anunaki Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Tak je to uz jasne graf ukazuje pekne bludy-na celom grafe mam iba 2 bodky a to jednu hned na zaciatku a druhu uplne na konci-v pondelok pojdem reklamovat vela toho nevydrzali a to ich nasim len do roboty a na pivo,po horach nechodim asi po reklamacii zoberem Rangemany tie vydrzia urcite viac.Myslím, že čip V3 bude naprosto totožný u obou hodinek. Holt smůla na kus.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Na ten graf bych tolik nespoléhal - když se s hodinkama přemístíš tak, že se výrazně změní tlak (mně stačí dojet ráno do práce, je tam nějakých 150 výškových metrů rozdíl), tak se graf posune a skutečně je vidět třeba jen jedna tečka. Pak se třeba za X hodin vrátím domů, graf se posune zpátky a je v něm mezera, protože není zobrazovaná ta část přes den - nevejde se na displej. Graf má totiž malé měřítko a větší změna tlaku se tam nevejde. Když je necháš třeba dva dny na jednom místě a koukneš na graf, jak vypadá? To už by měla být spojitá křivka. Ovšem jestli to ukazuje stále konstantní tlak, něco je špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andypetro Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Dnes mi celý deň ukazuje 987 hPa pritom v Banskej Bystici podla google je okolo 1024 hPa-ja som viac ako 1000 hPa na hodinkách ešte nevidel a mám ich asi mesiac-nebol som ešte reklamovať,skúšam či chyba nie je u mna či som niečo na hodinkách nerozladil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 28. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 Těch 1024 bude tlak přepočtený na hladinu moře, 987 je hodnota přímo změřená senzorem. Na risemanech i rangemanech, co mám doma, se mi to chivá úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2015 tie žlutásky sú husté, kde sa dajú zohnať? Já jsem je vzal přímo z Japonska, je to místní limitka, moc jich už k prodeji není, každopádně cena je krutá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Těch 1024 bude tlak přepočtený na hladinu moře, 987 je hodnota přímo změřená senzorem. Na risemanech i rangemanech, co mám doma, se mi to chivá úplně stejně. Zvlastni, na netu najdu aktualni tlak, tomu odpovida (+ - 1-2 hPa) tlak co ukazuje senzor meteostanice a tomu odpovida to, co mi ukazuji Gulfmastery. Nekde udelali soudruzi chybu :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Pardon, nejde mi to editovat z tabletu... Jedine, co mne napada, ze Gulfmastery uz nekde (prodejce, ...???) zkalibrovali na aktualni prepocteny tlak a meteostanice to ma z vyroby taky. Protoze kdyz mi GM prisly, tak to sedelo (zajimal sem se o udaje prave kvuli pripadne kalibraci). Edit: pripadne mrknu jeste nekde po nejakem mechanickem barometru, co ukazuje ;-). Upraveno 29. září 2015 uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Já sedím v kanceláři asi 200 m od místa, kde je profi meteostanice. Ta teď ukazuje tlak 1027 hPa. Rangemany ukazují 987 hPa. Podle této diskuse: http://forum.amaterskameteorologie.cz/viewtopic.php?f=9&t=65 ten rozdíl zhruba odpovídá korekci na hladinu moře. Kdybych chtěl, tak si teď Range zkalibruju na tu hodnotu meteostanice a bude mi to sedět. Ale protože v tom hraje roli i teplota, zítra to zase může být jinak. Proto bych na Rangemanech až tak neřešil tu hodnotu tlaku, ale sledoval jeho vývoj v čase - rozdíl tlaku to změří dobře, bez ohledu na kalibraci. Křivka tlaku a ten ukazatel tlakové tendence vypovídá mnohem víc, než kolik hPa to teď ukazuje na daném místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Takze to vsecko sedi jak ma :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Není to tedy kocour, ale.... Casio G Shock Frogman GWF T1030E 9JR 333 Limited | eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andypetro Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak podla Bushmana je všetko OK a ja že mám chybné PRW 3000.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Tak jde o to, jestli se ti ta hodnota mění - ty jsi říkal, že to ukazuje furt stejnou hodnotu, to by ovšem chyba byla. Pokud se hodnota mění, ale jen nesedí na hodnoty meteostanice, to chyba nebýt nemusí. Jednoduchý pokus: Nech je 24 hodin ležet doma a pak koukni na křivku. Musíš vidět nějaký vývoj tlaku, pak je to podle mne OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Není to tedy kocour, ale.... Casio G Shock Frogman GWF T1030E 9JR 333 Limited | eBay ale líbí se mi, že chce i poštovný... víš jak, dobrejch 28 dolcků 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 To je nějakej fór, nebo co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Bohužel není brácha doma nebude... Mají je i na Chrono24 a cena stejná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 (upraveno) Zkoušej jestli se někdo chytí... Na tyhle limitky a šílený barvy jsem nikdy nebyl a pocit, že mám něco jinýho než ostatní, jsem měl vždycky vzadu... a podle zkušeností tady, tak stejně každej zůstane u klasických univerzálních modelů. vlastně bych si je nekoupil ani kdyby byly levnější jak černá verze... Upraveno 29. září 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Proti gustu žiadny dišputát, mne sa páčia a nebyť tej šialenej ceny už sú doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 G-SHOCK PERFECT SEARCH - ???? - G-SHOCK - CASIO budu muset na dovolenou do Japan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Jako jasný to je v pořádku, když se líbí tak proč ne. Já bych je prostě nenosil, protože nejsem na křiklavý barvy. Jednou jsem si za protreky připlatil asi dvojku za to, že budou tmavý a nebudu tam mít světlý (stříbrný) prvky. Já bych si je nekoupil ani kdyby byly o půlku levnější, protože by to pro mě byly vyhozený peníze, ale jak říkám, když se někomu líbí, proč by si je nepořídil. A věci jako sbírky modelů různých barev vidím jako totální nesmysl a vyhozený peníze, ale tak jako každej to má jinak. Někdo si to prostě před spaním prohlídne, že má jedny géčka v hodně provedení a je spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 A já myslel, že jsem magor, když jsem koupil digitálky za 8000... Mám ještě co dohánět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se