wizard-ov Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Hahaha touché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Závist 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Já už snad vidím dvojmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Asi si žlutáky vezmu na výstavu, Budu k nepřehlédnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 22. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Ještě ty zelený k tomu, ať je to komplet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Napadá mě, testoval jste někdo Rangemany (nebo jakýkoliv jiný géčka) - nejspíš asi nechtěně - na odolnost proti teplotě? Tuhle si tak zatápím v grilu, prohrabávám se klacíkem tím žhavým uhlím - a teprve pak mi došlo, že mám na ruce hodinky. Tak mě napadlo, jsou nárazuvzdorný, vodotěsný... ale aby nestačilo trochu žáru od ohně - a je vymalováno. Radši je na to zatápění sundavám. :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Svařuji, řežu flexou, pálím veliké hromady papíru a to vše bez rukavic. Až na pár mikro teček na skle od sváření žádné poškození. Troufnu si říci, že je vystavuji teplotám větším než gril (především při pálení) a dlouhodobě.Jsou nesmrtelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 23. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Tak to jo, to vypadá, že fakt něco vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Ahoj, máte někdo možnost porovnání velikosti a čitelnosti fontu zobrazení času na Rangemanech a STB-1000? Podle fotografií to bude +- stejné a to je důvod proč si je nejspíše nebudu moc pořídit :-(. Díky Prochy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Přijde ti nečitelný? Jsou to klasické digi číslice, velikostně nad většinou géček, co jsem měl. Na pozitivním displeji kontrast super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Přijde ti nečitelný? Jsou to klasické digi číslice, velikostně nad většinou géček, co jsem měl. Na pozitivním displeji kontrast super.Nepřijde mi nečitelný. Jde o to, že nosím brýle na blízko ale pouze na čtení nebo k počítači, ven běžně ne. Nyní mám doma STB-1000 na které sice jakž takž vidím, ale je už to na hranici mých možností. Proto mě zajímá, jestli jsou čísla na Rangemanech čitelnější (větší, ostřejší) než na STB-1000. Nemám možnost porovnání. O inverzním displeji vůbec neuvažuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Aha, rozumím. Tak to bude asi podobné, nijak výrazně větší mi podle fotek nepřijdou. Možná by byly řešením nějaký protreky, tam jsou čísla jako kráva: http://www.hodinky-365.cz/casio-prw-3000t-7-x158982 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Aha, rozumím. Tak to bude asi podobné, nijak výrazně větší mi podle fotek nepřijdou. Možná by byly řešením nějaký protreky, tam jsou čísla jako kráva: http://www.hodinky-365.cz/casio-prw-3000t-7-x158982:-) To je právě to moje dilema - Rangeman, Protrek nebo Gulfmaster? Bezproblémový odečet času bez brýlý a v případě potřeby dalších informací (výška, tlak, rosný bod :-)) nasazení brýlý. Rangemany to asi nebudou....:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 Já myslím, že protrek je v tomto případě jasná volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andypetro Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Zdravim.Chcem sa len opýtať-nemám RANGEMANY mám PRW 3000 - ked zapnem na nich barometer tak mi vždy ukazuje tlak 975 hPa -mám ich asi mesiac ale iný tlak ako 975 hPa som ešte na nich nevidel,asi to nie je normálne? mám ich reklamovať?Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andypetro Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Tak je to uz jasne graf ukazuje pekne bludy-na celom grafe mam iba 2 bodky a to jednu hned na zaciatku a druhu uplne na konci-v pondelok pojdem reklamovat vela toho nevydrzali a to ich nasim len do roboty a na pivo,po horach nechodim asi po reklamacii zoberem Rangemany tie vydrzia urcite viac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 .... jediný problém je, ze na Novy Zeland nedosahne signal ..... Nic osobniho, jen sem si vzpomel na klasiku: ... ?Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Nic. ?Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Nic. ?Naposledy se ptám: Kdo zmáčknul červené tlačítko?? Opět žádná odpověď. ?No nic, čert vem Nový Zéland.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Tak už je mám taky jediný problém je, ze na Novy Zeland nedosahne signal takze mam drazsi digitalky, ale jsou pekny Aspon nam muzes davat report jak jsou na tom Range s presnosti bez synchronizace. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 27. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 Ale ta ikonka synchronizace tam prostě chybí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 tie žlutásky sú husté, kde sa dajú zohnať? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se