Atos Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Mám je skoro dva roky a nikdy nebyl nejmenší problém. Spolehlivé, odolné, vždy přesné... Akorát na Risemanech, které tahá náš mladej, se mu podařilo rozbít sklo. Oprava v autorizovaném servisu Fast - nové originál sklo, tlakovka, práce, poštovné, dohromady pohodových 440 kaček. Takže v případě podobného incidentu na Rangemanech si myslím, že to taky nebude žádná raketa. Prostě a jednoduše, kocour nikdy neselhává! :-)))Tak to je super zpráva. Za rok už se mi podařilo škrábnout sklo. Jsem rád, že mě oprava nevyjde na moc.
Návštěvník Strocek Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Brexit sice proběhl, ale oficiálně ještě z EU nevystoupili. Až vystoupí, tak začnou DPH + CLO
Atos Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Brexit sice proběhl, ale oficiálně ještě z EU nevystoupili. Až vystoupí, tak začnou DPH + CLOTo vím, ale jinak si to clo nedovedu vysvětlit.
Návštěvník Strocek Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 V EU to je prostě volnej obchod, volný cestování atd.. Mimo EU platíš celní poplatky (od jistý částky) nebo to musí být ošetřeno nějakou vzájemnou smlouvu o volným obchodováním.
spineshank Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Teď jsem narazil na tyto dvě barevné verze a vypadají zajímavě. hlavně ty žabičky
AndyAaron Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 (upraveno) GB uz ale neni v unii, ne? Edit: Studoval jsem program pro pomale studenty, takze mi odpoved trvala a vysvetleni se mi dostalo vyse. Dik Upraveno 25. října 2016 uživatelem AndyAaron
spineshank Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Maji kocoura?myslím že žádná limitka nemá kocoura,protože je to limitka a každá má jiný dynko
daur Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak kocour je doma. Objednáno zde http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-rangeman-alarm-chronograph-watch-gw-9400-1er-p99963393.htmldovezeno rychlostí blesku Ten adaptér JaysAndKays objednám asi v pátek, nejsem ještě rozhodnutý jaký strap jim dám. Neříkám, že ten origo řemen nesedí, ale chci to testnout. Vsadím se, že to ve finále budu nosit jen na tom origo řemenu.
Atos Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Kocour.jpg Tak kocour je doma. Objednáno zde http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-rangeman-alarm-chronograph-watch-gw-9400-1er-p99963393.htmldovezeno rychlostí blesku Ten adaptér JaysAndKays objednám asi v pátek, nejsem ještě rozhodnutý jaký strap jim dám. Neříkám, že ten origo řemen nesedí, ale chci to testnout. Vsadím se, že to ve finále budu nosit jen na tom origo řemenu.To jsem zvědavý. Taky už jsem nad NATO páskem uvažoval. Koupil bych nějaký z tlustějšího materiálu, aby to k těm drsným hodinkám pasovalo.
Bushman Odesláno 25. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2016 Nikdy to nebude tak pěkně sedět, jako originální pásek. Co vlastně na tom hadru všichni máte?
spineshank Odesláno 26. října 2016 Nahlásit Odesláno 26. října 2016 Maji kocoura?tak jsem našel jak to vypadá u těchto dvou limitek
daur Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Odesláno 31. října 2016 Obsáhlá recenze a super foto http://50-gs.blogspot.cz/2013/10/rangeman.html
Amser Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Opět po delší době jsem zde a se mnou i Rangemany. Dá se říct, že to jsou zázračné hodinky, neboť mě neomrzely ani po cca necelém roce co je vlastním a žádné jiné hodinky už prakticky nenosím. Samozřejmě vyjma situací, kdy se Rangemany až tak úplně nehodí - nejsou to oblekovky, takže v takových případech volím "žádné hodinky". Ale to jsou pouze vyjímečné chvilky, jinak mám Rangemany na zápěstí prakticky 24/7. Jak už jsem prezentoval dříve, ten můj kousek je, co se týče přesnosti chodu, celkem zajímavý. Při přechodu na "zimní čas" jsem po půl roce opět zapnul synchonizaci a bylo to věru už potřeba, neboť za tu dobu od minulé synchonizace (při přechodu na letní čas) se hodinky dokázaly dost zpozdit - konkrétně se za těch cca 7 měsíců zpozdily o nepřijatelných 6 sekund. ;-) Zajímavé na tom všem je, že prvních pár měsíců po koupi (na minulé vánoce) se spíš předbíhaly o zhruba 0.5 sec/měsíc (popisoval jsem podrobně v tomto vlákně), a po plném nabití a přes léto se naopak zase začaly zpožďovat o cca 1,2 sec/měsíc. Zatím nevím, jestli to má co do činění s úrovní nabití akumulátoru či s vnější teplotou. To vypozoruji přes tuto zimu a o výsledku pozorování přesnosti jejich chodu zde dám pochopitelně opět po čase vědět. ;-)
Amser Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Doporučuji se předzásobit náhradními díly. Cca jeden bezel na 5 let provozu, možná i nějaký ten pásek neuškodí. Casio asi schválně nepodporuje starší typy hodinek. Reaguji sice se značným zpožděním, ale musím říct, že pravdu díš. Po necelém roce nošení Rangemanů v režimu 24/7 je pásek na své dolní polovině vyleštěný do lesku blesku, ani náhodou už nemá ten saténový polomatný povrch. Mimochodem, kdyby někdo věděl, jak se dostat k černému CF (carbon fiber) pásku k rangemanům, budu mu vděčný. A pokud by byl někdo ochoten a případně i schopen tento pásek sehnat, rád mu jej zaplatím včetně všech nákladů! Předem díky...
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Mimochodem, kdyby někdo věděl, jak se dostat k černému CF (carbon fiber) pásku k rangemanům, budu mu vděčný. A pokud by byl někdo ochoten a případně i schopen tento pásek sehnat, rád mu jej zaplatím včetně všech nákladů! Předem díky...jen pro tvoji představu o cenovce a dostupnosti. Nevím, jak je to přesně s Izraelem, zda nemá dohodu o přidruženém obchodu s EU, ale raději bych ještě počítal s doplatkem DPH 21%... http://www.ebay.com/itm/CASIO-G-SHOCK-RANGEMAN-GW-9400J-1-BEZEL-Band-GW-9400-Carbon-Fiber-BLACK-/252158420821?hash=item3ab5d02755:g:47IAAOSw6BtVS2I3 Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Frostie
Amser Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 (upraveno) Uff, to je tedy pořádná pálka za bezel + pásek... Prakticky v 3/4 ceny celých hodinek... Zcela upřímně - to jsem nečekal. Na druhou stranu NE CF sada stojí méně jak polovic (http://www.ebay.com/itm/CASIO-New-G-Shock-Rangeman-Original-GW-9400-1V-Black-BAND-BEZEL-Combo-GW-9400-/262218954523?hash=item3d0d77b71b:g:DKMAAOSwqu9U5HjJ) - opravdu ten rozdíl skoro tří tisíc dělá jen ten CF pásek? Upraveno 6. listopadu 2016 uživatelem Amser
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Uff, to je tedy pořádná pálka za bezel + pásek... Prakticky v 3/4 ceny celých hodinek... Zcela upřímně - to jsem nečekal.to je u Casia zcela normální. Hodinky za dvojku, nový řemínek gumový k nim za 1.600 Kč bez dopravy. U hodinek např. pod litr nemá vůbec cenu o takových věcech přemýšlet a lepší je rovnou pořídit nové, jsou-li dostupné.
Frostie Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Na druhou stranu NE CF sada stojí méně jak polovic (http://www.ebay.com/itm/CASIO-New-G-Shock-Rangeman-Original-GW-9400-1V-Black-BAND-BEZEL-Combo-GW-9400-/262218954523?hash=item3d0d77b71b:g:DKMAAOSwqu9U5HjJ) - opravdu ten rozdíl skoro tří tisíc dělá jen ten CF pásek?Ano
Amser Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 No, tak to jsi mě nepotěšil... Po pravdě, zatím jsem všechny své předchozí hodinky míval s tahem (vyjímečně jsem přikoupil nějaký lepší kožený řemínek), a u těch Casií jsem předpokládal cenu originálního řemínku trochu jinou... :-( Takže žádost o CF řemínek beru zpět a uvidíme, jak dlouho budou hodinky sloužit tak, jak jsou. Oleštění řemínku mi v principu nevadí, spíše se obávám o jeho životnost v řádu let - přece jen mi Rangemany vyhovují naprosto dokonale a nerad bych je za pár let měnil jen kvůli tomu, že zakuká řemínek...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se