Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Né asi  ;)

podle mě kdo nemá rangemany, tak žije život tak na 50%  :cool02:

Odesláno

Uz jsem tu prelóskal tech skoro 50 stran. Pres Wizardovu "fake" limitku, tlacitka jako klitoris a mnoho dalsiho se na ne opravdu tesim. Verim, ze to budou dalsi univerzaly na ruku. Diky vsem za zkusenosti a at se Vam krivka tlaku hybe co nejvice. ;-)

Odesláno

Mit jenom jedny, zustaly by asi Gulfmastery, ale Range jsou do comba idealni. Poradny digi musi mit snad kazdy koho hodinky bavi.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Mit jenom jedny, zustaly by asi Gulfmastery, ale Range jsou do comba idealni. Poradny digi musi mit snad kazdy koho hodinky bavi.

Jasná hnáta  ;)

Odesláno

Strocek: člověče na kancldajving jsem kocoura ještě nevzal?!? :) Musím to napravit, zatím se mnou chudák jen lítá po horách nebo plave... Srandovní je, že má sponu naprosto netknutou (vlastně všechno pořád jako nové), zatímco všechny ostatní kanclhodinky jsou dodrbané minimálně na sponě. :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jako pozor, kancldajving je docela nebezpečná disciplína a kancl nebezpečná lokalita (Futra, stůl, atd...)  :)

Odesláno

Tak to jo, nebudu tam kocoura brát, ještě bych ho oleštil :-)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Občas se mi povede i optisknout vršek do zdi, ale opláchneš omítku a jede se dál  :) . To na zdi musíš zamáznout štráf  ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...