spineshank Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Nějak nevidim, jestli tam máš ty synchronizační čárky....jaký čárky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 No takovou tu ikonu, že je čas synchronizovaný rádiem. Levý horní roh hlavního displeje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 já vím co si myslel,já si dělal srandu proto to foto s čárkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Spine - slušný výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Spine - slušný výkon Díky on Bushman je tak konsternovanej leštěním kocoura,že prostě ty čárky nepobral ,proto jsem ho chtěl nasměrovats touto už se snad sesynchronizuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Nikde tam nevidím žádnýho kocoura... co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Asi nějaká nová modelová řada V-SHOCK s čičinama. Jinak abych se přiznal foto je pořízený před synchronizací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Dnes jsem se dokopal k objednání nového kompletu pásek/bezel do foroty. Zašel jsem do místní prodejny hodinek, zaskočil mě jejich vstřícný přístup i cena. Až mě mrzí že jsem hodinky nekoupil u nich. Bohužel, kup proběhl v amoku při sobotním nákupu potravin, už jsem neměl sílu odolávat Jinak Teh - Velká GRATULACE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) Tak sem se konecne dockal :-)Tak sem se konecne dockal :-) Upraveno 25. března 2015 uživatelem STOUPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 No já už se každý den ráno do práce probouzím spokojeně synchronizovaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Nake foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Co 5 let to nove hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STOUPA Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesh Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Zkompletoval jsem scan návodu k Rangemanům, tak, že jde tisknout jako brožurka, kdyby někdo chtěl. Pěkná sbírka Moje předchozí hodinky byly z Globusu...Masterline, kdyby neodešel tah, tak jsem je nosil do teď a o žádných Rangemanech bych ani nevěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Teď fakt nevím, jestli mám jít opět do kocoura nebo počkat na tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Teď fakt nevím, jestli mám jít opět do kocoura nebo počkat na tyto: tak to je jiná káva a hlavně ručičky ...super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Kocur je kocur.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabik Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Údajně to má být takový kříženec krtka + kocoura s ručičkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 To už jsou jiné hodinky. Hezké, ale jiné.Nevím, ale nějak mi ručky + G-Shock nejde dohromady. Proto já volím digi-klasiku (je taková hezčí, macatější, odolnější) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se