kuncák7 Odesláno 11. června 2011 Nahlásit Odesláno 11. června 2011 Dobrý den, taky se nějak nemohu smířit s tím, že musím "sebrat" 50 příspěvků něčím, jako je přikyvování a vyjadřování se k něčemu, co mě sice zajímá, ale doteď jsem neměl potřebu se k tomu vyjádřit, když to udělal někdo jiný, ale pokud je to podmínkou, tak to prostě udělám a nějak tu 50- ku prostě překlepu a pak vesele do sekce vyměním či prodám . Tohle je přesně jeden z nich . Jsem tu registrován skoro rok ( předtím jsem si to tu čistě jen pročítal a neměl potřebu chronomagořit, ale poslední rok jsem tím nemocen a tak odteď budu bohužel sbírat potřebnou padinu.
noki Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Tak jsme se docela naštval, protože právě je v sekci na prodej to, co jsem v podstatě sháněl asi před měsícem, ale nemohl jsem si podat inzerát. Viz : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38065-jake-titanove-chronografy-citizen/ Už jsem si bohužel koupil jiné. Tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale tyto by se mi určitě líbily víc. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38960-citizen-jy0010-50e/ Takže fakt díky.
legacy Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Tak jsme se docela naštval, protože právě je v sekci na prodej to, co jsem v podstatě sháněl asi před měsícem, ale nemohl jsem si podat inzerát. Viz : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38065-jake-titanove-chronografy-citizen/ Už jsem si bohužel koupil jiné. Tyto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale tyto by se mi určitě líbily víc. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38960-citizen-jy0010-50e/ Takže fakt díky. Hmmm,noki,tak taky díky,já na to vcelku spěchám,tak kdybys to přehodnotil měl zájem,zatím jsou skladem!Jo a jsou fakt pěkný!:-)to neber jako výsměch,ale jako hořkou ironii!
Gilius Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 KUa...to je furt dokola,jak s blbejma. Chronomag NENÍ PRIMÁRNĚ O PRODEJI A NÁKUPU,to je bonus pro členy. Buďto to pochopíte,nebo sem nechoďte!!!! Aukro,Ebay a další....tam se realizujte. Pokud se vám to nelíbí,váš problém. Na prodej můžete reagovat pomocí SZ,je na členech,zda s vámi chtějí obchodovat...... Toť asi vsjo......je zbytečné to dále řešit. Jste jak malý děti....jednou tu platí nějaký pravidla - ale vždycky se najde nějakej bambulák,co "musí protestovat". Ta pravidla prostě zatím platěj. TEČKA!!!! Protesty posílejte majiteli webu,tzn.Chronomagovi,ale pochybuji,že se něco změní. Takže Noki...za málo. A buď si klidně naštvanej,jak chceš.
Frantik Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 Rekl bych, ze pokud novacek nepochopi funkci SZ (zde jiz mnohokrat zminovanou) tak to samo svedci o jeho inteligenci. Take jsem realizoval uspesne obchody s cleny kteri meli 0 nebo 1 prispevek, vse bez problemu pres SZ. Ale nekdo to holt nepochopi.
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Odesláno 13. června 2011 On to noki myslel spíš tak, že si nemohl podat inzerát, něco jinýho koupil a ten původně žádaný model se teď po měsíci objevil v inzerci.To nic nemění na tom, že diskuze nad pravidly je zcela zbytečná.
noki Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Myslím, že není zbytečná. Takhle se dá taky dosáhnout 50-ti příspěvků. A co se týká pravidel, tak je pravda, že já je nestanovuju, ale snad můžu aspoň napsat názor. A naštvanej fakt zas nejsem tak, abych nemohl spát. A ještě poznámku, když už tohle forum snese i tyhle zbytečný příspěvky, tak snad by sneslo i pár inzerátů. Minimálně v sekci koupím. A co se týká SZ, to jako mám napsat všem členům jestli nemají něco na prodej ? A k té inteligenci snad jen to, že podle sebe soudím tebe...
legacy Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Myslím, že není zbytečná. Takhle se dá taky dosáhnout 50-ti příspěvků. A co se týká pravidel, tak je pravda, že já je nestanovuju, ale snad můžu aspoň napsat názor. A naštvanej fakt zas nejsem tak, abych nemohl spát. A ještě poznámku, když už tohle forum snese i tyhle zbytečný příspěvky, tak snad by sneslo i pár inzerátů. Minimálně v sekci koupím. A co se týká SZ, to jako mám napsat všem členům jestli nemají něco na prodej ? A k té inteligenci snad jen to, že podle sebe soudím tebe... Noki,i já si myslím,že není zbytečná!Minimálně povolení příspěvků v sekci koupím/poptávám by stálo za úvahů správci fóra!Já jsem tady necelé 3 roky,ale čtu to už dýl a na hodinky jsem ujetej od mala a bude mi 40,takže už nějaké zkušenosti mám i bez fóra.Nicméně je pravda,že mi pomohlo a hodně naučilo a info odsud jsou nezaplatitelné!!!Až nedávno jsem dosáhl vysněné a mnou nepředstavitelné 50tky a nic není jednoslovný plk či vložený smajl nebo něco podobné.Jo,teď už můžu,teď už je to jedno.Založil jsem diskuzi F1,která žije každou velkou cenu a která mi pomohla vidět poslední velkou cenu!Neocenitelné,dokonalé,sic mimo hodinky,ale v širším kontextu související(každá stáj má hodinkového sponzora a hodně lidí to tady bere)a navíc je to další chlapský koníček,napsal jsem 2 recenze(zatím)hodinek,které tu nebyly recenzovány,pochlubil se psem....A to jsem nepsal do dalších vláken,jen abych si to splnil,protože v sekci ostatní můžeš psát naprosto o všem. Ale pointa,kterou píši už o něco výše je v tom,že tě a nikoho opravdu nic neomezuje v nákupu.Nedávno jsem to počítal a než jsem měl 50,tak jsem koupi 5(!)patery hodinky přes SZ a vše proběhlo naprosto v pohodě,se všemi prodávajícími výborná diskuze a po té padesátce jsem už i dvoje prodal.Jo a šestý,už asi definitivní mám na cestě,takže bych tady mohl skončit,ale budu sem i tak chodit dál a teď bez obav frkat příspěvky typu,"jo,dobý","chicht","pěkný","blahopřeju"atd.Na srazu jsem byl jen jednou,ale sám jsem způsobil to,že dnes už 5-6 liberečácáků se pravidelně-nepravidelně setkáváme v mikrobuňce na pivku a prostě je to super!Takže minisrazy už nepočítám Je to jen názor,náhled a můj postoj a možná návod,jak tím smysluplně proplout!Krásný den všem!Pepa
noki Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Jasně že SZ umím používat, ale někdo Ti ty hodinky nejdřív musí nabídnout. Když už jsou v inzerci, tak to samozřejmě není problém.A té F1 jsem si nevšiml, hned mrknu :-)
legacy Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Jasně že SZ umím používat, ale někdo Ti ty hodinky nejdřív musí nabídnout. Když už jsou v inzerci, tak to samozřejmě není problém. A té F1 jsem si nevšiml, hned mrknu :-) Ok,noki! nemusíš,není tam nic zajímavé,otvíráme to vždy jen v den závodu!Je to fajn koukat a hned to s někým prokrafat,píšu si každý závod takhle i se stejně fanatickým kámošem sms,je to fajn,každý fandíme někomu jinému tak to má náboj,vidíš,jak ti to utěšeně naskakuje!!!
Horhe Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 A ještě poznámku, když už tohle forum snese i tyhle zbytečný příspěvky, tak snad by sneslo i pár inzerátů. Minimálně v sekci koupím. Ono by se tady taky mohlo 20x denně objevit "koupím pozůstalost", "Koupym ňáký hodinki za 50, hlavně abi bili funkční" atp. Stávající stav je IMHO OK.
Jay Doll Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 Tyhle debaty k ničemu nevedou. Raději to zamknu
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.