Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

No chápu, jak jsi natěšenej. Jak jsem si, já blbec, prodal ty první, které jsem koupil od Wizarda, tak jsem pak měl absťák a objednal jsem si nový přímo z český distribuce u svýho hodináře. No a trvalo to asi týden, než dorazily a já se tam ptal snad každej den.  :lol2: Pani už se mi smála, ale kdo měl kocoura, tomu je to jasný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, někdy je to jako od Cimrmana - fáze očekávání, následovaná fází zklamání. Ale chce to hned nepodlehnout - dát těm hodinkám čas se usadit, i když nepřijde ten wow efekt. Když člověk pořád impulsivně prodává a nakupuje, spokojený nebude nikdy a jde to děsně do peněz. Já si teď držím beze změny jedny automaty Seiko a do bojových akcí Rangemany a žádné výměny nebudou, nemá to cenu. Každý mají něco do sebe, oboje mají mouchy, ale celkově je to pro mne perfektně užitečná kombinace a index spokojenosti je tak 90%, což je dost. :-)

I když tyHamiltony, co tu visely v inzerci.... měl jsem VELIKÉ cukání.... :frusty:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Nakonec jim dam urcite sanci. I kdyz pusobi opravdu trochu masivneji. Dneska jsem si byl pro klid v dusi vyzkouset Gulfmastery a ten negativ a vycnelky na korunce opravdu nedam. Renge jsou proste uzivatelky lepsi. Jen kdyby zustaly takto krasne matne. Casem se olesti a to je velka skoda. Takze kliiid ;-) :-D

Odkaz ke komentáři

Hamiltony mi přijdou všechny co jsem tady viděl na foru, a po ostatních jsem se nepídil, jako mega nuda a ničím mě neoslovily. Já to zredukoval na dvoje hodinky, když nepočítám Igeny a Humberta, tak jedny automaty a jedny digi a max spokojenost. Víc hodinek nemá cenu, stejně to neunosíš. Jako kdyby byly přebytečný prachy, tak automatovej cíl by byl Rolex Deepsea, ale ty nebudou, takže jak se říká já jsem na konečný.

mám Renčmeny  asi půl roku a mám je pořád matný a nosím je pořád, takže nějakýho leštění bych se nebál...  ;)

Odkaz ke komentáři

Vidím to stejně jedny na zahradu a brutál akce, jedny Géčka na lepší a jedny automaty ke slušnému oblečení. Já jsem na tom nyní takto když pominu Primky po Tátovi, Polary M400 na sport a Casia věnovaná od Velitele základny v Náměšti. 

Já si myslím, že se každá Géčka oleští časem. GW4000 na fotu byla taky matnější.  

post-21044-0-01966200-1442578817_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Možná jo, ale hned to asi nebude, protože Renče jsou hodně vysoký, tak je pod oděv moc neschováš a musíš je mít venku, to spíš dřív omlátíš o futra. Troje Géčka nemaj význam, vyber jedny a zbytek pošli dál, protože je fakt neunosíš. Já jsem si nechával obouchaný portreky na drsnější aktivity a jako že Renče si budu šetřit, ale už z podstaty smyslu géček je to nesmysl, Renče jsem si právě koupil na všechno a protreky tu zahálely a když jsem měl tendenci bejt na měkko, jestli to není škoda je pustit dál a co kdyby se mi Renče rozbily, tak co bych měl jako náhradního, tak jsem to zhodnotil, že kdyby se mi rozbily, což nepředpokládám, tak si prostě koupím nový...

Odkaz ke komentáři

"BLAM": Zajimave, jak tu uzivatelskou prijemnost vidi kazdy jinak. Mi prave (diky chytre korunce) Gulfmastery prijdou uzivatelsky uzasne. Cokoliv nastavit jen otazka mziku. Ovsem zvykal sem si na ne celkem dlouho, jeste po tydnu sem urcite ficury nemel zmaknute. Na Rangemanech sem si zkousel neco nastavit a je to takove typicke "Geckove" mackani tlacitek :-). A mne osobne se teda Gulfmastery libi mnohonasobne vic, Rangemany vnimam jako typicky nastroj (stejne jako Trasery). Rangemany jsou urcite v nejakem pripadnem seznamu, naskytne-li se vyhodna koupe. Totez Mudmany.

Odkaz ke komentáři

Xenomorfus: Já si nechávám Gulfmastery na horší dobu až nebudu vědět co bych. Koupil bych už teď tu verzi jak má bílé ručka a indexy 12,3,6,9. Ty jsou krásný. Jinak uvidíme.

Strocek: 4000 jsem jednu dobu nesundával z ruky a jsou dost oleštěné. Každopádně to jsou srdcovky ty nepustím a už si to u mě dožijí. Ty Casia vpravo mají Vibra alarm a ten je pro mě důležitý a potřebuji ho i v práci, ale to jen o pohodlnosti. No a Range zatím uvidíme. Máte v pravdu v tom, že když jsem toho měl doma povícero rozprodal jsem to páč není šance to vše unosit. :-C

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...