Návštěvník Snow Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 SIHH 2015 - Richard Mille RM 33-01 Montre Automatique zdroj - http://www.lacotedesmontres.com/actu/Richard-Mille-RM-33-01-Montre-Automatique-Dessin-chic-et-esprit-sport-incarnation-de-l-elegance-selon-Richard-Mille-No_10473.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Je osvěžení, když Richard udělá něco jiného, než soudek. Takže za mě palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Velka parada, mikrorotor, nadherne zpracovane pouzdro, skeletonovy mutant. predpokladam, ze cena bude rovnez "hodna" znacky RM, tj. nadpozemska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Na to, že je to skeleton, tak mne udivují svojí čitelností. Líbí se mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 rekl bych, ze je to datumovka:))...zajímavé řešení lunety a pouzdra, korunky...jen nevím, k čemu je ta věc u indexu 7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 ne, to je jen 31 tak nejak divne preskrtla. Pak pokracuje 01, 02, 03, atd opet tak nejak divne prekrtle......ale proč s čínskými čísly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 Ty čísla jsou na tom věnci, kterej je celej vidět.......date window at 7, with a fully open-worked disc........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2014 To sú predsa mostíky, ktoré držia čísla v dátumovom kruhovom ráme. Na obrázku to trochu pletie ale myslím, že v reále to tak "hrozné" nebude. U súdkového puzdra je podobne riešený dátum, akurát s vyváženejším usporiadaním s indexami. A tam použili priehľadný veniec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 Hele v klídku, já mám oči naprosto v pořádku a taky jsem tam to číslo zaboha nemohl najít jinak plusový body za tvar pouzdra a čitelnost, mínusový právě za datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2014 (upraveno) EDIT- double Upraveno 3. listopadu 2014 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 http://m.ihned.cz/c1-62994120-drahe-hodinky-nepatri-do-sejfu-ale-na-ruku-rika-technohodinar-mille Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Moc hezký hodinky, datumka velmi vykutálená, přesto čitelná i dekorativní zároveň - parádička. Jen ručky mi tedy přijdou nějak disproporčně drobné, může to být jen zraku šálení, ale nemůžu to rozkoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se