřešená, nebude
People Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Prva lumi je vhodna na oblekovky. Pilotky musia svietit. Tu neni o com. Som ZA ala BU!
Vjace Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Ani jedno nevypadá jako samolepka od jogurtu, takže nevím. Dělám si legraci - za mě spíš první varianta ala IWC.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se