Přejít na obsah

G-Shock RANGEMAN

Bushman

Doporučené příspěvky

strapy obecně jsou na hovno všechny. Těžší hodinky ti cestujou po ruce a kdo si myje ruce, tak se mu namočí a pak máš na ruce mokrej hadr. Možná u těch vojáků to má smysl, že si dáš hodinky na ústroj třeba na rukávy od blůzy nebo na rukavice aby si nemusel odhrnovat rukávy když si v vověšenej všelijakejma píčovinama. To nato je spíš taková barevná stylovka na odlehčení. 

Já mám nato rád, je prostě pohodlné. Tahle recenze nevypadá zle a celkem to i jako komplet je OK.

Ta redukce vypadá, že tam sedí dobře. To jak to vypadá tolik neřeším, jde o pohodlnost na ruce. I tak všem děkuji za názor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám nato rád, je prostě pohodlné. Tahle recenze nevypadá zle a celkem to i jako komplet je OK.

Ta redukce vypadá, že tam sedí dobře. To jak to vypadá tolik neřeším, jde o pohodlnost na ruce. I tak všem děkuji za názor.

tady v ty barvě to vcelku nevypadá tak blbě
Odkaz ke komentáři

jako někdy to projde někdy taky ne... pak dej vědět jak to dopadlo, já si to možná z prdele asi taky koupim... :)  Je už teda pozdě pro tebe, když už ti to frčí, ale tady jsem objevil 

http://www.ebay.com/itm/Casio-G-Shock-Strap-Adapters-by-JaysAndKays-for-16mm-lug-width-GShocks/282029820454?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D39798%26meid%3Dea27a5abfca547228a166d9f71bd43b3%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D6%26sd%3D272233567914

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-ZULU-PVD-3-Ring-BLACK-Military-Divers-watch-strap-band-Heavy-Duty-/271276687390?var=&hash=item3f2959c01e:m:m5gXxk4YZMFZUeDYMiQs6iw

a vyjde to o 80 kč dráž, ale bez celníků... Jinak když ti to zachytí, tak počítej tak bajvoko 4kila navíc... ale mám vyzkoušenej šop z USA mimochodem dneska mi přišla mikina v hodnotě s poštovným 1000,- a ta projde bez clení, záleží jestli uvedou cenu i s poštovným.

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny majitele Kocourů, mám dvě otázky.

Zaprvé, selhali vám už někdy? Tím myslím, že do nich natekla voda nebo něco podobně fatálního.

Zadruhé, jak dlouho už je máte (jeden a ten samý kus)?

Upraveno uživatelem Atos
Odkaz ke komentáři

Kocour frčí, tohle objednám až bude doma:)

aha tak to jsem to blbě pochopil, já myslel, že ti frčej ty redukce s páskem. No tak to si buď skoro jistej, že tě DPH + CLO + práce celníka nemine a to přihoď trochu víc  ;)

Zdravím všechny majitele Kocourů, mám dvě otázky.

Zaprvé, selhali vám už někdy? Tím myslím, že do nich natekla voda nebo něco podobně fatálního.

Zadruhé, jak dlouho už je máte (jeden a ten samý kus)?

mám je rok a žádnej problém, teda jeden by byl. Ty kočky pořád dolejzaj a už nevím co s nima...   :)

Odkaz ke komentáři

Mám je skoro dva roky a nikdy nebyl nejmenší problém. Spolehlivé, odolné, vždy přesné...  Akorát na Risemanech, které tahá náš mladej, se mu podařilo rozbít sklo. Oprava v autorizovaném servisu Fast - nové originál sklo, tlakovka, práce, poštovné, dohromady pohodových 440 kaček. Takže v případě podobného incidentu na Rangemanech si myslím, že to taky nebude žádná raketa. 

Prostě a jednoduše, kocour nikdy neselhává! :-)))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...