Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na spaní taky hodinky nenosím. Rangemany se dostanou na ruku jen při sportu a jelikož pak s nima vlezu i do sprchy, po sprše sundám, opláchnu vodou a utřu než jdou zpátky na pazouru...vypadají furt jak nové.

Odesláno

Nechápu, jak někdo může na noc sundat hodinky. Probudim se a první co je koukám, kolik je hodin, ne? To mám někde šmátrat a hledat hodinky? Navíc co když bude poplach? Kde budu hledat svý rendžmeny? Takhle vím, že jsou na ruce, zbraň pod polštářem, boty u postele... 

Ale jinak jsem úplně v v pohodě, fakt...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Ja to mam uplne stejny. A v noci bych jeste netrefil na zachod. To jsme holt mi prostatici. :-D :-D

Jinak Range mam na celnici. :-( :-(

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Jo v pohodě kluci, každej to má jinak, já když spím tak hodinky nepotřebuju, právě protože spím a přes zavřený oči a ve spánku se mi blbě odečítá čas a když se probudím a chci se podívat v noci kolik je hodin, tak mám na stolečku digitální budík. Doporučuju, je to docela pohodlný  ;)

A ještě by mě zajímalo, když někdo spí s hodinkama s koženým řemínkem, jestli někdo takovej je, jestli se s nima koupe a pak má na ruce pěkně vlhkej koženej řemínke a nebo si je na vykoupání sundá a pak si je, když do postele nasadí..., tak to by mě taky docela zajímalo 

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Dneska jsem našlapal 20 km po horách a pořád jsem si říkal, že si zkalibruju kocoury před výstupem, ať se dají použít jako výškoměr...a zas jsem to zasklil. :-D

Odesláno

Jo v pohodě kluci, každej to má jinak, já když spím tak hodinky nepotřebuju, právě protože spím a přes zavřený oči a ve spánku se mi blbě odečítá čas a když se probudím a chci se podívat v noci kolik je hodin, tak mám na stolečku digitální budík. Doporučuju, je to docela pohodlný  ;)

A ještě by mě zajímalo, když někdo spí s hodinkama s koženým řemínkem, jestli někdo takovej je, jestli se s nima koupe a pak má na ruce pěkně vlhkej koženej řemínke a nebo si je na vykoupání sundá a pak si je, když do postele nasadí..., tak to by mě taky docela zajímalo 

Tak já teda hlásím, že teď mám na seiko nasazený kožený řemínek. Hodinky jako poslední věc v koupelně sundám, provedu očistu, hodinky jako první věc nandám. Kocoury netřeba sundavat vůbec.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Takže jeslti tomu dobře rozumím, tak si sundáš hodinky provedeš očistu, nasadíš hodinky a jdeš si lehnout jo. A ráno když vstaneš sundáš hodinky, provedeš očistu (zuby atd.) a zase nasadíš hodinky jo?

Odesláno

Když na místě s nadmořskou výškou X zkalibruješ na nadmořskou výšku X, nemůžou na tom místě v tu chvíli ukazovat o 100 m méně. Když se ale třeba během dvou hodin přesuneš na místo s nadmořskou výškou Y, mohl se změnit atmosférický tlak nejen s výškou, ale i kvůli počasí a pak skutečně zase ukazují méně nebo víc, než Y.

Stejně tak když dneska zkalibruješ, necháš ležet na místě, zítra klidně ukážou na tom samém místě jinou výšku - protože se změnil tlak. Zkrátka nečekej přesnost na metry, i v manuálu na to upozorňují, že je to jen takové orientační měření. 

Nebo jak jsi to myslel s tou odchylkou?   

Návštěvník Strocek
Odesláno

Zjistíš si kolik to je, navolíš to do hodinek a pak když se koukneš na hodinky tak to tam máš  ;)  a aby ti to hodinky ukazovaly i jinde, a protože se to mění, tak si to před tím než to do hodinek zase vložíš, tak to si před tím musíš taky jinde zjistit. Takže je dobrý, že ti to hodinky ukážou přesně, ale až potom co to zjistíš jinde a doladíš na hodinkách. Není nad přesnost, kterou si musíš zjistit jinde, takže víš jak, na pohodu...   :guitar:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...