Petr_123 Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Kdyby měl někdo zájem o jedny "modrásky", tak jsou na prodej http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/82437-victorinox-inox-rangeman-navy-blue/
Bushman Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Mnozí z nás tu sešli z pravé cesty a Rangemany prodali... Ale duše se pak zmítala v pochybnostech a výčitkách a srdce bylo neklidné... Až nové Rangemany, pořízené za groše těžce nabyté, vnesly do duše opět klid a mír... Pamatuj - není snadné opustit Řád rytířů z Rangemanu!!!
wizard-ov Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Amen ! Já jsem třeba ty své (jak jsem je zase koupil zpět) ještě neměl na ruce, ale jen se v noci mezi druhou a třetí modlím k Velkému Synchronizačnímu Bohu, aby se mi na displeji objevily ty synchročárky.
Tesh Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Já bych do nich i šel, ale ten pocit z rozbalení nových je k nezaplacení. Byť jen holobyt.
Petr_123 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Mnozí z nás tu sešli z pravé cesty a Rangemany prodali... Ale duše se pak zmítala v pochybnostech a výčitkách a srdce bylo neklidné... Až nové Rangemany, pořízené za groše těžce nabyté, vnesly do duše opět klid a mír... Pamatuj - není snadné opustit Řád rytířů z Rangemanu!!!Já to všechno vím, jsou vážně skvělé. Ale ten blbý chronobundus opět zahlodal a tyhle skvělé hodinky bohužel musí jít z domu. Ale tak nějak už teď vím, že je nemám naposledy
Bushman Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Amen ! Já jsem třeba ty své (jak jsem je zase koupil zpět) ještě neměl na ruce, ale jen se v noci mezi druhou a třetí modlím k Velkému Synchronizačnímu Bohu, aby se mi na displeji objevily ty synchročárky.To je první, co ráno kontroluju - synchročárky. Pak až záchod a ranní hygiena. :-))))))
wizard-ov Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Já bych do nich i šel, ale ten pocit z rozbalení nových je k nezaplacení. No aby jsi nebyl zklamaný... Rangemany jsou sice špička, ale balení stojí za howno - prostě klasické Géčka. Žádné rozpečeťování, žádné parfémování, žádné sundávaní fólii. Maximálně budou zabalené v igelitovém sáčku a ten si můžeš vzít i z Tesca (většinou ber u rohlíků, tam se dají vzít i ty skorohodinářské rukavice) a máš to to samé. Ne vážně, nebál bych se koupit i starší Rangemany. Tak dlouho zase v prodeji nejsou, a málokdy vypadají nějak fest doyebaně.
Bushman Odesláno 19. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Malou samolepku se zeleným nápisem CE mají na dýnku, když je vybalíš.
Tesh Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 No budu to muset nějak přežít bez sáčků, hodinářských rukavic, rohlíků a nálepek na dýnku.
Tesh Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Tak Kocouři jsou doma v námořnický modrý. Parádní!
wizard-ov Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Tož gratulace velká, Bushman ti je hned vysvětí...
spineshank Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Tož gratulace velká, Bushman ti je hned vysvětí...hlavně mu musí vysvětlit jak prelestit kocoura..xD
wizard-ov Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 To už si kucí potom domluví mimo fórum
Návštěvník Strocek Odesláno 23. března 2015 Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Ukázaná platí, takže foto. Jinak samo gratulace
Bushman Odesláno 23. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2015 Gratulace k přírůstku... Užij si první synchronizaci a hlavně - leštit kocoura!!
Petr_123 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Není zač :-) Já děkuji za pohodový obchod. Tak ať dobře slouží.
Bushman Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2015 Nějak nevidim, jestli tam máš ty synchronizační čárky....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se