Sphinxx Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 No...obecně spát s hodinkami mi přijde nepřirozený, ale proti gustu ...
Návštěvník Strocek Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ty co spí s hodinkama jsem taky nikdy nepochopil...
DaveG17 Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Na spaní taky hodinky nenosím. Rangemany se dostanou na ruku jen při sportu a jelikož pak s nima vlezu i do sprchy, po sprše sundám, opláchnu vodou a utřu než jdou zpátky na pazouru...vypadají furt jak nové.
Xenomorfus Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Odesláno 11. září 2015 Ja sem Trasery nesundal z ruky i nekolik mesicu v kuse. Zatim sem nenarazil na cinnost, ktera by to vyzadovala :-).
Bushman Odesláno 13. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Nechápu, jak někdo může na noc sundat hodinky. Probudim se a první co je koukám, kolik je hodin, ne? To mám někde šmátrat a hledat hodinky? Navíc co když bude poplach? Kde budu hledat svý rendžmeny? Takhle vím, že jsou na ruce, zbraň pod polštářem, boty u postele... Ale jinak jsem úplně v v pohodě, fakt...
blam Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Ja to mam uplne stejny. A v noci bych jeste netrefil na zachod. To jsme holt mi prostatici. :-D :-D Jinak Range mam na celnici. :-( :-(
Návštěvník Strocek Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 (upraveno) Jo v pohodě kluci, každej to má jinak, já když spím tak hodinky nepotřebuju, právě protože spím a přes zavřený oči a ve spánku se mi blbě odečítá čas a když se probudím a chci se podívat v noci kolik je hodin, tak mám na stolečku digitální budík. Doporučuju, je to docela pohodlný A ještě by mě zajímalo, když někdo spí s hodinkama s koženým řemínkem, jestli někdo takovej je, jestli se s nima koupe a pak má na ruce pěkně vlhkej koženej řemínke a nebo si je na vykoupání sundá a pak si je, když do postele nasadí..., tak to by mě taky docela zajímalo Upraveno 13. září 2015 uživatelem Strocek
DaveG17 Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Dneska jsem našlapal 20 km po horách a pořád jsem si říkal, že si zkalibruju kocoury před výstupem, ať se dají použít jako výškoměr...a zas jsem to zasklil. :-D
Bushman Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Jo v pohodě kluci, každej to má jinak, já když spím tak hodinky nepotřebuju, právě protože spím a přes zavřený oči a ve spánku se mi blbě odečítá čas a když se probudím a chci se podívat v noci kolik je hodin, tak mám na stolečku digitální budík. Doporučuju, je to docela pohodlný A ještě by mě zajímalo, když někdo spí s hodinkama s koženým řemínkem, jestli někdo takovej je, jestli se s nima koupe a pak má na ruce pěkně vlhkej koženej řemínke a nebo si je na vykoupání sundá a pak si je, když do postele nasadí..., tak to by mě taky docela zajímalo Tak já teda hlásím, že teď mám na seiko nasazený kožený řemínek. Hodinky jako poslední věc v koupelně sundám, provedu očistu, hodinky jako první věc nandám. Kocoury netřeba sundavat vůbec.
Návštěvník Strocek Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Takže jeslti tomu dobře rozumím, tak si sundáš hodinky provedeš očistu, nasadíš hodinky a jdeš si lehnout jo. A ráno když vstaneš sundáš hodinky, provedeš očistu (zuby atd.) a zase nasadíš hodinky jo?
Bushman Odesláno 14. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Na čištění zubů je nesundavám. Jen na sprchování, pokud jsou na koženým řemenu. Jinak pořád na ruce.
bocko Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Kalibrujem kalibrujem a furt mi ukazuju o 100m menej? Kde robim chybu?
Bushman Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Když na místě s nadmořskou výškou X zkalibruješ na nadmořskou výšku X, nemůžou na tom místě v tu chvíli ukazovat o 100 m méně. Když se ale třeba během dvou hodin přesuneš na místo s nadmořskou výškou Y, mohl se změnit atmosférický tlak nejen s výškou, ale i kvůli počasí a pak skutečně zase ukazují méně nebo víc, než Y. Stejně tak když dneska zkalibruješ, necháš ležet na místě, zítra klidně ukážou na tom samém místě jinou výšku - protože se změnil tlak. Zkrátka nečekej přesnost na metry, i v manuálu na to upozorňují, že je to jen takové orientační měření. Nebo jak jsi to myslel s tou odchylkou?
bocko Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Rozumiem, myslel som že stačí podržat ADJUST a keď prestane blikať sú skalibrované.
Bushman Odesláno 15. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2015 No musíš tam zadat tu správnou hodnotu, na kterou na daném místě kalibruješ.
Návštěvník Strocek Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Zjistíš si kolik to je, navolíš to do hodinek a pak když se koukneš na hodinky tak to tam máš a aby ti to hodinky ukazovaly i jinde, a protože se to mění, tak si to před tím než to do hodinek zase vložíš, tak to si před tím musíš taky jinde zjistit. Takže je dobrý, že ti to hodinky ukážou přesně, ale až potom co to zjistíš jinde a doladíš na hodinkách. Není nad přesnost, kterou si musíš zjistit jinde, takže víš jak, na pohodu...
blam Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Tak celník mi je nakonec pustil bez ztráty kytičky. Snad už budou konečně do pátku u mě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se