Micey Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 No jak jsi na ty trouby moderátorský vyzrál, ne..
noki Odesláno 6. května 2011 Nahlásit Odesláno 6. května 2011 No tak to zase neni tak těžký. Tomu pravidlu nerozumím. Hodinky mě zajímají. A sháním něco na běžný nošení.
eXe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Dal bych to treba od 10 prispevku.. takhle je to na prd, nez nekdo nabere 50 prispevku, tak si ty hodinky vetsinou koupi jinde
josuk Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Dal bych to treba od 10 prispevku.. takhle je to na prd, nez nekdo nabere 50 prispevku, tak si ty hodinky vetsinou koupi jinde kupovat se může od 0 a to přes SZ, píše se to tu mnohokrát. A jinak, pánové, nebrblejte, pište sem o jídle, o botách, autech, o pistolích, nebo o řemínkách. Hlavně v klídku...
eXe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Nojo tak to sem nevedel sorry. Stejne je to ale spamovani fora, protoze se pak lidi snazi nasbirat 50 prispevku a je to tu pak zapraskany blbostma..
Jay Doll Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Viď eXe, třeba jako ty dneska. 16 příspěvků za den po celém fóru...
Adam99 Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Jo, mně taky, 100 by bylo mnohem lepší
pavča Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 to mě taky štve 50 příspěvků ... Aha, tak už chápu, proč ten zoufalý výkřik.
FranaD Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Toto je můj 25.příspěvek a věřte mi, že pro někoho, kdo se snaží napsat něco smysluplného a ne každé hodinky se mu líbí, aby je musel každému chválit a ptát se na věci, který stejně nepotřebuje a ani nechce vědět, je 50 příspěvků dost.... aspoň povinnost dosáhnout výši příspěvků pro sekci KOUPÍM a VYMĚNÍM (hodinky za hodinky nebo hodinky za něco jiného, ne něco za hodinky) bych snížil... co třeba na 30.... ... já vím, nejde to....
StanoBare Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 No, vidíš, návrhy do luftu. Nemá význam už o tom písať...iba ak si pripísať ďalší príspevok navyše, že...
Olda Odesláno 5. června 2011 Nahlásit Odesláno 5. června 2011 Toto je můj 25.příspěvek a věřte mi, že pro někoho, kdo se snaží napsat něco smysluplného a ne každé hodinky se mu líbí, aby je musel každému chválit a ptát se na věci, který stejně nepotřebuje a ani nechce vědět, je 50 příspěvků dost.... aspoň povinnost dosáhnout výši příspěvků pro sekci KOUPÍM a VYMĚNÍM (hodinky za hodinky nebo hodinky za něco jiného, ne něco za hodinky) bych snížil... co třeba na 30.... ... já vím, nejde to.... Je to marný, je to marný. Naposledy tady: kupovat se může od 0 a to přes SZ, píše se to tu mnohokrát. A jinak, pánové, nebrblejte, pište sem o jídle, o botách, autech, o pistolích, nebo o řemínkách. Hlavně v klídku...
shore Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Odesláno 8. června 2011 osobne nesuhlasim s odfitrovanim uzivatelov s 0 prispevkami, su ludia, ktori fakt len citaju co sa deje vo svete hodin a pozeraju predajne a nakupne vlakno, uz som predal par veci tu na fore ludom s 0 prispevkami..co by som zaviedol je aspon 3-5 prispevkov na citanie predajneho a nakupneho vlakna..
akicz Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 taky se mi nelíbí toto pravidlo, u prodeje ještě chápu odbourání fejkařů, ale u nákupu je to opravdu absurdní. co se týče prodeje, zvažovalo se tu zavedení placené inzerce? jako na jiných fórech, třeba pomocí sms. 50 kč by šmelináře odradilo, ty co moc nepíší a chtěli by prodat pořádné hodinky by to nebolelo. mám teď nové revue thommen, zvažuju ještě jejich výměnu za něco jiného, předpokládám, že není jiné řešení, než 50 příspěvků nebo požádat někoho?
Radimk Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 mám teď nové revue thommen, zvažuju ještě jejich výměnu za něco jiného, předpokládám, že není jiné řešení, než 50 příspěvků nebo požádat někoho? a nejlépe některého z modů.. nebo pokud máš někoho pobíž bydliště
legacy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 I když se teprve blížím k vysněné metě,musím potvrdit slova členů s o mnoho více příspěvky!!!Až na sekci koupím/poptávám je úplně jedno,kolik máte příspěvků!!!Sám jsem toho zářným příkladem,protože jsem měl hodně do 50 příspěvků a přesto jsem minimálně čtvery hodinky(vostok-partner,traser,PS1-renovace,Seiko)koupil přes zdejší inzerci ve foru a to i v hodnotě několika tis.kč,takže je to fakt jen o domluvě s dotyčným přes SZ.Momentálně zřejmě neúspěšně bojuji o vysněné hodinky a protože už budu mít právo prodávat,tak tam něco možná nabídnu a stejně si asi počtu nějaké blbé kecy předpokládám! Jo,v poptávací sekci by se možná mohla pravidla poněkud zmírnit,protože někdo se tady o něčem dočte a když má zájem,tak je někdo dává pryč a v inzerci mu mezitím jistojistě utečou!Je pravda,že kdo počká,ten se dočká,já dlouho čekal na tah traser a pak jsem na něj narazil,jen byl s hodinkami,tak ty musely dál a má oblíbená baby monstra byla také až na druhý pokus,holt si to podle stávájících pravidel musí člověk hlídat!!!Mimochodem se dá poptávka hodit i přes někoho,kdo je tu dýl a je "prověřený",s kým se seznámíte ve svém městě,třeba takováhle naše liberecká mikrobuňka se už schází víceméně pravidelně-nepravidelně na pivku už relativně dlouho!
legacy Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 50 50 50 Ještě mě napadnul jeden podnět!!!Co těm,kteří zdárně dosáhli požadovaný počet,tak by byl automaticky vygenerován zdobný certifikát nebo tak něco???Asi blbost,že?Anebo založit nové vlákno "Mám 50",kam by se ukládal pro historii a archiv 50.příspěvěk každého nebo toho,kdo by chtěl třeba jen!Mohlo by v něm třeba být,co aktuálně vlastní a pak by to mohl být zajímavý pohled zpět po měsících či letech!!!Nebýt v práci,šel bych to oslavit,takhle jdu jen dát kafe s cigárem,ale i to je fajn a ráno mi nebude aspoň zle!!!
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.