Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

vybral jsem si Hamiltony - konkretne model SCUBA AUTO z kolekce KHAKI / NAVY . Poradite kde nejlepe koupit ? Nikde v CR jsem ten model nevidel (Carolinum, Hanak...) - koukal jsme zatim jen po eshopech. Preferoval bych nejaky kamenny obchod, abych mel kde uplatit pripadnou zaruku.

Nasel jsem pouze na ihodinarstvi.cz ale tam jsou na pasku a ja chci model s kovovym tahem. Navic ten eshop ve me extra duveru nebudi :-)

Neco jsem nasel v Nemecku (chrono24)

Diky za radu :-)

post-37023-0-68335800-1414860524_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno
  V 1. 11. 2014 v 17:19, walter10 napsal:

Zkus se někde přímo poptat, zdali by Ti tento model neobjednali. (Napadá mne např. i Gold Eligius; adresa kamenné prodejny: Třída Tomáše Bati 202, Zlín): http://www.goldeligius.cz/

tak nakonec jsem to koupil jak jsi psal v Gold Eligius a musim konstatovat, ze pristup p. Stuchlika mladsiho byl ABSOLUTNE LUXUSNI !!!!! Z jeho "pro-zakaznickeho" pristupu by si mel vzit priklad absolutne kazdy prodejce...

FAKT spokojenost :-)

• po měsíci...
Odesláno

Neviete prosim poradit kde sa Hamilton kupit na Slovensku, idealne v okoli Bratislavy. Mal by som totiz zaujem o kupu Jazzmaster Maestro Auto Chrono a moznost si ich aj predtym vyskusat, ci zobrat biele alebo cierne.

Dakujem,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...