Návštěvník Strocek Odesláno 19. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2015 Když vyrazím z baráku bez hodinek, tak jsem taky nervózní, ale spát s hodinkami (kort Rangemany) mi přijde jako spát v botech .
Bushman Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Zkoušel jste někdo nastavit přesnou polohu (podle souřadnic) na Rangemanech? Hodinky by měly podle toho korigovat ten čas východu a západu slunce, mám nastaven Berlín jako domovské město a čas východu i západu je o pár minut posunutý. To nastavení přesné polohy by to snad mělo srovnat, nebo se pletu?
FranaD Odesláno 20. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Já srovnal dle souřadnic GPS dle svého bydliště (mapy.cz) a malinko se to srovnalo, ale bydlím h hornatém terénu, takže i to, kde je horizont asi hraje roli....
Bushman Odesláno 20. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. ledna 2015 Jasně, ale posunuly se ty minuty a to je podstatný, díky za info.
kabik Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ty ni neříkej, Ty jsi je prodal! To je zrada, to je kudla do zad... jak jsi jim to mohl udělat? Co budeš kalibrovat? Bushmane, co budeš kalibrovat když si je taky prodal?
Návštěvník Strocek Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 tak to čumim. A co místo nich? Já musím zatim zaklepat, maximální spokojenost. Kromě párkrát PSII mám Rangemany pořád na ruce.
Bushman Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Já ti ani nevim, proč jsem je prodal. Už jak jsem je nesl na poštu, bylo mi jich líto. To je fakt nemoc tohleto... Asi si budu muset koupit nový...
wizard-ov Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 O jedněch bych věděl...krásná barva -asi půjdou z domu a časem zkusím anadigi, jak tu o nich básníte...
Návštěvník Strocek Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Měl jsem dvoje Casia anadigi a nějak mě to nebralo a není to moc přehledný. Je to pro mě takovej kočkopes. Já mám rád buď klasický digi a všechno s tím (stopky, budík, odpočty atd..) nebo čistě ručičky. Před Rangemany jsem měl i v merku G-Shock GW A1100 a i jsem se na ně vyptával a uživatelé spokojení, ale teď jsem spokojenej s Rangemany. Jediný co bych jim teda vytknul, že jsou docela vysoký, ale rychle jsem si na to zvyknul. Ještě bych si dovedl představit Luminox A. 3097 , který jsem si šel kdysi dávno naživo prohlídnout a jsou hodně pěkný. Ale já už kapitolu digi (baterkáče) mám uzavřenou (zatím). Ty vole jak jsem teď našel ty Luminoxy... pořád jsou sakra pěkný... Upraveno 4. února 2015 uživatelem Strocek
Bushman Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2015 O jedněch bych věděl...krásná barva -asi půjdou z domu a časem zkusím anadigi, jak tu o nich básníte... Když ty nemaj na dýnku kocoura, to je nějakej fejk...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Tak se mi zdá, že já než se konečně rozhoupu ty Rangemany taky pořídit, budu se s nimi moct nechat tak akorát vyfotit, páč je všichni prodáte a už si o nich nebudu mít s kým povídat
Bushman Odesláno 4. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Já zatím synchronizuju moje Citizen Promaster, každé ráno, takže absťák po Rangemanech je trochu utlumený. Na bojové operace jsem si pořídil Traser Outdoor Pioneer... Ale co je to platný, nemám žádný géčka... :-(
Návštěvník Strocek Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Odesláno 4. února 2015 Sorráč jo, ale prodat Rangemany a koupit místo nich Traser pioneer je dle mého krok zpátky...
Bushman Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Sorráč jo, ale prodat Rangemany a koupit místo nich Traser pioneer je dle mého krok zpátky... No to kvalitativně bezpochyby je, jenže já jsem potřeboval něco na noc, co bude trvale čitelné bez nutnosti mačkat tlačítka - tak padla volba na ty tritiový trubičky. A pioneery jsou cenově slušný, na posed to stačí a na normální nošení je vůbec nepoužívám. Prostě mě na těch digitálkách v noci vadilo, že na ně mrknu a nic nevidím. A automatický osvětlení zase zapíná při každým větším máchnutí ruky, to taky není ono. Ale jestli mi teď klapne jeden kšeft, tak ty rangemany objednám znovu, docela mi scházejí... Upraveno 5. února 2015 uživatelem Bushman
Bushman Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 O jedněch bych věděl...krásná barva -asi půjdou z domu a časem zkusím anadigi, jak tu o nich básníte... Tak koukám, že jsi to fakt myslel vážně... :-)
kabik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 V prodejní sekci jsou Rangemany v modrý variantě. Bude ta modrá taky tak náchylná na "špínu" + otěr, jako jsou všechny barvy krom černé?
Bushman Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Za mně jedině v černé. Ty barvičky mi nic neříkají, vypadají chvilku zajímavě, ale ta černá se prostě neokouká. A nezachází, na světlých géčka je za chvilku patina.
spineshank Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 všechny barvy kromě černé budou prostě nachylné...ty žluté jsou peckovní ale to jak budou vypadat po běžném nošení mě od nich odrazuje
Bushman Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Nojo, když ty žluté jsou děsně výrazné... To by mě nepřítel odhalil už na dálku, leda bych se schovával mezi slunečnicema.
spineshank Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 to mě se moc líbí že jsou tak výrazné,já bych se toho nebál.....jen mě odrazuje ta blbá údržba,resp.to jak časem budou vypadat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se