Strocek Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Né asi podle mě kdo nemá rangemany, tak žije život tak na 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Vy mi teda davate. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2015 Tady je to jak sekta ... Kdo nemá Rendžmeny, jako by nebyl :lol2:... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Vcera Rysy z Polskej strany Píšem ťapkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Uz jsem tu prelóskal tech skoro 50 stran. Pres Wizardovu "fake" limitku, tlacitka jako klitoris a mnoho dalsiho se na ne opravdu tesim. Verim, ze to budou dalsi univerzaly na ruku. Diky vsem za zkusenosti a at se Vam krivka tlaku hybe co nejvice. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 No uvidíš sám, ale je to přijatelnější než Gulf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Mit jenom jedny, zustaly by asi Gulfmastery, ale Range jsou do comba idealni. Poradny digi musi mit snad kazdy koho hodinky bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 No já si taky myslím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 Mit jenom jedny, zustaly by asi Gulfmastery, ale Range jsou do comba idealni. Poradny digi musi mit snad kazdy koho hodinky bavi. Jasná hnáta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atos Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Posílám pozdrav z Washington DC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Já ti dám fake limitku, ty kocoure jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Ja jsem zatim Kockonegativni. Pozitivni snad budu koncem tydne. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Do konce tejdne bych to asi nedal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Zatim jeste prsne nevim o co prichazim, takze to nejspis dam. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Dobře ty , pěkně si mě vodpálil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Strocek: člověče na kancldajving jsem kocoura ještě nevzal?!? Musím to napravit, zatím se mnou chudák jen lítá po horách nebo plave... Srandovní je, že má sponu naprosto netknutou (vlastně všechno pořád jako nové), zatímco všechny ostatní kanclhodinky jsou dodrbané minimálně na sponě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Jako pozor, kancldajving je docela nebezpečná disciplína a kancl nebezpečná lokalita (Futra, stůl, atd...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 7. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2015 Tak to jo, nebudu tam kocoura brát, ještě bych ho oleštil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 No ne, Strocek to myslel jako že od Rangemanů si doyebeš futra a stůl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Občas se mi povede i optisknout vršek do zdi, ale opláchneš omítku a jede se dál . To na zdi musíš zamáznout štráf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se