Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co se týče dýnka- jsem spíše pro anglickou variantu ONE OF 3... ve spodní části a 75th ANNIVERSARY ve vrchním půlkruhu

Souhlasím se sashatorem. 

Červeným detailem na vteřinovce si nejsem jist, ve vizualizaci bez červený mně přijdou jako ideál. Takže za mě bez červený.

Odesláno (upraveno)

vy si dycky namyslíte to, co se do zas_raný pr_dele zku_rveně modeluje, ale to, co je úplnej laláč, to se vám nelíbí. červenej konec vteřinky je v modeláři sfouklej za třicet vteřin, ale na dýnku nejradši rytinu jak od hieronima bosche, co?

se vám na to vytentoc!

_____

autor předešlý text zamýšlí jako nadsázku, ironii a jako snahu dosáhnout čtenářovic lehkého pousmání

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno (upraveno)

Ja bych byl pro trochu cervene. Jedna mi tam sedi (coz je samozrejme hodne subjektivni), ale za druhe to zceli barvy trikolory, coz by (opet dle meho) podtrhlo duvod limitky.

A jeste k tomu cislovani. Jsem pristupny celkem ledascemu, ale urcite ne takovemu kockopsu jako je one of 30. Bud 1 of 30, nebo one of thirty, ale rozhodne to nemichat.

Mimochodem, korunka tohoto typu by nesla zaridit? Byl by vubec zajem?

BigPilotsWatchPerpetualCalendar_TopGun_I

Upraveno uživatelem Baldic
Odesláno

Díky za názory ohledně dýnka i červené vteřinovky. Dýnko se kreslí a ohledně červeného prvku zjišťuju ještě nějaké další varianty. 

Zatím můžeme otevřít téma lumi. Logo RAF určitě svítit nebude, nechci aby to vypadalo jak samolepka z jogurtu. K diskuzi dávám 2 obrázky, první je minimalistický styl IWC mark, druhý jsou fliegery ala BU.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...