Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mnozí z nás tu sešli z pravé cesty a Rangemany prodali... Ale duše se pak zmítala v pochybnostech a výčitkách a srdce bylo neklidné... Až nové Rangemany, pořízené za groše těžce nabyté, vnesly do duše opět klid a mír... 

Pamatuj - není snadné opustit Řád rytířů z Rangemanu!!!

Odesláno

Amen ! Já jsem třeba ty své (jak jsem je zase koupil zpět) ještě neměl na ruce, ale jen se v noci mezi druhou a třetí modlím k Velkému Synchronizačnímu Bohu, aby se mi na displeji objevily ty synchročárky.

Odesláno

Já bych do nich i šel, ale ten pocit z rozbalení nových je k nezaplacení. Byť jen holobyt. :)

Odesláno

Mnozí z nás tu sešli z pravé cesty a Rangemany prodali... Ale duše se pak zmítala v pochybnostech a výčitkách a srdce bylo neklidné... Až nové Rangemany, pořízené za groše těžce nabyté, vnesly do duše opět klid a mír... 

Pamatuj - není snadné opustit Řád rytířů z Rangemanu!!!

Já to všechno vím, jsou vážně skvělé. Ale ten blbý chronobundus opět zahlodal a tyhle skvělé hodinky bohužel musí jít z domu. Ale tak nějak už teď vím, že je nemám naposledy :frusty:

Odesláno

Amen ! Já jsem třeba ty své (jak jsem je zase koupil zpět) ještě neměl na ruce, ale jen se v noci mezi druhou a třetí modlím k Velkému Synchronizačnímu Bohu, aby se mi na displeji objevily ty synchročárky.

To je první, co ráno kontroluju - synchročárky. Pak až záchod a ranní hygiena. :-))))))

Odesláno

Já bych do nich i šel, ale ten pocit z rozbalení nových je k nezaplacení. 

No aby jsi nebyl zklamaný... Rangemany jsou sice špička, ale balení stojí za howno - prostě klasické Géčka. Žádné rozpečeťování, žádné parfémování, žádné sundávaní fólii. Maximálně budou zabalené v igelitovém sáčku a ten si můžeš vzít i z Tesca (většinou ber u rohlíků, tam se dají vzít i ty skorohodinářské rukavice) a máš to to samé. Ne vážně, nebál bych se koupit i starší Rangemany. Tak dlouho zase v prodeji nejsou, a málokdy vypadají nějak fest doyebaně.

Odesláno

No budu to muset nějak přežít bez sáčků, hodinářských rukavic, rohlíků a nálepek na dýnku. ;)

Odesláno

Tak Kocouři jsou doma v námořnický modrý. :) Parádní!

Odesláno

No jo Kocoura budu leštit poprvý :D

Odesláno
e4e91233d782c2ea9065b020e8fe4fc2.jpg tady jsou díky Petr_123!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...