Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

chybí i tato varianta: GW-9400DCJ-1 ... pro mě ideálně doplněná černým páskem z "holobytů"..:))

post-5779-0-14157100-1480790946_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

to mě taky nebere, když už tak komplet celý v jednom stylu, jak by řek Péťa Nečas, je to takovej kočkopes  :)

Odesláno (upraveno)

Mě berou ty šedé ... nevíte někdo o rozumných? Mám khaki s neg. displejem,  ale už na to nemám oči  :eek: (trochu jsem se přecenil, čekal bych ho čitelnější)

Upraveno uživatelem Ronny21
Návštěvník Strocek
Odesláno

Mě berou ty šedé ... nevíte někdo o rozumných? Mám khaki s neg. displejem,  ale už na to nemám oči  :eek: (trochu jsem se přecenil, čekal bych ho čitelnější)

áááá vítej v klubu  :) . Já jsem sice renče nekoupil negativní, protože jsem byl už 2x předním vyučen jinýma géčkama, tak jsem už věděl, ale chci ti říct dobrou zprávu. Oči máš v pořádku! to je prostě napiču vidět normálně  ;)

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Jinak pánové nahodim trošku jiný téma, přemejšlim, že jak ty renče jsou jako velký jo, jestli k nim nepřikoupit ještě GW-M5610. Uvažoval jsem i o 5000, ale tam chtěj nesmysl za kovový pouzdro, což mi přijde jako hovadina, když zvenku sou stejně plastový jako 5610 a docela se mi líbí ten kovovej PVD tah. By ho mohli udělat i na renče co.

Nemáte s tim někdo zkušenost třeba v porovnání obou, renče i týhle klasiky, jak se co nosilo a co nakonec vyhrálo atd.  :)

post-26998-0-12027500-1480871190_thumb.jpg

post-26998-0-09137500-1480871207_thumb.jpg

post-26998-0-96778800-1480871213_thumb.jpg

post-26998-0-46442200-1480871222_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Jinak pánové nahodim trošku jiný téma, přemejšlim, že jak ty renče jsou jako velký jo, jestli k nim nepřikoupit ještě GW-M5610. Uvažoval jsem i o 5000, ale tam chtěj nesmysl za kovový pouzdro, což mi přijde jako hovadina, když zvenku sou stejně plastový jako 5610 a docela se mi líbí ten kovovej PVD tah. By ho mohli udělat i na renče co.

Nemáte s tim někdo zkušenost třeba v porovnání obou, renče i týhle klasiky, jak se co nosilo a co nakonec vyhrálo atd. :)

Taky nad nimi uvažuji. Občas by se hodilo něco menšího, s čím bych byl schopen ohnout zápěstí, aniž by se mi zarylo pouzdro hodinek do hřbetu ruky! Nejradši bych Mudmany s triple senzorem, ale to je neskromné přání.
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Pánové já vím, že někteří jsou fandové ABC, ale jediný co s tim dělám, že když jsem nalitej v hospodě, tak zkouším ostatní kde je sever...  :) Protože ostatní věci musíš brát tak nějak s rezervou, na teplotu je musíš sundat z ruky na 10minut, vejškoměr kalibrovat každou chvíli a já nevim co ještě, ale sem rád, že to tam je, kdyby náhodou to je jasný   :) , ale něco menšího by se hodilo a docela mě láká ten tah, jestli nemá někdo zkušenost.

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Ty 5610 by se mi hodily taky. Kolega je má, jsou malé, perfektně přehledné, přitom solar a radion, jako u Rangemanů.... Ale za Rangemany bych je neměnil, není tam prostě ten kocour. :-)

Odesláno

Range zatím nemám, ale mám dvoje 5600 a ta velikost je tak na hraně, takže doporučuji vyzkoušet ať to není malé. Kdo by chtěl můžu udělat porovnání s jinejma G.

Návštěvník Strocek
Odesláno

Jako mám cukání no kluci, co vám budu říkat. Já si je včera zkoušel v Letňanech, když jsem šel do kina, a docela by mi ta velikost vyhovovala. Ty renče to sou fakt hovada, jako vyloženě mi to nevadí, ale chtěl bych vyzkoušet i ty 5610 a ten tah mě teda taky láká, ale zase mám nenabytější géčka, tak zase proč to měnit, že jo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...