Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnešní měření hloubky. Bez problému až na dno 

Následné vyvětrání na zahradě -5,3 °C.

kocourem není prostě nuda.... PF 2017

Fotky hezký, ale nezlob se na mě, ten hadr kocourovi prostě nesluší... Vypadá to přinejmenším divně.

Odesláno

Fotky hezký, ale nezlob se na mě, ten hadr kocourovi prostě nesluší... Vypadá to přinejmenším divně.

Tak mě to zase přijde docela dobrý, jsem si podal inzerát na nějaký takový adaptérky ....

Odesláno

Nevíte někdo, prosím, jak docílit zobrazení všech symbolů na displeji najednou? viz. foto...

post-5779-0-78171400-1483463256_thumb.jpg

Odesláno

Asi nějaký diagnostický režim toho modulu. Našel jsem toto:

After many tries, I was able to get the display test mode working using the normal button sequence posted above. It's just more difficult than with my other G-Shocks. Most of the time I end up starting the stopwatch rather than entering the display test mode.

So these are the GW-9400 test modes I've found so far.

Bottom Left (Mode), Bottom Right (Forward) & Top Left (Adjust) - Display test (and module version) Press Bottom Right (Forward) to scroll through various screens and escape

Top Left (Adjust), Top Right (Reverse) & Bottom Left (Mode) - Solar cell test/Tilt sensor test (shows SLR/TLT) Time display area shows blank when exposed to light, 8888 when there is insufficient light Press Bottom Left (Mode) to switch to TLT Time display area shows blank when not tilted, 8888 when tilted Press Bottom Right (Forward) to escape

Odesláno

chodí.... obě levé+pravé spodní to jsou znaky a číslo modulu + ještě něco, ale nejde změnit (postaupně se v tomto přepína pravým dolním), obe levé + pravé horní jsou čidla SLR a TLR (mezi těmi se přepíná levým dolním).

Odesláno

Dobrej návod! Dík...

Vůbec není zač. Nevíte, co by mohlo znamenat to č.005 a i č.3414 s tou trojkou maličkou? Je 3414 verze modulu? Má to být podle dýnka 3410.... jinak když přehodím ten název města (počítám že je to vsílač signálu) po návratu do normálního režimu mi nesvítí znak RC (synchronizace s vysílačem) ikdyž jsem před manipulací naladil. Musí se vynutit ručně, pokud se tedy nechce čekat do noci na automat.

Odesláno

Tak abych shrnul svuj pohled na vec co čtu par stránek zpátky.

1. Jsem rád, že pořád čtu jak kocoury nakupujete znova, protože jste si jich dostatečně nevážili a motivuje mě to k tomu takovou chybu neudělat.

2. Radši bych iluminator než diodu, to podsvícení je rovnoměrnější a za mě lepší, diodou to vojebali dle mého, ale dá se to.

3. Ze začátku jsem si říkal k čemu mi to asi bude ty stopky na jedno tlačítko, ale teď vím, že ten kdo to vymyslel je génius.

4. Za mě strap neee, ale proti gustu...

Už se těším jak přijedu a shodim kanclpotapky a nahodim kocoury!

Jakou nejnižší teplotu jste naměřili s kocourama? Teoreticky by to mělo být max -10, ale zajímala by mě realita.

Odesláno

Jen rychly cvak a hlasim se do klubu. 

Kdysi, jeste nez sly vubec do prodeje a videl jsem jen renderove fotky, psal jsem tu na foru, ze to jsou snad nejhnusnejsi Gecka.. No a nakonec jsem taky jedny poridil. Jedine zklamani, ze nezvladnou vice nez -9,7 stupnu :)

post-4402-0-00352000-1483727657_thumb.jpg

Odesláno

Vonku -17°C (cidlo teploty pre kotol), Rangemany úplne zmrzli, zobral som ich do izby, v momente na sklíčku aj spodnom viečku námraza, po oskriabani miesto teploty len 3 čiarky. Po zohriati ukázali teplotu až keď bola -9 + niečo za desatinou ciarkou a rýchlo stúpala. Potvrdzujem vyššie uvedené.

Odesláno

já jsem dnes dal jen -2,1, měl jsem je cca 15 min. volně na batohu a velku počítám kolem -10 .. asi to chtělo delší čas na měření.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...