Návštěvník Strocek Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 nejlepší sou stejně černý klasiky
Jiří_99 Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 Tý jo, levý sloupec TOP!! Ale jak píšeš, kdybych měl kupovat, černá klasika je jasná! Ostatně na žluté bych stejně neměl..
Návštěvník Strocek Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 néasi , podle mě, kdo má klasický černý je KING
FranaD Odesláno 3. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2016 chybí i tato varianta: GW-9400DCJ-1 ... pro mě ideálně doplněná černým páskem z "holobytů"..)
Bushman Odesláno 4. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Tohle je divná kombinace, nějak mi to k sobě nesedí...
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 to mě taky nebere, když už tak komplet celý v jednom stylu, jak by řek Péťa Nečas, je to takovej kočkopes
daur Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Ten carbon jim sedne, je to věc názoru. Na netu jsou daleko šílenější kombinace. Jak se říká "proti gustu ....".
Ronny21 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Mě berou ty šedé ... nevíte někdo o rozumných? Mám khaki s neg. displejem, ale už na to nemám oči (trochu jsem se přecenil, čekal bych ho čitelnější) Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Ronny21
spineshank Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Mně se ten desert pásek líbí, chtěl jsem jej objednat na mudmaster, ale samostatně jsem na něj nenarazil.
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Mě berou ty šedé ... nevíte někdo o rozumných? Mám khaki s neg. displejem, ale už na to nemám oči (trochu jsem se přecenil, čekal bych ho čitelnější)áááá vítej v klubu . Já jsem sice renče nekoupil negativní, protože jsem byl už 2x předním vyučen jinýma géčkama, tak jsem už věděl, ale chci ti říct dobrou zprávu. Oči máš v pořádku! to je prostě napiču vidět normálně
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Jinak pánové nahodim trošku jiný téma, přemejšlim, že jak ty renče jsou jako velký jo, jestli k nim nepřikoupit ještě GW-M5610. Uvažoval jsem i o 5000, ale tam chtěj nesmysl za kovový pouzdro, což mi přijde jako hovadina, když zvenku sou stejně plastový jako 5610 a docela se mi líbí ten kovovej PVD tah. By ho mohli udělat i na renče co. Nemáte s tim někdo zkušenost třeba v porovnání obou, renče i týhle klasiky, jak se co nosilo a co nakonec vyhrálo atd. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Strocek
Atos Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Jinak pánové nahodim trošku jiný téma, přemejšlim, že jak ty renče jsou jako velký jo, jestli k nim nepřikoupit ještě GW-M5610. Uvažoval jsem i o 5000, ale tam chtěj nesmysl za kovový pouzdro, což mi přijde jako hovadina, když zvenku sou stejně plastový jako 5610 a docela se mi líbí ten kovovej PVD tah. By ho mohli udělat i na renče co. Nemáte s tim někdo zkušenost třeba v porovnání obou, renče i týhle klasiky, jak se co nosilo a co nakonec vyhrálo atd. Taky nad nimi uvažuji. Občas by se hodilo něco menšího, s čím bych byl schopen ohnout zápěstí, aniž by se mi zarylo pouzdro hodinek do hřbetu ruky! Nejradši bych Mudmany s triple senzorem, ale to je neskromné přání.
Atos Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Má tady někdo najednou jak Mudmany tak Rangemany?
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 (upraveno) Pánové já vím, že někteří jsou fandové ABC, ale jediný co s tim dělám, že když jsem nalitej v hospodě, tak zkouším ostatní kde je sever... Protože ostatní věci musíš brát tak nějak s rezervou, na teplotu je musíš sundat z ruky na 10minut, vejškoměr kalibrovat každou chvíli a já nevim co ještě, ale sem rád, že to tam je, kdyby náhodou to je jasný , ale něco menšího by se hodilo a docela mě láká ten tah, jestli nemá někdo zkušenost. Upraveno 4. prosince 2016 uživatelem Strocek
Atos Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Když jde člověk do hor, tak využijte všechny dostupné funkce
Bushman Odesláno 4. prosince 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Ty 5610 by se mi hodily taky. Kolega je má, jsou malé, perfektně přehledné, přitom solar a radion, jako u Rangemanů.... Ale za Rangemany bych je neměnil, není tam prostě ten kocour. :-)
spineshank Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Range zatím nemám, ale mám dvoje 5600 a ta velikost je tak na hraně, takže doporučuji vyzkoušet ať to není malé. Kdo by chtěl můžu udělat porovnání s jinejma G.
Návštěvník Strocek Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 Jako mám cukání no kluci, co vám budu říkat. Já si je včera zkoušel v Letňanech, když jsem šel do kina, a docela by mi ta velikost vyhovovala. Ty renče to sou fakt hovada, jako vyloženě mi to nevadí, ale chtěl bych vyzkoušet i ty 5610 a ten tah mě teda taky láká, ale zase mám nenabytější géčka, tak zase proč to měnit, že jo.
Jiří_99 Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2016 M5610 mám a nejde to jinak, než je doporučit a pak zase doporučit. Jsou to TOP digitálky za ty prachy. Bezesporu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se