Přejít na obsah

999 - komu darujem hodinky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 344
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To, že niekto hodinky nechce neznamená, že nie je medzi súťažiacimi. Ja neviem rozlíšiť, či to nie je iba finta z jeho strany. Poznáte to "Ale néé, proboha, nedělej si starosti... No jó, tak dobře, dík moc". Aktuálny zoznam súťažiacich je preto možno dlhší, než by ste očakávali. Zo zoznamu súťažiacich nie je možné odhlásiť sa. Ak som na niekoho zabudol, nech sa ozve.

Súťažiaci:

maxigabrielg

bandicoot

Prorok

Wanderer

NERO.8

ivan_989

jschmid

Chobot

Josef01

gougy

jankoxxx

FrantisekH

Honza.manta

instant

Frostie

eskimak

mondeo2

Qvido

straspol

Patrik

Triskell

utrejch

Hasič

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Nevím jak vy, ale já už mám o vítězi jasno. Myslím, že můžeme seznam zkrátit na jediné jméno a zbytečně tu tohle vlákno neplevelit :angel:

Nechci uplatňovat silové řešení, ale konečně někdo pochopil mou jemnou narážku. :lol2:

Odkaz ke komentáři

OK, když tedy soutěžím taky, prohlašuji že pokud hodinky vyhraju já nepošlu ti svojí adresu.

Je zde ovšem možnost že tuto zná na foru docela hodně lidí a tobě se jí podaří od někoho získat (možná ji znáš i ty) dobře....

Pokud by se tedy stalo a hodinky jsem opravdu jednoho dne našel ve schránce následně je odnesu do dílny kde mám slušně velkou kovadlinu a k ní přiměřené kladivo.

Vše co se v dílně stane zdokumentuji na Trubku a zavěsím sem do vlákna.

Odkaz ke komentáři

Koukej mne smazat a dat je Kamilovi.

1/ je krize a nemuzu nosit zahranicni hodinky kvuli klientum
2/ podporim Kamila, muze se to hodit
3/ kdybych je moc chtel, moji ukrajinci mi je prinesou i s tvou rukou, kterou bych pak poslal Babicovi nebo ladovi Hruskovi:)

Odkaz ke komentáři

Janko - som na VS brigadoval v zelovocarskom sklade a bol tam taky Imre a ked chcel do kesene par /= dve kila/ bananov tak zovialne hovoril: choloni, mom tri banaany, treba vahat? A my: Imre, nevahaj a nevahaj. A on sa na nas vzdy spiklenecky usmial.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

OK, když tedy soutěžím taky, prohlašuji že pokud hodinky vyhraju já nepošlu ti svojí adresu.

Je zde ovšem možnost že tuto zná na foru docela hodně lidí a tobě se jí podaří od někoho získat (možná ji znáš i ty) dobře....

Pokud by se tedy stalo a hodinky jsem opravdu jednoho dne našel ve schránce následně je odnesu do dílny kde mám slušně velkou kovadlinu a k ní přiměřené kladivo.

Vše co se v dílně stane zdokumentuji na Trubku a zavěsím sem do vlákna.

tak se mi zdá, že Tvůj příspěvek je plně v souladu s fotkou ve Tvém avataru  ;)post-27528-0-41288000-1414950538.jpg

Upraveno uživatelem NERO.8
Odkaz ke komentáři

Janko - som na VS brigadoval v zelovocarskom sklade a bol tam taky Imre a ked chcel do kesene par /= dve kila/ bananov tak zovialne hovoril: choloni, mom tri banaany, treba vahat? A my: Imre, nevahaj a nevahaj. A on sa na nas vzdy spiklenecky usmial.

zase klames, v `69 bolo bananove embargo

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...