Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cegy: Martine, nevím co se děje, ale mě poslední dobou všechny rádiovky chytají signál podle počasí. Moc tomu nerozumím, ale netýká se to jedněch hodinek, takže bych viděl chybu v příjmu signálu, než v hodinkách. Vyzkoušeno.

Fakt jo? Já si je právě kvůli tomu koupil..

Odesláno

Sphinxx: Divne, z Ostravy chytam Frankfurt klidne ze stolu v dilne uprostred Vitkovic. Vyzkouseno na trech ruznych G-Shocich. Kocoury chytaji z nocniho stolku uprostred baraku taky (nocni automatika).

Odesláno

Hele, když to dělám růčo, tak mi tam naskočí aktuální čas a kontrolka tříčárka bliká. To je takhle správně? Když to přepnu zpět na čas, trojčárka tam není.

Odesláno

Praha - standardně u okna tyto modely.

Rangeman, Mudmaster, Gravitymaster, GW Gravity Mid. A normálně dva dny po sobě nic, až teprve dnes ráno koukám a všechny chytly signál. Gravity a Gravity Mid to mají automaticky bez možností regulace, ale na Mudmasterech a Rangemanech to mám nastavené automaticky ručně (včera proběhla korekce - včetně vypnutého PS, který by mohl hodinky uspat) a dnes ráno všechny seřízené. Automatika. Ale dva dny předtím nic.

Odesláno (upraveno)

Cegy: ja mam sice home city Pariz,ale to je fuk. Jen vim, ze to nejde, kdyz mam nejakou ameriku nebo asii. Taky mi to ukazuje jen carky. Pripadne je zkus natocit ve vodorovne poloze "dvanactkou" smerem na Frankfurt.

Edit: PS mam na vsech hodinkach aktivovany a synchro bez potizi.

Upraveno uživatelem Xenomorfus
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

já si teď nejsem jistej nemám je po ruce, ale když to bliká, tak to myslim chytá (zrovna kalibruje) signál, takže to chce nechat než to přestane blikat a buď ti tam pak naskočí ikona nebo ne. Ted nosim 5610 a signál dycky, stejně jako co jsem občas vyvětral renče tak chytily taky signál. Teda pokaždý jsem nekoukal, ale co jsem se podíval tak byly zkalibrovaný. Jako že sem nezaregistroval nějaký výpadky signálu poslední dobou. A jestli se zkalibrujou růčo, tak musí i automaticky.  

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Martine, chyba bude v tom bunkru ve kterém sedíš. Jsi uprostřed betonu. Až půjdeš na cigáro, zkus kalibraci venku.

Tady Ti přikládám správný postup na příjem RC. Musíš si ale otevřít gůgl překladač :D ...

Odesláno

Dík Davide. Mrknu na to. Teď jsem koukal do brožury a nemám tam home city Frankfurt, jak zmiňoval Xeno. Chápu to dobře, pokud jsou hodiny třeba pro US market tak s tím nastavením může být problém?

Odesláno

Neni s tim problem, jde jen o nastaveni casoveho pasma, aby hodinky vedely, jak se maji nastavit. Frankfurt je vysilac, home city pro "normalni" cas je Pariz, Berlin,..

Odesláno (upraveno)

Člověče, myslím, že je to blbost. Jestli máš multiband 6, měl bys bez problémů chytit i Mainflingen.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Hodinky by normálně měly chytit německý DCF77 bez ohledu na trh dodání. Amíci by měli mít v rámci MTB6 dosah na Fort Collins. Teď to nemám u sebe, ale v rámci MTB6 by to mělo být synchronozivatelné na USA/Evropa/Japonsko/Čína, takže trh dodání by neměl hrát roli.

Odesláno

Hodinky by normálně měly chytit německý DCF77 bez ohledu na trh dodání. Amíci by měli mít v rámci MTB6 dosah na Fort Collins. Teď to nemám u sebe, ale v rámci MTB6 by to mělo být synchronozivatelné na USA/Evropa/Japonsko/Čína, takže trh dodání by neměl hrát roli.

Aha, tak to jsem si s něčím splet..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...