Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 (upraveno) JEANRICHARD Terrascope ?Special Nik Wallenda Edition? http://www.masterhorologer.com/2014/11/jeanrichard-terrascope-special-nik.html?utm_source=BP_recent Americký provazochodec Nik Wallenda, který je zároveň jedním z ambasadorů značky JEANRICHARD, úspěšně přešel po laně mezi mrakodrapy v Chicagu ve výšce přes 150 metrů. A to bez jištění, část cesty dokonce se zavázanýma očima. Každý jeho krok s napětím sledovalo přes 65.000 diváků a zástupců tisku a televize z celého světa. Na této 8 minut a 9 sekund trvající cestě jej doprovázel nový model JEANRICHARD Terrascope věnovaný právě této akci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2014 uživatelem Daemonultimate
PavelK Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 Jako upomínka pro toho provazochodce je to jistě skvělé. Ale proč ty šestiúhelníky na lunetě, je snad také vášnivým včelařem? Á, už to vidím, inspirace lanem v řezu. Zřejmě velmi volná.Nejrůznější úpravy těchhle hodinek jsou už dost "provařené" a tahle podle mě navíc nepatří mezi ty hezké. Ale třeba jsem jen ovlivněn tím, že se mi příčí oslavovat takové zbytečné hazardování se životem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se